پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۶
رییس راهور مازندران:

کاهش ۱۳درصدی تصادفات منجر به فوت در مازندران +عکس

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی مازندران از کاهش ۱۳ درصدی تصادفات منجر به فوت در این استان طی ۱۱ ماه گذشته خبر داد.
کد خبر : ۴۰۴۸۲۱

صراط: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی مازندران از کاهش ۱۳ درصدی تصادفات منجر به فوت در این استان طی ۱۱ ماه گذشته خبر داد.

تصادفات منجر به فوت در مازندران ۱۳ درصد کمتر شد
به گزارش مهر، سرهنگ مهدی باقری اظهار داشت: بهره گیری از روش های جدید و منطبق با وضعیت استان در راستای اصلاح فرهنگ رانندگی اجرای طرح های ترافیکی موقت و ساماندهی علائم افقی و عمودی و ایمن سازی گذرگاه های عابران پیاده در معابر شهری از راهکارهای اجرایی پلیس برای ساماندهی وضعیت ترافیک در استان است.

وی با تاکید بر برخورد با تخلفات حادثه ساز، استفاده نکردن از کمربند ایمنی توسط راننده و سرنشینان خودرو را از مهمترین عوامل بروز و ایجاد نقص عضو، جراحت یا مرگ و میر راننده و سرنشینان خودروها و راکبان موتورسیکلت ها عنوان کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان با اشاره به کاهش ۱۳ درصدی آمار متوفیان ناشی از حوادث رانندگی در ۱۱ ماهه گذشته از افزایش ۱۲ درصدی تخلفات راهنمایی و رانندگی در این استان خبر داد.

وی با اشاره به افزایش ۹ درصدی برخورد با تخلفات حادثه ساز، خاطر نشان کرد: در طی این مدت شاهد کاهش ۳ درصدی آمار مجروحان ناشی از تصادفات رانندگی بوده ایم که در این راستا بیشترین آمار تصادفات جرحی مربوط به عابر پیاده، راکبان موتورسیکلت ها و ترک نشینان آن بوده است.

سرهنگ باقری عدم توجه به جلو، عدم رعایت حق تقدم ، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ، تغییرمسیر ناگهانی و تجاوز به چپ را از بیشترین علل وقوع تصادفات در سطح استان عنوان کرد و اظهار داشت: ساماندهی تابلو و علائم از طریق مبادی ذیربط،اقدامات موثر برای کاهش سرعت وسایل نقلیه و انجام اقدامات فرهنگی برای ارتقای سطح فرهنگی رانندگان و راکبان موتورسیکلت ها از مهمترین طرح های پلیس راهنمایی و رانندگی برای کاهش تخلفات و حوادث رانندگی در استان است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مازندران در خاتمه از رانندگان خودرو ها و راکبان موتورسیکلت ها خواست: برای حفظ سلامت خود و خانواده ، ضمن رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی از عجله و شتاب در رانندگی پرهیز کنند چون، تفاوت رانندگی شتابزده و رانندگی با سرعت مطمئن، فاصلهٔ بین مرگ و زندگی یا نقص عضو و سلامتی است.