جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۶

انزوای عوامل حمله به سفارت ایران در لندن

بعد از حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن جریان حامیان آقای شیرازی مورد انتقادات و محکومیت‌های زیادی قرار گرفت و همین باعث شد که در اثر این فشارها، جناحی که این حمله را مدیریت کرده بود روز به روز در انزوای بیشتری قرار گیرد.
کد خبر : ۴۰۷۳۶۶

صراط: به گزارش ایسنا، در این میان، حامیان آقای شیرازی در لندن که اعضای سببی و نسبی وی نیز در میان آنها هستند، بیش از جاهای دیگر دچار التهاب و انتقاد بوده‌اند. این فشارها باعث شده است که شیخ یاسر الحبیب، مسوول شبکه فدک که با محکومیت سنگین از سوی شیعیان در کشورهای گوناگون مواجه شده است و با تاکید صریح خود، به عنوان عامل افراطی و منحرف و طراح حمله به سفارت ایران شناخته می شود، در برنامه‌های متعددی در شبکه تلویزیونی خود به تفصیل به دلایل این حمله و سعی در توجیه آن اقدام کند. این اظهارات توجیه گرایانه وی در عین حال هر بار باعث طرح مسائل جدیدی به عنوان مصادیق افراط و انحراف فکری وی می گردد. این امر سبب شده است که بسیاری از مجموعه های طرفدار آقای شیرازی، یاسر الحبیب را به عنوان ریشه تمام مشکلات این جریان معرفی کنند.
در این میان بسیاری از طرفداران شیرازی برای کمک به تلطیف فضای موجود به صدور بیانیه هایی برای محکومیت حمله به سفارت اقدام کرده‌اند. به عنوان نمونه، مرکز تثقیف اسلامی که در مسجد رسول اعظم یعنی محل اصلی استقرار نمایندگان جریان شیرازی در لندن فعالیت می‌کنند، دو روز پیش با صدور بیانیه‌ای که تصویر آن در اختیار این خبرگزاری قرار دارد، حمله به سفارت ایران در لندن را شدیدا محکوم کرده‌ و از حامیان این اقدام اعلام برائت کردند.
در این میان تعدادی از علمای طرفدار آقای شیرازی در کربلا نیز اقدام حسین مرعشی قزوینی در تهدید سفیر ایران در لندن را محکوم کرده و مرعشی قزوینی را فردی افراطی و منحرف خوانده‌اند که حتی برای تحصیل در مدارس علمیه طرفدار آقای شیرازی در کربلا مورد پذیرش قرار نگرفته است.
به گزارش ایسنا، حمله به سفارت ایران در لندن حادثه‌ای بود که در روز جمعه ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ توسط عده‌ای از هواداران سید صادق شیرازی صورت گرفت.
بر اساس گزارش رسانه‌ها همچنین عنوان شد، این افراد با عنوان حمایت از بیت سید صادق شیرازی و اعتراض به دستگیری سید حسین شیرازی با ورود به محوطه و بالکن سفارت ایران در لندن پرچم ایران را پایین کشیده و پرچم گروه خود را به نمایش درآوردند. حمله کنندگان همچنین شعارهایی علیه مقامات ایران و نیز شعارهایی شامل لعن بر عایشه، ابوبکر، عمر و عثمان سر دادند.