شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴

پیگیری خلاءهای لایحه بودجه ۹۷ درخصوص خانواده شهدا

حسین عامریان مدیر عامل کانون همبستگی فرزندان شاهد از پیگیری های لازم جهت برطرف کردن خلاءهای لایحه بودجه سال ۹۷ درخصوص فرزندان و همسران شهدا خبر داد.
کد خبر : ۳۹۸۲۸۱

صراط: حسین عامریان مدیر عامل کانون همبستگی فرزندان شاهد از پیگیری های لازم جهت برطرف کردن خلاءهای لایحه بودجه سال 97 درخصوص فرزندان و همسران شهدا خبر داد و گفت که مفاد اصلاحی یا خلاءهای لایجه بودجه مربوط به موضوعات متعدد همسران و فرزندان شهدا از جمله حمایت از فرزندان شاهد دارای بیماری خاص و صعب العلاج، همسران شهدا، خرید سربازی ایثارگران، دختران شهداءو چند مورد دیگر می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران وی تأکید کرد: موارد مورد نظر ما امور رفاهی نیست, بلکه همه آنها در جهت رفع مشکلات و حفظ شأن و کرامت خانواده های شهدا است لذا برای لحاظ شدن این موارد در لایحه بودجه و به نتیجه رسیدن آن می بایست از تمامی ظرفیت ها استفاده شود. در این مورد در داخل مجلس رایزنی ها در حال انجام است و در خارج از مجلس نیز ضروری است پیگیری ها ، تأکیدات و اقدامات لازم از سوی دلسوزان، برای تصویب آن در لایحه بودجه، انجام پذیرد.

عامریان گفت که در این راستا این هفته نیز جلسه ای با حضور آقایان مفتح و ابراهیم عزیزی و خانم لاله افتخاری برگزار و هماهنگی های لازم جهت انجام اقدامات مقتضی، صورت گرفت.

مدیرعامل کانون همبستگی فرزندان شاهد همچنین تصریح کرد: در دو سال اخیر با رایزنی ها و پیگیری های جدی و همه جانبه کانون در داخل و بیرون مجلس که با حمایت و اتحاد خوب فرزندان شهدا به خصوص در کانال ها و گروه های مجازی فرزندان شهدا همراه بود، در جهت رفع مشکلات و خلاءهای قانونی مربوط به حوزه فرزندان و همسران شهداء و حتی دیگر ایثارگران، علی‌رغم مخالفت های جدی دولت و بنیاد شهید وحتی برخی نمایندگان مجلس، مفاد قانونی زیادی تصویب شد. البته همچنان خلاء ها و مشکلات زیادی وجود دارد که لازم است با بررسی دقیق موضوعات و انسجام و هماهنگی میان فرزندان شهداء، در جهت حل و فصل آنها اقداماتی را انجام دهیم.

وی با انتقاد از بنیاد شهید گفت که متأسفانه بدلیل اینکه بنیاد شهید، وظیفه خود را به نحو شایسته و بایسته ای انجام نمی دهد و حتی در بسیاری از موارد در مقابل موضوعات مهمی که در جهت مصالح و رفع مشکلات ایثارگران است، ممانعت ایجاد کرده یا تبعیض قائل می شود، شاهد ورود جدی تر خود ایثارگران هستیم که این موضوع به صلاح ایثارگران و بنیاد شهید نیست.

عامریان همچنین اظهار کرد: در این سال ها در فرآیند تصویب احکام دائمی برنامه توسعه و بودجه های کشور، نماینده بنیاد نه تنها مدافع این طرح ها نبود، حتی به سکوت هم بسنده نکرده و در قامت مخالف به مقابله با مواد پیشنهادی می پرداخت که این اتفاق در نوع خود پدیده ای کم نظیر است که در برهه ای منجر به اخراج نماینده بنیاد شهید از کمیسیون نیز شد.

وی بیان کرد: انتظار ایثارگران از بنیاد شهید این است که بعد از قریب به 40 سال از آغاز فعالیت و تجربه کاری و با در اختیار داشتن منابع، ارتباطات ، اختیارات و نیروهای کارشناسی، خلاءها را بشناسد و به وظیفه ذاتی خود نسبت به ایثارگران به نحو شایسته و بایسته تری عمل نموده و مسئولانه تر از همه ظرفیت ها و امکانات در جهت حل و فصل آنها استفاده کند.