مدیر پیامرسان «سروش» در گفتوگوی تفصیلی با «فرهیختگان» به بیان مسائل مختلفی از جمله نگرانی های امنیتی کاربران پرداخته است که بخش هایی از آن در ادامه خواهد آمد:
میگویند نهادهای امنیتی و قضایی نمیتوانند به مدیر تلگرام و واتسآپ فشار بیاورند که پیامهای یک شخص که خلافی انجام داده است را در اختیار آنها قرار دهید، اما پیامرسانهای داخلی بهدلیل آنکه در داخل ایران هستند، باید پیامها را در اختیار بگذارند. اتفاقا در این زمینه تا حدی پایکار هستیم که اگر بنا باشد بیضابطه و بدون حفظ حریم قانونی این اتفاق رخ دهد ما هم میایستیم چراکه برای ما یکی از خط قرمزهای جدی حفظ حریم کاربر است.
در این فضا حتی تا حدی پای کار هستیم که اگر دسترسی بیضابطهای قرار باشد به پیامی یا اطلاعات کاربری شود بهعنوان مدعی طرف کاربر، حتما شکایت میکنیم و حتما باید از آبرو و حیثیت کسبوکار خود دفاع کنیم و از آن سازمان یا هر کسی که میخواهد فشار وارد کند یا اقدامی علیه حریم خصوصی کاربران انجام دهد که کسبوکار ما است، مدعی شویم. همچنین در چارچوب قوانین کشور کسی اجازه و جرات انجام این کار را ندارد. مگر همین الان در فضای کشور بهراحتی میتوانید تلفن یا تلفن همراه کسی را شنود کنید؟ این نبوده و نیست.
همین الان هم قوانین جاری است و مساله اصل ۲۵ قانوناساسی مساله دیروز و امروز نیست؛ مسالهای است که از زمان نوشته شدن قانوناساسی وجود داشته است. در مورد همه، حریمهای مخابراتی اعمال شده است و امروز هم پیامرسانها ذیل همان اصل و قاعده فعال خواهند شد و کار خواهند کرد که عملا همان حریم را برای اینها فراهم خواهند کرد و همانطوری که سایر فضاها امن بوده و حتی چند برابر امن خواهند بود به این جهت که اگر آنجا یک تامینکننده یا فقط یک مجموعه بود که میتوانست سرویس دهد و انحصاری بود، در موضوع پیامرسان اینطور نیست.