چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۷

پیام لاریجانی به دومین همایش ملی جوانان و قانون‌گذاری

پیام لاریجانی به دومین همایش ملی جوانان و قانون‌گذاری
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیام خود خطاب به دومین همایش ملی جوانان و قانون‌گذاری بر این موضوع تاکید کرد که یکی از ویژگی‌های اصلی انقلاب اسلامی این بوده است که جوانان پیش برنده اصلی تحولات آن بوده‌اند.
کد خبر : ۴۱۹۹۱۶

علی لاریجانی رئیس مجلس طی پیامی به دومین همایش ملی جوانان و قانون‌گذاری که عصر امروز در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار شد بر این موضوع تاکید کرد که بار اصلی انقلاب جنگ و توسعه پس از انقلاب بر دوش جوانان بوده است.

به گزارش فارس در متن پیام لاریجانی آمده است: ابتدا لازم می‌دانم از همت و ابتکار عمل شما برای برگزاری این همایش با حضور طیف و گروه‌های مختلف جوانان این مرز و بوم که آینده‌سازان حقیقی این سرزمین هستند تشکر و قدردانی نمایم. بدون تردید برپایی و استمرار چنین رویداد‌هایی می‌تواند از یکسو موجب آشنایی نسل جوان با حوزه قانون‌گذاری و جایگاه و نقش قوانین در کشور شده و از سوی دیگر با ایجاد انگیزه لازم در میان جوانان موجب هم‌افزایی فکری و تلاش آن‌ها برای حل و فصل مشکلات این قشر بسیار مهم و تاثیرگذار در جامعه شود.

همچنین در این پیام تصریح شد: جمعیت جوان کشور یکی از مهمترین مولفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران بوده و زیرساخت بسیار مهمی برای رسیدن به توسعه و آبادانی کشور است. بدون شک با تحولی که در سطح سواد و تحصیلات جوانان کشور در دهه‌های اخیر صورت گرفته است دوران طلایی در کشور در راستای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور در حال و آینده ایجاد شده است.

در بخش دیگری از پیام لاریجانی به دومین همایش ملی جوانان و قانون‌گذاری بیان شد، یکی از ویژگی‌های اصلی انقلاب اسلامی این بوده است که جوانان پیش برنده اصلی تحولات آن بوده و بار اصلی انقلاب، جنگ و توسعه بعد از آن را به دوش کشیده و پیش برده‌اند. علی‌رغم چنین تجربه‌های موفق به نظر می‌رسد سازوکار‌های روشنی برای استفاده از جوانان در ساختار‌های مختلف اجرایی و مدیریتی کشور وجود ندارد. سازوکارهایی، چون مجلس دانش‌آموزی، مشاوران جوان و ... نیز در نهایت نتوانستند روند‌های مشخصی را برای مشارکت جوانان فراهم سازند.

وی در بخش دیگری از پیام خود تاکید کرد: تمرکز بر ایجاد سازوکار‌های روشن برای مشارکت جوانان در ساختار‌های اجرایی و تقنینی کشور باید همراه با تامل در زمان درباره مهمترین نیاز‌ها و مسائل جوانان از جمله دو مساله محوری آموزش و اشتغال آن‌ها باشد. هرگونه هم‌اندیشی و همفکری در میان نخبگان جوان باید با حفظ تعادل میان این دو بعد و با هدف افزایش سهم جوانان در ساختن آینده ایران اسلامی باشد. بار دیگر از همه جوانانی که مجدانه در این راه می‌کوشند تشکر نموده و از خداوند مننان توفیق همگان را خواستارم.