حیدر مستخدمین حسینی، کارشناس مسائل بانکی و اقتصادی در بخشی از سرمقاله آرمان امروز با اشاره به مسئله حمایت از تولید ملی نوشته است:
«وقتی سخن از حمایت از کالای ایرانی است، تولیدکنندگان دم از کمک مالی میزنند که برخی از رسانهها هم با تیترهای درشت خود، تولیدکنندگان را خواهان حمایت مالی جلوه میدهند که درواقع بحثی انحرافی است. دولتهای ما در طول چهار دهه گذشته بهاندازه کافی منابع مالی، تسهیلات ارزی و ریالی در اختیار تولیدکنندگان گذاشتهاند ولی اگر میخواهیم جامعه از محصول و کالای ایرانی استفاده کند، باید فضای کسب و کار را در این جهت قرار دهیم.»
او همچنین میگوید: واقعیت این است که اگر تمام کارخانههایی که طی سالهای اخیر در کشور ایجاد شده با ظرفیت کامل کار کنند، مازاد محصول زیادی خواهیم داشت که مصرف کننده ندارد. حوزههایی مثل فرش ماشینی، صنعت ماکارانی، آردسازی و نوشابه سازی از این دست است. کارخانههای آردسازی در هفته یکی، دو روز بیشتر کار نمیکنند. امثال این کارخانهها بسیار است. بنابراین نیازمند هستیم که با اصلاح فضای کسب و کار قدم بعدی صادرات باشد که لازمهاش ایجاد مدرسه صادراتی است.
مستخدمین حسینی در اشاره به صنعت کفش نیز کنایهای به دولت زده و نوشته است: ما صنعت کفش فعالی در کشور کم داریم و بهترینهای کفش در تبریز به وفور یافت میشود اما با تاسف خریدار استقبال شایسته از آن نمیکند. بنابراین تولیدکنندهها باید شاهد اصلاح نظام تعرفهای توسط دولت باشند تا واردات بیرویه در کشور صورت نگیرد. وقتی در کشور محصولی داریم، دلیلی ندارد که مشابه آن را –آنهم در شرایط کمبود ارز- از خارج بیاوریم. این دولت است که باید جسارت به خرج دهد و جلوگیری کند.