جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸

واکنش یک نماینده به تعرض به سفارت ایران

به گفته عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، دولت انگلستان موظف است نسبت به تعرض به سفارت ایران پاسخگو بوده و متعهد شود که دیگر چنین اقداماتی علیه سفارت جمهوری اسلامی رخ نخواهد داد.
کد خبر : ۴۰۶۴۵۰

صراط: ابوالفضل حسن بیگی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمله تعدادی از عناصر طرفدار شیرازی‌‌ها به سفارت ایران در لندن گفت: آمریکایی‌ها در گذشته تلاش کردند تا با  پشتیبانی مالی از   سازمان تروریستی منافقین و معرفی آن به عنوان سازمانی اسلامی و از طرفی ایجاد جریان‌های تروریستی همچون داعش و القاعده در منطقه، چهره دین اسلام را در جهان به عنوان آیینی خشن معرفی کنند.

به گزارش تسنیم در همین راستا و در  تقسیم کاری که میان کشورهای استعمارگر برای ضربه زدن به اسلام ناب محمدی و جمهوری اسلامی وجود داشت، انگلیسی‌ها مسئولیت ایجاد مذهبی جعلی با نام شیعه انگلیسی را برعهده گرفتند و با جذب افرادی  از سراسر جهان،  اقدام به تحریف  شعائر مذهبی شیعیان کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:  امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در مقابل چنین بدعت‌هایی با قدرت ایستادند و با اعلام اینکه از دیدگاه جمهوری اسلامی تنها  شیعه علوی است که معرف ارزش‌ها و شعائر شیعیان دنیا است، مرز مستحکمی را میان شیعه علوی و شیعه انگلیسی ایجاد کردند. 

حسن بیگی با اشاره به نحوه ایجاد فرقه منحرف شیرازی‌، تصریح کرد: انگلیسی‌ها با حمایت مالی از  روحانی بی‌سوادی که خود  را  با نام الله العظمی شیرازی معرفی کرده، اقدام به تحریف فقه جواهری و اسلام ناب محمدی کردند.

وی افزود:‌ البته از آنجا که سران این جریان انحرافی به مقاصدی که در نظر داشته‌اند نرسیده و به این نتیجه رسیده‌اند که  هیچکس نمی‌تواند منکر حقانیت شیعیان شود، دست به اقدامات خشن و هنجارشکنانه می‌زنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه در رابطه با  حادثه شب گذشته دو نکته حائز اهمیت است، گفت: نکته اول  اینکه امنیت سفارت ایران در انگلستان، به عهده نیروهای امنیتی این کشور بوده و به هیچ عنوان قابل قبول نیست که عده‌ای یاغی وارد سفارت ایران شده و به پرچم مقدس جمهوری اسلامی بی احترامی کنند. و نکته دوم اینکه  از آنجا که انگلیسی‌ها در فروش تسلیحات جنگی به عربستان از رقیب سنتی خود یعنی آمریکا  عقب افتاده‌ بودند،‌ تلاش کردند تا با دعوت از محمد بن سلمان برای حضور در لندن و انعقاد قرارداد 100 میلیارد دلاری اسلحه با او، این عقب افتادگی را جبران کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس ادامه داد:  فروش این حجم از سلاح به سعودی‌ها آن هم در شرایطی که جهانیان شاهد جنایات این کشور در یمن هستند باعث ایجاد اعتراضات گسترده‌ای از سوی حامیان حقوق بشر لندن  شد. به همین دلیل، سران انگلیس در اقدامی از قبل هماهنگ شده، زمینه حضور تعدادی از عناصر طرفدار فرقه منحرف شیرازی را در مقابل سفارت ایران فراهم کردند تا با رسانه‌ای شدن این اقدام، اعتراضات مردمی در واکنش به حضور بن سلمان در لندن را به حاشیه ببرند.

حسن بیگی با اشاره به لزوم برخورد با خاطیان حادثه اخیر گفت:  کمیسیون امنیت ملی به وزارت خارجه اعلام کرده است که باید از طریق محاکم قضایی بین المللی این بی‌حرمتی را پیگیری کرده  و دولت انگلستان موظف است  نسبت به این بی‌حرمتی پاسخگو بوده و متعهد شود که دیگر چنین اقداماتی علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران رخ نخواهد داد.