پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۱

واکنش مجلس به رفتار انگلیس در قبال «تعرض به سفارت ایران»

رئیس و ۹ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای به «تعرض جمعه‌شب اعضای فرقه شیرازی به سفارت ایران در لندن» واکنش نشان دادند و از اسلامی از عملکرد دولت انگلیس در قبال این اتفاق انتقاد کردند.
کد خبر : ۴۰۶۵۲۵

صراط: رئیس و ۹ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای به «تعرض جمعه‌شب اعضای فرقه شیرازی به سفارت ایران در لندن» واکنش نشان دادند و از اسلامی از عملکرد دولت انگلیس در قبال این اتفاق انتقاد کردند.


به گزارش میزان، رئیس و ۹ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای به «تعرض جمعه‌شب اعضای فرقه شیرازی به سفارت ایران در لندن» واکنش نشان دادند و از اسلامی از عملکرد دولت انگلیس در قبال این اتفاق انتقاد کردند.

طبق گزارش خانه ملت مصاحبه اعضای این کمیسیون به قرار زیر است:

تعرض به سفارت ایران بدون موافقت پلیس انگلیس نبوده است/ فرقه شیرازی در مسائل امنیتی عددی نیست
۱. علاءالدین بروجردی در خصوص حمله متعرضان به سفارت ایران در لندن، اظهار داشت: همه مسئولیت امنیت سفارت ایران در انگلیس یا هر نقطه دیگر، بر اساس کنوانسیون مربوطه برعهده دولت محل است؛ بنابراین دولت انگلیس باید همه مسئولیت‌های این تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران را بپذیرد و به مسئولیت‌های خود نیز عمل کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حفاظت سفارتخانه‌ها به طور اخص توسط نیرو‌های امنیتی و پلیس انجام می‌شود، بیان کرد: ورود این افراد به بالکن سفارت و تعرض به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در لندن نمی‌تواند بدون موافقت یا چشم پوشی نیرو‌های امنیتی و پلیس انگلیس صورت گرفته باشد.

وی افزود: دولت انگلیس باید مسئولیت این ناهنجاری امنیتی علیه نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در لندن را برعهده گیرد و در این زمینه پاسخگو باشد.

برودجری در تشریح علت وقوع چنین حادثه‌ای، ادامه داد: بر اساس آنچه اعلام شده این افراد از گروه شیرازی هستند، ولی آن‌ها در واقع عددی در مسائل امنیتی نیستند؛ بنابراین اقدام یک نمایش تبلیغاتی برای عرض اندام در افکار عمومی و تبلیغات است نه بیشتر.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزاتخارجه اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و سفیر انگلیس را باید احضار کرده باشد و مطالبات لازم را در این زمینه مطرح کند، گفت: هرگونه خسارت وارده به سفارت ایران بر عهده دولت انگلستان خواهد بود.

 

کم‌کاری پلیس لندن در جریان تعرض به سفارت ایران کاملا روشن است
۲. کمال دهقانی فیروزآبادی در خصوص حمله متعرضان به سفارت ایران در لندن، گفت: اشغال و حمله به سفارت ایران در لندن قابل بررسی است، در واقع اینکه چه کسانی و با چه انگیزه‌ای سفارت ایران را اشغال کردند، دارای اهمیت است. از سوی دیگر مسئولیت دولت انگلیس در جریان این حادثه قابل تامل است.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با یادآوری حمله به سفارت ایران توسط تعدادی از طرفداران فرقه شیرازی، تصریح کرد: فرقه شیرازی نماد شیعه انگلیسی هستند که عامل تفرقه بین مسلمانان است. در جریان این اقدام نیز شعار‌هایی تفرقه انداز بین مسلمانان، چون لعن عایشه و خلفای راشدی را سر دادند.

وی با بیان اینکه فرقه شیرازی تفاوتی با هابیت ندارند، افزود: وهابیت تیشه به ریشه اسلام می‌زند، شیعه انگلیسی هم همین اقدامات را انجام می‌دهند که در نهایت سبب افزایش اختلاف و خون و خونریزی بین مسلمانان می‌شود. این گروه برای اسلام خطرناک هستند ضمن آنکه عاملی در دست انگلیسی‌ها، آمریکایی‌ها و رژیم اشغالگر قدس هستند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: این گروه‌ها در جنگ‌های جدید نیز به عنوان ابزاری در دست اطلاعاتی و امنیتی غربی شدند تا بین مسلمانان تفرقه بیندازند، در نهایت هم بهره این اختلافات را انگلیسی‌ها، آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی می‌برد.

