پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸

افزایش ۹ درصدی ضبط گواهی نامه رانندگان پر خطر

افزایش ۹ درصدی ضبط گواهی نامه رانندگان پر خطر
رئیس پلیس راهور ناجا از افزایش ۹ درصدی ضبط گواهی نامه رانندگان پرخطر نسبت به سال گذشته خبر داد.
کد خبر : ۴۲۷۶۱۴

 سردار تقی مهری رییس پلیس راهور ناجا در جمع خبرنگاران در رابطه با تمهیدات پلیس راهور در تعطیلات عید قربان اظهار کرد: امسال عید سعید قربان با تعطیلات آخر هفته هم زمان شده است به همین دلیل پلیس تمهیدات خاصی برای تعطیلات به خصوص مراسم نماز عید قربان برقرار در نظر گرفته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران  وی افزود: پلیس در تمام مکان‌هایی که نماز عید قربان برگزار می‌شود تمهیدات ترافیکی ویژه در نظر گرفته است.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: ما در فصل تابستان قرار داریم و شهریور ماه پر ترددترین و پر تصادف‌ترین ماه سال است. سال گذشته هزار و ۷۰۰ نفر در تصادفات رانندگی جان باختند که ضریب کشته‌ها در شهریور ماه به نسبت ماه‌های دیگر بیشتر است.

سردار مهری افزود: سال گذشته بیشترین کشته‌ها در تصادفات در شهریور ماه مربوط به روز ۲۳ شهریور ماه بود که نشان می‌دهد نیمه دوم شهریور تردد در جاده‌ها بیشتر است.

وی گفت: با تمهیدات در نظر گفته شده در این ایام از سایر بخش‌های پلیس به کمک نیروی‌های راهور می‌آیند تا بتوانیم ترافیک را در استان‌های پرمسافر مانند استان‌های شمالی و خراسان رضوی کنترل کنیم.

رییس پلیی راهور ناجا ادامه داد: به مردم توصیه می‌شود از مبدا تا مقصد را جزو سفر بدانند و در رانندگی عجله نداشته باشند و به ازای هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشند.

سردار مهری گفت: ۳۵ درصد تصادفات به دلیل سبقت و سرعت غیر مجاز و ۳۸ درصد تصادفات به علت عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی راننده بود و از سرنشینان درخواست دارم برای رانندگان شرایطی را مهیا کند که به جز رانندگی به موضوع دیگر توجه نداشته باشند.

سردار مهری بیان کرد: ۶۵ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۵ درصد تصادفات منجر به جرح به دلیل سرعت و سبقت و خواب آلودگی در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ داده است، گفت: امسال نسبت به سال گذشته ۹ درصد بیشتر ضبط گواهی نامه داشتیم که نشان می‌دهد پلیس از سفر رانندگان پر خطر جلوگیری می‌کند.

وی گفت: «پرهیز از خطر، آرامش در سفر» شعار امسال پلیس راهوراست.

وی گفت: در استان‌ها کویری مانند استان‌های سمنان، کرمان و خراسان رضوی واژگونی‌ها بیشتر است، زیرا رانندگی در جاده‌های این شهر‌ها باعث خستگی می‌شود و لازم است رانندگان استراحت کافی را داشته باشند.

سردار مهری بیان کرد: جاده‌های کشور براساس استاندار‌های گذسته توسط وزارت راه و شهرداری‌ها احداث شده، اما به مرور زمان جاده‌ها نیاز به ترمیم و نوسازی دارند. در حال حاضر ۳ هزار و ۴۰۰ نقطه حادثه ساز در بیرون شهر‌ها و ۲۰۰ نقطه در داخل شهر‌ها داریم که در گذشته این نقاط بیشتر و حدود ۸ هزار نقطه بوده است.

وی در رابطه با یک طرفه شدن جاده‌های چالوس و هزار در ایام تعطیلات گفت: دو جاده مهم کشور به ویژه جاده چالوس و جاده هزار به دلیل عرض کم مجبور هستیم برای کاهش بار ترافیکی آن‌ها را یک طرفه کنیم و از این بابت از ساکنان محلی این منطقه عذرخواهی می‌کنم.