جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۷

آشنایی با یگان ویژه ترورهای موساد

سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی "موساد" یگان ویژه‌ای به نام "ریمون" دارد که ماموریت آن انجام عملیات ترور در سراسر جهان است و بر اساس اطلاعات منابع معتبر بین‌المللی، تعداد اعضای آن تنها ۴۰ نفر است.
کد خبر : ۳۹۷۵۷۸

صراط: سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی "موساد" یگان ویژه‌ای به نام "ریمون" دارد که ماموریت آن انجام عملیات ترور در سراسر جهان است و بر اساس اطلاعات منابع معتبر بین‌المللی، تعداد اعضای آن تنها ۴۰ نفر است.


به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش کوتاهی درباره یگان ریمون اعلام کرد که اعضای این یگان تنها ۴۰ نفر و پنج نفر از آنها زن هستند و این یگان در تمامی عملیات ترور مشهور در سراسر جهان دست داشته است که از جمله آنها می‌توان به ترور "محمود مبحوح" از رهبران برجسته جنبش حماس در دوبی، ترور دانشمندان هسته‌ای ایران و ترور "عماد مغنیه" رهبر برجسته جنبش حزب الله لبنان اشاره کرد.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این یگان وابسته به دایره عملیات موساد است که از آن با عنوان "کیساریا" یاد می‌شود و فعالیت‌های تمامی افراد شرکت کننده این یگان در عملیات ترور مخفی می‌مانند و هیچ کس نمی‌تواند اعضای این یگان را بشناسد.

این یگان ۴۷ سال پیش توسط "آریل شارون" فرمانده وقت منطقه جنوبی ارتش صهیونیستی تاسیس شد و اختلاف نظرهای زیادی درباره ماهیت و اهداف آن و نیز ماموریت واگذار شده به این یگان وجود داشت و رسانه‌های صهیونیستی از یگان مذکور به عنوان "یگان ترورها" یاد می‌کردند.

بر اساس گزارش‌های منابع صهیونیستی، فرماندهی منطقه جنوبی ارتش صهیونیستی اخیرا تصمیم به احیا و بازسازی این یگان بدنام برای فعالیت مجدد آن در غزه کرده است و عناصر آن از میان نظامیان سنگدل و نترس انتخاب می‌شوند تا بتوانند به صورت ناشناس اقدام به ترور رهبران فلسطینی کنند.

سردبیر روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" اخیرا با انتشار تحقیق ویژه‌ای درباره شخصیت "مئیر داگان" رئیس سابق موساد اعلام کرده است که آریل شارون در زمان تاسیس این یگان تاکید زیادی بر انتصاب داگان به عنوان رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی داشت؛ چرا که می‌دانست وی علاقه ویژه‌ای به بریدن سر عرب‌ها دارد و حتی بسیاری از نظامیانی که همراه داگان در غزه خدمت می‌کردند، به خاطر اجرای دستورات وی در زمینه ترور میدانی فلسطینیان، دچار بیماری‌های روانی شده بودند.