وی یادآور شد: از سوی دیگر اینکه دولت انگلیس اجازه اشغال سفارت ایران را به چنین شکلی داده یعنی به کنوانسیون وین اعتقادی ندارند و حالت بدبینانه‌تر اینکه به نظر می‌رسد با این گروه‌ها همکاری کردند. در حالی که کنوانسیون وین اجازه ورود به سفارت دیگر کشور‌ها بدین شکل را نمی‌دهد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی معتقد است: دولت انگلیس مسئول حفاظت از دیوار و محدوده سفارت هستند لذا ورود این افراد بدین شکل جای بسی سوال است. کم کاری پلیس لندن نیز در این میان به وضوح مشخص است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی باید محکم در برابر این اقدام بیستد، لذا بریتانیا باید پاسخگو باشد. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز قطعا به این مسئله ورود خواهند کرد و اطلاعات مفصلی را از مسئولان مربوطه دریافت خواهیم کرد.

دولت انگلیس مهاجمان را به ایران تحویل دهد
۳. محمدابراهیم رضایی در خصوص حمله متعرضان به سفارت ایران در لندن، اظهار داشت: حمله به سفارتخانه ایران در لندن سناریویی برنامه ریزی شده است که طرح اولیه آن، توسط انگلیسی‌ها تهیه شده بود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌‎خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به دلیل حضور ولیعهد عربستان سعودی در انگلیس، برای جلب رضایت وی و دوشیدن حکومت سعودی با چپاول دلار‌های نفتی، انگلیسی‌ها این طرح را توسط عناصر منحرف اجرا کردند.

وی افزود: نوع رفتار انگلیسی‌ها کاملا مشخص است که خود آن‌ها طراحی و مدیریت کردند و در نهایت نیز به نحوی موضوع را جمع کردند.

رضایی با اشاره به اینکه وظیفه وزارتخارجه جمهوری اسلامی ایران موضع گیری قاطع است، زیرا این حرکت دشمنی و تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران بود، ادامه داد: ایران باید موضعی جدی داشته باشند و قطع رابطه یکی از کمترین کار‌هایی است که وزارتخارجه باید انجام دهد.

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌‎خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لازم است که سفیر فراخوانده شود، زیرا رویه‌ای که انگلیس در قبال ایران در پیش گرفته دشمنی است، گفت: انگلیس باید متجاوزین را به سفارت جمهوری اسلامی ایران تحویل بدهد، در غیر اینصورت وزارتخارجه باید با فراخوانی سفیر، روابط خود را با انگلیس قطع کند و سطح روابط را تا حد کاردار کاهش دهد.

وی با اشاره به ادعای متعرضان به سفارت ایران در لندن، افزود: آن‌ها ادعا می‌کنند که پسر شیرازی را در قم دستگیر کرده‌اند، در حالیکه این موضوع ربطی به چنین حرکتی در انگلیس ندارد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌‎خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افراد بابت عملی که انجام می‌دهند، به دادگاه فراخوانده می‌شوند که یا جرم کرده‌‎اند و محاکمه می‌شوند یا اینکه تبرئه می‌شوند، گفت: این شرایط نشان می‌دهد که حمله به سفارت ایران کاملا برنامه‌ریزی شده بوده و انگلیسی‌‎ها آن را مدیریت می‌کنند.

انگلیس از ایران عذرخواهی کرد/ پیگیری حمله به سفارتخانه کشورمان در کمیسیون امنیت ملی مجلس
۴. سیدحسین نقوی حسینی در واکنش به حمله صورت گرفته به سفارت ایران در لندن، گفت: طبق گزارش اولیه دریافت شده، افرادی که به سفارت کشورمان حمله کرده اند متعلق به جریان شیعه لندنی و به عبارتی افراد گروه صادق شیرازی هستند.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چهار نفر از افرادی که به سفارتخانه ایران حمله کردند توسط پلیس لندن دستگیر شده و موضوع در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: موضوع حمله صورت گرفته به سفارت ایران در لندن حتما در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بررسی و پیگیری خواهد شد و از دستگاه دیپلماسی نیز گزارش‌های لازم دریافت می‌شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید یادآور شد که وزارت امورخارجه کشورمان به دولت انگلستان تذکر داده و اعتراض کرده است؛ بر این اساس ظاهرا آن‌ها نیز بخاطر این اتفاق عذرخواهی کرده اند، زیرا مسئولیت حفظ و حراست از سفارتخانه مستقیما بر عهده دولت انگلستان است.

