اتابک نادری به نمایش «آدمکش» به کارگردانی زری اماد پیوست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی گروه، اتابک نادری به گروه بازیگران پروژه نمایشی «آدمکش» پیوست تا کادر بازیگری این نمایش تکمیل شود.
آدمکش با طراحی و کارگردانی زری اماد با برداشتی آزاد از نمایشنامه «غرب مغموم» نوشته مارتین مک دونا و ترجمه مهرداد بهراد از اواخر مرداد ماه ۹۷ در تماشاخانه ایرانشهر سالن استاد ناظرزاده کرمانی به صحنه خواهد رفت.
از دیگر عوامل این نمایش می توان به مجید سعیدی، محمود موسوی، مسعود رحیمپور و زری اماد به عنوان بازیگر و مجید یاراحمدی دستیار و برنامه ریز، نیلوفر شکری منشی صحنه، کوروش مراد طهرانی طراح لباس، حمیدرضا جلالی طراح نور، آیلار ابیضی طراح گریم، زری اماد طراح صحنه و طراح پوستر و بروشور مسعود پارسایی اشاره کرد.
فرصت نمایشنامه نویسان برای شرکت در بخش مسابقه
«بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان» که پاییز سال جاری با شعار " کودک و حقوق اجتماعی " برگزار می شود تا ۱۰ شهریور ماه پذیرای نمایشنامه های متقاضی حضور در بخش مسابقه نمایشنامه نویسی است.
به گزارش روابط عمومی بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، نمایشنامه رکن اساسی اجرا و زیربنای فکری تئاتر صحنهای را شکل میدهد، به منظورایجاد انگیزه در نگارش متون و توجه به رعایت مضمون و ساختار درست، این بخش در دو مرحله برگزار میشود.
مهلت ارسال آثارمتقاضی مسابقه نمایشنامه نویسی مرحله نخست تا تاریخ ۱۰ شهریور ماه و ارزیابی و معرفی آثار برگزیده مرحله نخست مسابقه نمایشنامه نویسی تا تاریخ ۳۰ شهریور ماه خواهد بود.
مرحله اول شامل انتخاب حداکثر ده نمایشنامه ازبین آثار متقاضی شرکت خواهد بود. با معرفی کارشناسان، صاحبان این آثار فرصت خواهند داشت جنبههای دراماتیک متن را زیر نظر کارشناس مشاور مربوطه تقویت کرده و آماده حضور درمرحله دوم شوند.
مرحله دوم نمایشنامههای برگزیده مرحله اول بعدازتغییرات لازم دراین بخش شرکت داده خواهند شد و از بین آنها سه نمایشنامه به عنوان آثار برگزیده معرفی خواهند شد و جوایزی به برگزیدگان نهایی اهدا خواهد شد.
درصورت تشخیص و تایید هیئتداوران، پس از طی مراحل لازم، نمایشنامههای منتخب توسط انتشارات نمایش چاپ خواهندشد.
در این بخش تنها متون جدید و چاپ نشده پذیرفته خواهد شد.
برای حضوردر مسابقه نمایشنامهنویسی لازم است علاوه بر تکمیل فرم ثبت نام ، سه نسخه از اثر به شکل تایپ شده و فایلPDF آن روی لوح فشرده و یک عکس پرسنلی نویسنده به دبیرخانه ارسال شود.
دبیر خانه جشنواره ، همدان- بولوار بعثت، جنب پارک مردم، مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی، دبیرخانه دائمی جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان کدپستی: ۶۵۱۶۹۳۳۶۳۴ و شماره تماس: ۰۸۱۳۸۳۸۶۰۱۸ و – ۰۸۱۳۲۵۱۲۱۱۸ داخلی۱۲۷ همچنین پست الکترونیک: info@festival-children.ir آماده دریافت آثار نمایشنامه نویسان حوزه کودک و نوجوان است.
دبیرخانه سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران از ثبت ۱۵۵۷ اثر در بخش ملی این رویداد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، با پایان مهلت ثبت آثار در سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، ۱۵۵۷ فیلم کوتاه موفق به ثبتنام در این جشنواره شدند.
براساس این گزارش، ۹۴۶ فیلم کوتاه داستانی، ۲۵۸ فیلم مستند، ۲۰۹ فیلم تجربی و ۱۴۴ فیلم پویانمایی برای حضور در این رویداد بینالمللی ثبت شدهاند.
به این ترتیب ۶۱ درصد آثار ثبتشده در این دوره از جشنواره را فیلمهای داستانی، ۱۶ درصد مستند، 13/5 درصد تجربی و 9/5 درصد پویانمایی تشکیل میدهند.
سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به منظور شناسایی و معرفی برترین آثار کوتاه در سطح ملی و بینالمللی و همچنین ایجاد رقابت سازنده بین فیلمسازان از ۱۸ تا ۲۳ آبان۹۷ برگزار خواهد شد.
دکتر محمد رضا خاکی زنگ افتتاح نمایش «آشغال مرد» را به صدا در می آورد
زنگ افتتاح نمایش "آشغال مرد" نوشته ماتئی ویسنی یک ؛ترجمه احسانه نوع پرست و کارگردانی نادر نادرپور یکشنبه ۱۴ مرداد ماه ساعت ۱۸ در تماشاخانه مهرگان توسط دکتر محمد رضا خاکی؛استاد دانشگاه و کارگردان تئاتر نواخته خواهد شد.
نمایش "آشغال مرد" از ۱۴ مرداد لغایت ۳۰ مرداد ساعت ۱۸ در تماشاخانه مهرگان به روی صحنه می رود
فائزه احمدی، کیمیا امیرعلایی، جواد اینانلو، بهار بیگ زاده، پریا جعفرمحمدی، حمیده جعفری، سجاد خلیفه هاشمی، مهشید دلاوری، یلدا دهقانی، محمد راشد، هدیه رضازاده، پریسا روزبهانی، شقایق سادات موسوی، امیرعلی سلطانی، حمیدرضا سنگیان، مهدی شمس، ندا صحرایی، حسین کرمی، بوژان کریم پوریان، پگاه مصدق، غزاله وهاب زاده در این نمایش به ایفای نقش پرداخته اند.
دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: دستیار کارگردان : بهار بیگ زاده، عکاس : کوروش برزی، ساخت تیزر : میثم ضرقانی، طراح نور : نادر نادرپور، طراح پوستر و بروشور : یزدان دارابی، انتخاب موسیقی : نادر نادرپور، تنظیم موسیقی : احسان سیف، مدیر صحنه : آدین پورحسینی نژاد،مدیرروابط عمومی و مشاور رسانه : محمد(مانی) حق جو
علاقه مندان به تماشای این نمایش می توانند جهت خرید بلیت به سایت تیوال و یا به صورت حضوری به گیشه تماشاخانه به آدرس خیابان انقلاب، خیابان خارک، بن بست اول، پلاک ۵ خانه نمایش مهرگان مراجعه نمایند.
"کله سرخ" در فرهنگسرای ارسباران اکران و نقد می شود
فیلم سینمایی «کله سرخ» به کارگردانی کریم لک زاده یکشنبه ۱۴ مرداد ماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران نمایش داده شده و پس از آن با حضور عوامل نقد و بررسی میشود.
به نقل از باشگاه فیلم تهران، در خلاصه داستان این فیلم آمده است: فرهاد پس از سالها به زادگاهش، روستایی کوهستانی برمیگردد، وقتی قتلی پیش چشمش رخ میدهد، در جستوجوی حقیقت پا در جنگلی میگذارد که کسانی در انتظار او هستند.
کریم لک زاده کارگردان و کورش جاهد کارشناس سینما مهمانان چهارصد و هفتاد و پنجمین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.
کریم لک زاده نویسنده و کارگردان، مهدی رشیدی تهیه کننده، پویان رنجبر فیلم بردار، هادی معنوی پور صدابردار، حسنا خان محمدی طراح گریم، رضا رزم طراح صحنه و لباس، پویان شعلهور تدوین، حسین قورچیان صداگذار، آنکیدو دارش موسیقی، بهزاد دورانی، علی باقری، سونیا سنجری، میلاد اکبرنژاد، لیلا طاهرپسند، منا محمود زاده، وحید حبیبیان، احد محمد کرمی و وحید کفراش بازیگران و عوامل این فیلم هستند.
علاقمندان برای حضور دراین نشست میتوانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه و یا با شمارههای ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.
خانه نمایش مهرگان فراخوان فضای تئاتر بصری را منتشر کرد
فراخوان فضای تئاتر بصری با نگاه ویژه به آثاری که به تلفیق تئاتر با هنرهای تجسمی، موسیقی معاصر و استفاده از تکنولوژی در راستای خلق تکنیکهای بصری نوین میپردازند، توسط خانه نمایش مهرگان منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی خانه نمایش مهرگان، فضای تئاتر بصری جریانی مستقل است که تلاش دارد تا امکانی را برای ارائه نمایشهای مدرن، نوآورانه و خلاق ایجاد کند. همچنین این نهضت به جهت رویکردی که برای خود در نظر گرفته، آن هم به جهت فاصلهگیری از تئاتر بدنه و مرسوم، در نظر دارد تا به دور از هر نوع مرز و محدودیتی، زمینههایی را برای متحد ساختن و تلفیق عناصر ژانرهای متنوع تئاتر ایجاد کند.
