پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۰

سی ان ان: توقف رزمایش هشداری برای متحدان واشنگتن است

سی ان ان: توقف رزمایش هشداری برای متحدان واشنگتن است
اعلام توقف رزمایش مشترک سالانه با کره جنوبی از سوی رئیس جمهوری آمریکا، توکیو و سئول را در بهت فرو برد و سناتورهای آمریکایی را نیز سردرگم و بخشی از پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) را هم حیرت زده کرد.
کد خبر : ۴۱۷۴۶۸

شبکه خبری سی ان ان در پی نشست رهبر کره شمالی با رئیس جمهوری آمریکا در سنگاپور گزارش داد: درخواست دونالد ترامپ برای توقف رزمایش مشترک در شبه جزیره کره، زنگ های خطر را برای متحدان واشنگتن نواخت.

به گزارش ایرنا سی ان ان در تارنمای خبری خود نوشت: اعلام توقف رزمایش مشترک سالانه با کره جنوبی از سوی رئیس جمهوری آمریکا، توکیو و سئول را در بهت فرو برد و سناتورهای آمریکایی را نیز سردرگم و بخشی از پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) را هم حیرت زده کرد.

تارنمای رسانه تصویری آمریکایی نوشت: اعلام توقف رزمایش این نگرانی را افزایش داده که شخص رئیس جمهوری آمریکا امتیاز قابل توجهی به کیم جونگ اون رهبر کره شمالی داده است بدون آنکه امتیازی قوی دریافت کند، به ویژه ترامپ چشم انداز خروج نظامیان آمریکایی از کره جنوبی را نیز مطرح کرد.

بنابراین گزارش، مایکل جی. گرین (Michael J. Green) از مرکز راهبردی و مطالعات بین الملل در امور ژاپن و آسیا گفت: زمانی که رئیس جمهوری آمریکا یکجانبه به رهبر کره شمالی اعلام می کند، قرار است واشنگتن رزمایش مشترک با متحدانش را متوقف کند، اما نخست این مطلب را با ژاپن و کره جنوبی درمیان نمی گذارد و بعد هم می گوید می خواهد روزی نیروهای آمریکایی را به خانه بازگرداند، پیشرفتی گیج کننده است.

سی ان ان در ادامه گزارش داد: جو بایدن معاون سابق رئیس جمهوری آمریکا از منتقدان این مساله نیز گفت که دولت ترامپ در پایان امتیازهای زیادی را به رژیم کره شمالی اعطا کرد بدون آنکه چیزی بگیرد.

بنا به اعلام این رسانه، وزارت دفاع کره جنوبی هم پس از کنفرانس خبری ترامپ با صدور بیانیه ای اعلام کرد که لازم است قصد و منظور دقیق وی در این زمینه مشخص شود.

سی ان ان در ادامه نوشت: همچنین پرسش هایی مطرح شده که آیا ارتش آمریکا از تصمیم ترامپ آگاهی کامل داشته است، بسیاری از سناتورها از جمله باب کروکر جمهوریخواه از ایالت تنسی و رئیس کمیته روابط خارجی سنا نیز در این باره گفته که فرماندهان عالی اطلاعی از این موضوع نداشتند.

یک مقام ارشد پنتاگون هم به سی ان ان گفت که دستورالعمل جدیدی برای توقف رزمایش دریافت نکرده اند، بویژه در مورد مانوری که قرار است ماه آینده (اوت) صورت گیرد و آیا باید به همکاری کنونی (نظامی) با کره جنوبی ادامه داد؟

این در حالی است که دانا وایت (Dana White) سخنگوی پنتاگون دراین باره گفته که جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا از این اعلام رئیس جمهوری متعجب نشده زیرا با وی مشورت شده بود.

سی ان ان در ادامه نوشت: اما کارشناسان کره ای می گویند انجام رزمایش های مشترک با آمریکا حیاتی است.

گوردون چانگ (Gordon Chang) کارشناس امور کره شمالی دراین باره گفته که اگر رزمایش ها نباشد، آنگاه آمادگی ها (نظامی) به فوریت فرسایشی و مضحمل می شود، ما باید در بالاترین سطح برای بازدارندگی کره شمالی و دفاع از کشور قرار داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، ترامپ و جون اون صبح دیروز (سه شنبه) به وقت محلی در سنگاپور ملاقات کردند.

سران آمریکا و کره شمالی همچنین سندی را امضا کردند که به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا تضمین های امنیتی در اختیار کره شمالی قرار می دهد.