خواستار کاهش سطح ارتباط با لندن در صورت عدم عذرخواهی و جبران خسارت حمله به سفارت ایران شد
۵. محمد جواد جمالی نوبندگانی در واکنش به تعرض مهاجمان ناشناس به سفارت ایران در لندن، گفت: اقداماتی که در لندن صورت گرفت قطعا هماهنگ با اقدامات ترامپ، تماس‌های چند روز گذشته اسرائیلی ها، جلسه چهارجانبه اعراب و همزمانی آن با سفر محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان به انگلستان است.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجموعه‌ای از اقدامات و تحرکاتی در منطقه و سطح بین المللی علیه جمهوری اسلامی به صورت کاملا هماهنگ صورت می‌گیرد، اظهارکرد: به عنوان مثال انگلستان برای پول محمد بن سلمان سنگ تمام گذاشت و بر این اساس ترزا می‌و بوریس جانسون صحبت‌هایی علیه ایران بیان کردند و نشان دادند که چشمانشان را بر مظلومیت، جنایات و البته در نسل کشی سعودی‌ها بسته اند.

وی ضمن تاکید بر اینکه قطعا دستکاه‌های امنیتی انگلستان چنین اقداماتی را از قبل متوجه می‌شود و حمله صورت گرفته کاملا هماهنگ بوده است، ادامه داد: انگلستان با توجه به سابقه طولانی استعماری در کشورمان و کینه توزی که نسبت به انقلاب اسلامی ایران دارد چنین اقداماتی را انجام می‌دهد و متاسفانه درک صحیحی از جمهوری اسلامی ندارد و مداوم هماهنگ با آمریکا حرکت می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: سفارت ایران جزئی از خاک کشورمان تلقی می‌شود و در این راستا پلیس لندن موظف به حفاظت از سفارتخانه بوده لذا قطعا اقدامات قضایی، کنسولی و بین المللی توسط جمهوری اسلامی انجام می‌شود.

جمالی نوبندگانی با اشاره به اینکه مسئولیت این اتفاق به عهده انگلستان است، تصریح کرد: تصور می‌کنم با توجه به رویه‌ای که انگلستان در پیش گرفته یکی از اقداماتی که می‌توان در مقابل این کشور متصور شد در رابطه با کاهش سطح روابط است؛ به عبارتی اگر انگلیسی‌ها مسئولیت این اتفاق را نپذیرند، عذرخواهی نکنند و خسارت ناشی را جبران نکنند کاهش سطح ارتباطات می‌تواند یکی از اقدامات متقابل باشد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرقه شیرازی کاملا در حمایت اقتصادی و تبلیغاتی مانند فضای مجازی و ماهواره‌ای انگلیس است، خاطرنشان کرد: در سال ۵۹ نیز چنین اقدامی با هماهنگی انگلیس و سازمان منافقین علیه سفارتخانه کشورمان صورت گرفت.

وجود سرنخ‌‎هایی از نقش سرویس امنیتی انگلیس در حمله سفارت ایران
۶. مجتبی ذوالنوری در خصوص حمله مهاجمان ناشناس به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن، گفت: اقدامی که در لندن رخ داد به دور از تدابیر پلیس انگلیس نبوده و قطعا سرویس امنیتی این کشور پشت پرده این موضوع است و علائم و سرنخ‌هایی مبنی بر این موضوع قابل توجه وجود دارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه مسئولیت تامین امنیت سفارتخانه و کارکنان کشورمان در این مجموعه با انگلیس است، اظهار کرد: بنابراین دستگاه دیپلماسی کشورمان باید اعتراض شدید و جدی در این رابطه داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد سفارتخانه ایران در لندن و سایر مکان‌ها ناامن باشد، یقینا افراد دیگری هستند که خشم بیشتری از دولت انگلیس و سایر کشور‌ها دارند لذا آن وقت شاید این جریان قابل کنترل نباشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه انگلیس باید نسبت به تعرض رخ داده پاسخگو باشد و تضمین‌های لازم نیز باید فراهم شود که در آینده شاهد بروز حوادث مشابه نباشیم، تصریح کرد: این موضوع در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور مسئولان دستگاه دیپلماسی به بحث گذاشته و تدابیر لازم اندیشیده خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه وحدت فرق مسلمان امروزه به عنوان مهمترین رمز دوام و موفقیت اسلام تلقی می‌شود، اظهار کرد: نظام سلطه خصوصا انگلیسی‌ها از گذشته سیاست ثابت تفرقه بیانداز و حکومت کن را در این خصوص در پیش گرفته اند.