این فضا، تمرکز و اهمیت ویژهای به تولیداتی میدهد که فاصله مرزهای میان بازیگری، رقص، هنرهای تجسمی و اجرا را به شکلی کاملا بصری نادیده میگیرد و به گونهای در تلاش است که فرمهای تازهای را با تلفیق هنرهای مختلف به اجرا در بیاورند.
یکی از مهمترین اهداف این فضا، به وجود آوردن تصاویر جذاب، آزمایشهای بصری گوناگون و همچنین بازیهای فرمی متنوع درباره توهم و واقعیت ارائه شده توسط هنرمندان است چرا که تردید، زبان در این گونه از تولیدات، تصویری، استعاری و نمادپردازانه خواهد بود.
همچنین فضای تئاتر بصری، متعهد به ارائه مکانی برای به اشتراک گذاشتن تولیدات هنرمندان مختلف خواهد بود. لذا این فضا نگاه ویژهای به آثاری دارد که به تلفیق تئاتر با هنرهای تجسمی، موسیقی معاصر و استفاده از تکنولوژی در راستای خلق تکنیکهای بصری نوین در تئاتر میپردازد.
اولویت اصلی فضا تئاتر بصری، ارج نهادن و بصری کردن لایههای پنهان اجتماع گذشته و امروز به سبب رسیدن امر تئاتر به سوژههایی جدید است؛ چرا که این شکل از تئاتر هدفی جز از بین بردن مرزها میان اثر و مخاطب نداشته، ندارد و نخواهد داشت. بدون تردید با نگاهی به جستارهای تئاتر معاصر دنیا، متوجه خواهیم شد که تئاتر معاصر دنیا، با تکیه بر تجربههای پیشین هنرمندان مختلف، تصاویر تازهای در نسبت با آنچه که در گذشته تصویر میشده، به مخاطب ارائه میدهد.
بنابراین فضای تئاتر بصری فرصتی است برای ایجاد پلی بیواسطه میان گذشته و امروز به جهت ایجاد خلق تصاویر تصاویر جدید برای درک مفاهیم نوین در امر مشاهده و آنچه که از آن استنباط و قابل تاویل است.
متقاضایان میتوانند پس از مطالعه فراخوان، از پانزدهم مرداد ماه تا ده شهریور ماه با ارسال نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، رزومه در دایرکت صفحه اینستاگرام به نشانی @mehregantheatre، ثبت نام کنند و تا پایانی سی شهریور ماه ایدههای خود را به دبیرخانه تئاتر بصری ارائه دهند.
خانه نمایش مهرگان واقع در خیابان انقلاب، خیابان خارک، بن بست اول، پلاک ۵ و شمارههای تماس آن ۶۶۷۲۲۶۲۲ و ۶۶۷۲۴۸۱۵ است.
پایان تدوین عسل
تدوین فیلم کوتاه «عسل» به کارگردانی پروین مقدم زاده و تهیه کنندگی سید جواد حسینی به پایان رسید.
اولین نمایش فیلم «عسل» در جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران خواهد بود.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: گاهی وقت ها یه طعم کوچیک میتونه بزرگترین داشتههات رو بگیره... .
در این فیلم بازیگرانی همچون فریما کهنمویی، تورجالوند، نیما آقاخانی، جواد فراهانی و دلارام هاشمی ایفای نقش کردهاند.
سایر عوامل عبارتند از: نویسنده و کارگردان، پروین مقدم زاده، فیلمبردار، امین عزیزی، صدابردار، علیرضا کریم نژاد، تدوین: نیما اقاخانی، اصلاح رنگ و نور و جلوه های ویژه: دانیال نیک و بهار استودیو، ، طراح صحنه و لباس: آبتین برقی، طراح گریم: مونا جعفری، مدیر تولید: مجید نصیری، مدیر تدارکات: علیرضا کفایتی، صداگذار: سینا جمشیدی و پارسا محمدی، عکاس: سید عرفان محمودی، فیلمبردار پشت صحنه: محمد باقر ابریشم کار، طراح پوستر و گرافیست: محمد شایگان، بازنویسی فیلمنامه: میثم یوسفی، تهیه کننده: سید جواد حسینی.