پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱

درخواست سردار غیب پرور از رئیس کمیسیون تلفیق

سردار غیب پرور در نامه‌ای به رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس خواستار توجه جدی مسئولان به رفع دغدغه‌های معیشتی مردم شد.
کد خبر : ۳۹۷۵۱۳

صراط: سردار غلامحسین غیب پروررئیس سازمان بسیج مستضعفین در نامه‌ای خطاب به غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در مورد سیستم واریز و قطع یارانه نکاتی را یادآور شد.

متن این نامه به شرح زیر است:

«برادر ارجمند جناب آقای دکتر تاجگردون»

رئیس محترم کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

   با صلوات بر محمد و آل محمد و با احترام؛ بدون تردید فلسفه قیام امام راحل عظیم‌الشأن در تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایجاد جامعه‌ای به‌دوراز رذایل مادی و معنوی بود. در صفوف اول این انقلاب مستضعفان هستند که برپاکنندگان، وارثان و پویندگان آن می‌باشند امّا متأسفانه باسیاست‌های غلط وارداتی و الگوهای ناکارآمد، بر مظلومیت آنان افزوده‌شده است.

مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) دائماً تأکید بر توجه به وضع محرومان و مستضعفان جامعه دارند و با تکیه‌بر آیات و روایات مشروعیت نظام اسلامی را در اجرای عدالت و دوری از تبعیض می‌دانند.

حوادث اخیر کشور اگرچه طراحی اتاق‌های فکر دشمنان است امّا زمینه‌های نفوذ و تأثیرپذیری داخلی آن را نمی‌توان ازنظر دور داشت. لذا ارائه یک برنامه کارآمد و مبتنی بر حل مشکلات معیشتی مردم می‌تواند حربه خناسان در تحریک جوانان این کشور را خنثی سازد.

اکنون‌که در آستانه بررسی و تصویب بودجه 1397 کل کشور هستیم توقع می‌رود نمایندگان محترم ملت که برآمده از متن جامعه هستند و همیشه حامی محرومان و مستضعفان بوده و هستند این مهم را به‌عنوان یک اصل اساسی در دستور کار خود قرار دهند.

تغییر برنامه به نفع فرودستان و اقشار آسیب‌پذیر و جوانان جویای کار باید در برنامه سال آینده ملموس و قانع‌کننده دیده شود تا اولویت انقلاب اسلامی در خدمت مؤثر به مردم که به تعبیر مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به‌حق ولی‌نعمتان ما هستند محقق گردد.

سازمان بسیج مستضعفین ضمن قدردانی از نمایندگان محترم که این روزها با زحمات شبانه‌روزی در جهت تدوین لایحه بودجه سال 97 تلاش می‌نمایند، آمادگی خود را برای کمک به دولت محترم در راستای حل مشکلات اساسی مردم پیشنهادات زیر را تقدیم می‌کند:

1 ـ اگر قرار است یارانه بخش قابل‌توجهی از دریافت‌کنندگان قطع گردد، بخشی از آن به‌صورت خاص برای بیکاران جامعه لحاظ شود و از طریق سامانه‌ای مشخص شناسایی و پرداخت گردد.

2 ـ در منابع درآمدی دولت که مستقیماً زندگی مردم را متأثرمی کند و آنان را در تنگنا قرار می‌دهد تجدیدنظر گردد.

3 ـ جهت مناطقی از کشور که اشتغال از ضریب پایین‌تری برخوردار است منابع مشخص و خاص دیده شود.

4 ـ ایجاد بنگاه‌های زودبازده و کم‌هزینه جهت اشتغال جوانان می‌تواند حداقل‌های زندگی آنان را در کوتاه‌مدت تأمین نماید و آنان را به خودکفائی برساند.

به حمدالله نقدینگی کشور و منابع انسانی که دو رکن اساسی و موّلد در اقتصاد هستند در کشور موجود است که با مدیریت صحیح و مشوق‌های جهت دهنده می‌تواند در خدمت تولید و اشتغال قرار گیرد .

خیر دنیا و آخرت همه ارکان نظام جمهوری اسلامی در توجه به ملت مظلوم، شجاع ایران خصوصاً طبقات آسیب‌پذیر آن است. امید است این مهم پس از فروکش کردن اغتشاشات اخیر به فراموشی سپرده نشود.