ذوالنوری گفت: لذا تلاش دارند با ایجاد درگیری و جنگ درون تمدنی وحدت مسلمانان را از بین ببرند؛ بر این اساس مشاهده می‌شود که شیعه انگلیسی علیه اهل سنت و سنی آمریکایی علیه شیعه فعالیت می‌کند تا شعله جنگ و اختلاف در بین مسلمانان روشن بماند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه جریان شیرازی نماد و پرچمدار شیعه انگلیسی است، افزود: این جریان از سال‌های بعد از انقلاب اسلامی تاکنون فعال بوده و هر چقدر از پیروزی انقلاب اسلامی فاصله گرفته ایم، دایره فعالیت و علنی شدن مخالفت هایشان افزایش یافته است.

وی همچنین تصریح کرد: پول‌هایی که این فرقه در ایران، عراق و سایر کشور‌ها هزینه می‌کنند از وجوهات شرعی نیست بلکه یقینا پشت پرده این فعالیت ها، گروه‌های انگلیسی و پول‌های سنگینی است که انگلیسی‌ها هزینه می‌کنند تا اختلاف بین شیعیان و اهل سنت ایجاد شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: جریان شیرازی‌ها در شهر‌های مختلف ایران و عراق فعال هستند لذا بعد از دستگیری یکی از این افراد در قم، مشاهده شد که در مقابل سفارت کشورمان در عراق تجمع صورت گرفت که با ورود دولت و پلیس عراق مانع از تعدی به سفارت کشورمان شدند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این خصوص، خاطرنشان کرد:، اما انگلیسی‌ها بیش از هر فرد دیگری از برخورد صورت گرفته ناراحت هستند، زیرا این برخورد می‌تواند منشا بسیاری از روشنگری‌ها باشد که از این به بعد رخ می‌دهد و در این افشاگری‌ها نقش انگلیس در پشتیباتی از جریان شیعه انگلیسی که به سردمداری شیرازی‌ها رخ می‌دهد موثر و روشن باشد.

ایران در برابر تعرض به سفارت خود در لندن کوتاه نمی‌آید/ دولت انگلیس خسارت مادی و معنوی را جبران کند
۷. حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در خصوص حمله متعرضان به سفارت ایران در لندن، گفت: حمله به سفارت ایران در لندن خلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی انجام شده و مسئولیت اصلی آن بر عهده دولت انگلیس است. بر اساس کنوانسیون ژنو اگر تعرضی به سفارتخانه خارجی صورت گیرد، مسئولیت آن بر عهده کشور میزبان است.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: همانگونه که انگلیسی‌ها در برابر تعرض به سفارتشان در تهران کوتاه نیامدند و تا مرحله اخذ غرامت از ایران پیش رفتند، ما نیز کوتاه نخواهیم آمد و موضوع تا این مرحله باید پیگیری شود.

وی افزود: علاوه بر اینکه این افراد به عنوان مجرم شناخته شوند باید خسارت مادی و معنوی وارده به سفارت ایران در لندن نیز جبران شود.

فلاحت‌پیشه یادآور شد: در شرایط کنونی غائله خاتمه یافته، اما اقدامی خلاف شئونات دیپلماتیک صورت گرفته است ضمن آنکه این حادثه به لحاظ روانی نیز آسیب بسیاری به جا گذاشته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: موضوع توسط دیپلماسی ایرانی باید مجدانه پیگیری و شفاف شود.

دولت انگلیس مقصر اصلی حمله به سفارت ایران است/ ضرورت احضار و پاسخگویی سفیر انگلیس
۸. شهروز برزگر کلشانی در واکنش به حمله متعرضان به سفارت ایران در لندن، گفت: جای تاسف دارد که انگلیسی‌ها اجازه نمی‌دهند مردم کشورمان شیطنت‌ها و دشمنی هایشان علیه ایران اسلامی را فراموش کنند و می‌خواهند به عنوان روباه مکار و استعماگر پیر در اذهان عمومی باقی بمانند.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید اذعان کرد که مقصر اصلی حمله چند دشمن قسم خورده علیه ایران و منافق به سفارت کشورمان در لندن، دولت انگلیس و پلیس لندن است که نتوانسته جلوی چنین رخدادی را بگیرد؛ متاسفانه این اتفاق یا از طریق چراغ سبز انگلیس بوده یا بدلیل ضعف پلیس لندن است که در این صورت نیز در خصوص تامین امنیت سفارتخانه‌های کشور‌های مختلف در انگلیس جای سوال وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه طبق قوانین بین المللی سفارتخانه‌ها بخشی از خاک همان کشور تلقی می‌شوند لذا حمله به سفارت و توهین به پرچم کشورمان توسط حمله کنندگان و عملکرد ضعیف پلیس لندن غیرقابل گذشت است، ادامه داد: بر این اساس سفیر بریتانیا در کشورمان باید احضار شود و نسبت به این موضوع پاسخگو باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم ضمن تاکید بر اینکه متاسفانه باید یادآور شد که حمله به سفارت ایران در انگلیس مسبوق به سابقه است که این مهم نیز جای تامل دارد، تصریح کرد: باید دولت انگلیس و پلیس لندن نسبت به وقوع این رخداد از جمهوری اسلامی ایران عذرخواهی کند و در این بین نیز مشخص شود عوامل حمله به سفارتخانه چه کسانی بوده اند و چه هدفی را دنبال می‌کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انگلیسی‌ها باید بدانند که متاسفانه چنین اقدامات و دشمنی‌ها صرفا سبب تیرگی روابط بین دو کشور می‌شود.

