به دنبال ممنوعیت تصویبشده در کنگره و همچنین دستور وزارت امنیت داخلی، فعالیت کسپرسکی در آمریکا و بهخصوص همکاری با کمپانیهای دولتی ممنوع اعلام شد و کمپانی ضدویروس که به عقیده آمریکاییها توسط سازمان جاسوسی روسیه مدیریت میشود، به هر دو دستور اعتراض کرده و شکایت رسمی به دادگاه فدرال ارائه داد.
به گزارش خبرآنلاین، اما «کولین کولار -کوتلی» قاضی فدرال در واشنگتن اعلام کرد کسپرسکی نتوانسته نشان دهد که قوانین فدرال علیه این کمپانی نقض شده است و بنابراین حقی برای کمپانی روسی قائل نشد. به همین خاطر دفتر مرکزی کسپرسکی در مسکو اعلام کرد درخواست تجدیدنظر خواهد داد.
آمریکاییها معتقدند روسیه از طریق کسپرسکی علیه کاربران این کشور دست به جاسوسی زده و امنیت ملی ایالاتمتحده را به خطر انداخته است.
هک سیستم یکی از هکرهای بلندپایه آژانس امنیت ملی آمریکا از طریق نرمافزار کسپرسکی و سرقت مهمترین ابزار هک که توسط این آژانس علیه کاربران اینترنت استفاده میشد؛ خشم مقامات آمریکایی را برانگیخت و به همین دلیل دستور توقف فعالیت کسپرسکی بهخصوص در نهادهای دولتی صادر شد.
یوجین کسپرسکی، کارمند سابق سازمان ک.گ.ب بهعنوان مؤسس ضدویروس کسپرسکی بارها ادعاهای مطرحشده را رد کرده و گفته است با راهاندازی دیتاسنتر در سوئیس، قصد دارد فایلهای مشکوک کاربران آمریکایی-اروپایی را آنالیز کرده تا شک و شبهه برطرف شود.