پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳

تنبیه بدنی دانش‌آموز توسط معلم شرعا جایز نیست

تنبیه بدنی دانش‌آموز توسط معلم شرعا جایز نیست
نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: تنبیه بدنی توسط مادر، برادر و خواهر شرعا جایز نیست چه برسد به معلم زیرا حکم تنبیه بدنی در شرع و قانون مشخص است.
کد خبر : ۴۰۵۸۹۲

صراط: آیت‌الله محسن حیدری در دیدار با معلمان، دبیران پرورشی و تربیت بدنی اظهار داشت: خداوند در قرآن زمانی که حساسیت تربیت را می‌خواهد بیان کند یازده بار متوالی قسم یاد می‌کند که این موضوع اهمیت و مسئولیت معلمان را نشان می‌دهد.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه مقام تعلیم و تربیت مقام انبیا است، افزود: شما عزیزان توفیق دارید که در این راه پا گذاشته‌اید و همه افتخار ما این است که معلم هستیم.

نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح‌کرد: تزکیه نفس و تکامل هدف خلقت انسان است و این تکامل بدون تعلیم و تربیت امکان ندارد، در واقع بدون شناخت نفس نمی‌توان دانش آموزان را تربیت کرد زیرا تربیت خود و اصلاح درونی و ذاتی، مرحله اول تربیت و تعلیم دیگران است.

دانش آموز را پیشرفته و پویا تربیت کنیم

وی  گفت: انسان و خصوصاً دانش آموز نیاز به تربیت روحی و جسمی دارد، دانش آموز باید بصیرت سیاسی،اجتماعی و شناخت به مسائل پیرامونی داشته باشد تا جامعه مسیر پیشرفت را درپیش بگیرد.

آیت‌الله حیدری حضور و نقش آفرینی بزرگ دانش آموزان در پیروزی انقلاب اسلامی و سال‌های دفاع مقدس را نشان از استفاده از این ظرفیت عظیم دانست و گفت: مملکتی که جوان با انگیزه‌ای برای دفاع از خود ندارد درواقع مملکتی مرده است و جهان برای آن حسابی باز نمی‌کند.

تنبیه به معنی بیدار کردن از غفلت است

وی در ادامه این دیدار با اشاره به موضوع تنبیه دانش‌آموزان عنوان کرد: تشویق و تنبیه تاثیر بسیاری بر تربیت فرزندانمان دارد، اما تنبیه چندین جنبه دارد و فقط معنای تنبیه بدنی نمی‌دهد.

نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تنبیه به معنای بیدار کردن آنها از حالت غفلت است، خاطرنشان کرد:  از نظر شرع تنبیه بدنی فقط و فقط برای پدر جایز است آن هم اگر فرزند گناه کبیره‌ای مرتکب شده باشد و این تنبیه هم در شرایط خاص و به شکلی که بدن فرزند حتی سرخ یا کبود نشود جایز است، تنبیه بدنی توسط مادر، برادر و خواهر هم شرعا جایز نیست چه برسد به معلم زیرا حکم تنبیه بدنی در شرع و قانون مشخص است.