دولت انگلیس نمی‌تواند حمله به سفارت ایران در لندن را توجیه کند
۹. سیدقاسم جاسمی در خصوص حمله متعرضان به سفارت ایران در لندن، اظهار داشت: این موضوع نشان داد که کشور انگلیس در زمینه تامین امنیت سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران در لندن کوتاهی داشته و قابل تصور نیست بدون هماهنگی یا موافقت نیرو‌های امنیتی انگلیس، این افراد فریب خورده بتوانند وارد حریم سفارت ایران شوند.

عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دستگاه دیپلماسی کشور و مسئولان ذیربط باید واکنش‌های دقیقی را انجام دهند، زیرا به هیچ وجه قابل پذیرش نیست که کشوری مانند انگلیس که همواره ادعا‌هایی را مطرح می‌کند در تامین امنیت سفارت جمهوری اسلامی ایران عاجز باشد.

جاسمی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مصمم به سیاست‌های به حق خود ادامه می‌دهد و از این گونه اقدامات واهمه‌ای ندارد، زیرا در طول سالیان گذشته همواره چنین تجاربی را پشت سر گذاشته است، گفت: دشمنان می‌دانند که اراده جمهوری اسلامی با چنین اقداماتی دچار خلل نمی‌شود.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوع قطعا در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود تا ابعاد آن بیشتر روشن شود.

همدستی دولتانگلیس در حمله به سفارتخانه کشورمان مشهود است
۱۰. ابوالفضل حسن بیکی در خصوص حمله افراد ناشناس به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن، گفت: همدستی دولت انگلیس با افراد ناشناس در حمله به سفارتخانه کشورمان مشهود است لذا اقدام قدرتمندانه در مواجه با این موضوع اخراج سفیر بریتانیا از ایران است، زیرا در غیر این صورت در آینده شاهد اقدامات نامناسب دیگر کشور‌ها تحت فشار آمریکایی‌ها خواهیم بود.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: شواهد نشان می‌دهد پلیس انگلیس با حمله کنندگان به سفارت کشورمان هماهنگ بوده، زیرا پلیس می‌توانست در لحظات ابتدایی وقوع این اتفاق برخورد لازم را انجام دهد، اما بجای اقدام مذکور، تلاش کردند زمینه را برای سوء استفاده رسانه‌های صهیونیستی فراهم کنند و بتوانند پخش زنده از این اتفاق داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه حمله به سفارتخانه ایران افتضاحی برای پلیس لندن محسوب می‌شود، ادامه داد: انگلیس در این رابطه کوتاهی و حتی همدستی کرده است که باید پاسخ مناسب در عرصه بین المللی دریافت کند؛ حتی برای جبران خسارت حیثتی، باید اعاده حیثیت شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه انگلیسی‌ها از دوشیدن اعراب خصوصا عربستان از سایر کشور‌ها عقب افتاده اند، تصریح کرد: باید یادآور شد که هم اکنون ولیعهد سعودی در بریتانیا به سر می‌برد و این در حالیست که بریتانیایی‌ها تظاهرات جدی نسبت به حضور وی در کشورشان داشتند لذا دولت انگلیس برای تغییر مسیر افکار عمومی مجبور شد از عده‌ای افراد که عضو گروه و فرقه شیرازی هستند استفاده کند.

حسن بیکی افزود: این افراد به سفارت ایران حمله کردند تا اذهان بین المللی را مخشوش کنند و بر اقدامات خود سرپوش بگذارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه کشورمان باید در اقدامی قانونی در خصوص این موضوع به سازمان ملل شکایت کند و اعلام شود که به خاک سرزمینمان در لندن تجاوز شده است.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
Canada
|
۱۸:۵۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۶
۰
۰
عجب مگر ما کنوانسیون وین را قبول داریم؟