پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷

واکنش رئیس دانشگاه تهران به برخی شبهات درباره انتصاب کولایی

نیلی احمدآبادی درباره شبهات مطرح شده در خصوص انتصاب رئیس گروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران توضیحاتی ارائه کرد.
کد خبر : ۴۰۴۲۲۲

صراط: طی روزهای اخیر صدور حکم  الهه‌کولایی به عنوان مدیر جدید گروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از سوی نیلی‌احمدآبادی رئیس این دانشگاه با انتقادات و اعتراضاتی همراه شد.

به گزارش تسنیم اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران که به نادیده گرفته‌شدن رای اکثریت در انتخابات گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران انتقاد دارند، انتصاب مدیر جدید این گروه آموزشی را برخلاف اصول اولیه دموکراسی و براساس جهت‌گیری سیاسی خاص مدیریت  این دانشگاه می‌دانند.

 طبق گفته اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در جلسه انتخاب مدیر  جدید این گروه آموزشی، الهه کولایی چهره شاخص اصلاح‌طلب 5 رای و احمد دوست‌ محمدی از  دیگر اساتید مطرح دانشگاه تهران 8 رای اساتید حاضر در جلسه را کسب کردند. طبق نظر اکثریت اساتید، حکم جدید مدیر گروه باید به نام دوست محمدی صادر می‌شد اما رئیس دانشگاه تهران پس‌ از ماه‌ها تعلل در نهایت حکم مربوطه را به نام کولایی صادر کرد.

** نیلی احمدآبادی: طبق قانون نظر اساتید در انتصابات مشورتی است

محمود نیلی‌احمدآبادی رئیس دانشگاه‌ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم نسبت به این انتقادات واکنش نشان داد و رای اساتید را در انتخابات مختلف گروه‌های آموزشی این دانشگاه مشورتی خواند.

وی در توضیح این مطلب گفت: قانون مدیریت دانشگاه‌ها مصوب کرده، رئیس‌دانشگاه بر اساس مشورت موضوعی را به اسم رای‌گیری نپذیرد. اگر چه ما نظرمان این است که اگر رای‌گیری را مصوب کنند ما مخالفتی نداریم؛ ولی باید این مسئله در قانون روشن باشد.

رئیس دانشگاه تهران درباره نحوه انتصابات در گروه‌‌های آموزشی دانشگاه تهران گفت: ما در دانشگاه تهران در حالیکه رای‌گیری انجام می‌دهیم و آن را مشورتی محسوب می‌کنیم چند عامل دیگر را نیز در نظر می‌گیریم. برنامه 5 ساله و نظر رئیس دانشکده زیربط نیز در این زمینه مورد توجه است. لذا با توجه به این سه عامل تصمیم‌گیری می‌کنیم.

نیلی احمدآبادی درباره نحوه انتخاب رئیس گروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران اضافه کرد: براساس نظرخواهی که در گروه انجام شده بود، رئیس دانشکده دو نفر را با اعلام نظر‌ خود و برنامه‌های کاندیداها به رئیس دانشگاه معرفی کرد. بنده نیز آنها را بررسی و در نهایت حکم را صادر کردم.این کاملا رویه متعارفی در دانشگاه است.