پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۹

رتبه جهانی اراک در تولید دمنوش

رتبه جهانی اراک در تولید دمنوش
مدیرعامل شرکت دانش بنیان پیشگام کاوش سلامت سبز استان مرکزی گفت: این شرکت دانش بنیان رتبه سوم تولید دمنوش گیاهی پروبیوتیک با عنوان تجاری 'قاشق سینرژیک' را پس از آمریکا و کره جنوبی به خود اختصاص داده است.
کد خبر : ۴۰۸۵۱۷

صراط: حامد فراهانی روز پنجشنبه اظهار کرد: دمنوش گیاهی پروبیوتیک محصولی متشکل از گیاهان سلامت بخش و حاوی باکتری های مفید است.


به گزارش ایرنا، فناوری تولید این محصول به واسطه طب سنتی چین پایه گذاری شده و پس از سال ها مطالعه، گروه علمی شرکت پیشگام کاوش سلامت سبز در پارک علمی و فناوری اراک موفق به بومی سازی این محصول با شاخص های طب بوعلی سینا شده است.


مدیرعامل شرکت پیشگام کاوش سلامت سبز استان مرکزی گفت: عامل بسیاری از بیماری های مزمن به ویژه مشکلات گوارشی به دلیل ضعف در سیستم دفاعی بدن است و ترکیب مفید پروبیوتیک ها به عنوان سد دفاعی کارساز در این زمینه عمل می کند.


فراهانی افزود: ترکیبات گیاهی این دمنوش سازگار زیستی و قابل تجزیه است و در آن از شیرین کننده های طبیعی و بی ضرر استفاده شده است.


مدیرعامل شرکت پیشگام کاوش سلامت سبز در پارک علم و فناوری استان مرکزی، ایجاد طروات، نشاط، بالابردن سطح انرژی بدن، بهبود سوخت و ساز بدن، افزایش چربی سوزی، بالابردن ایمنی بدن، کاهش خطر بیماری های مزمن نظیر چربی خون، قند خون، سکته های قلبی، مغزی و سرطان ها، پاکسازی روده ها، بهبود مشکلات گوارش کودکان، یبوست، سندرم روده تحرک پذیر، درد پیش از قاعدگی، سرشار از آنتی اکسیدان، جلوگیری از اکسید شدن بدن، پیری زود رس، جذب بهتر مکمل ها و ویتامین هارا از مزایای این محصول عنوان کرد.


فراهانی گفت: عمده ترکیبات این دمنوش گیاهی شامل نعنا فلفلی، آویشن شیرازی، زیره سبز، زنیان، بادرنجبویه، و باکتری های مقاوم به حرارت شامل CFU در هر گرم است.


وی اظهار کرد: برای دستیابی به این محصول تاکنون 300 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که یک میلیارد و 500 میلیون ریال آن تسهیلات پارک علم و فناوری استان مرکزی بوده است.


مدیرعامل شرکت پیشگام کاوش سلامت سبز استان مرکزی گفت: کند بودن روند اخذ مجوزهای بهداشتی و دریافت تسهیلات از جمله مشکلاتی است که این شرکت با آن مواجه است.


فراهانی افزود: عرضه دمنوش گیاهی پروبیوتیک در گام نخست برای کشورهای نیجریه، ارمنستان، هند و کره شمالی هدفگذاری شده و شمار متقاضیان آن از سایر نقاط جهان رو به افزایش دارد.


پارک علم و فناوری استان مرکزی در شهریور ماه سال 1381 بر اساس مصوبه شورای عالی گسترش آموزش عالی، شروع به فعالیت کرده است و در دی ماه 1382، اولین مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان، فعالیت اجرایی خود را آغاز کرد.


شمار شرکت های دانش بنیان استان مرکزی در دولت تدبیر و امید از سه به 76 شرکت رسیده است که این مهم گامی عملی در بهبود مناسبات اقتصادی و تقویت دانشگاه و تولید استان محسوب می شود.