جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳

انتقاد معاون شهردار تهران به پروژه‌های شهری

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: بعضی از فعالیت‌ها در سطح شهر نه تنها صرفه اقتصادی نداشته بلکه منجر به بروز آلودگی‌های محیط زیستی و کاهش کیفیت زندگی شهروندان شده که باید برای حذف چنین فعالیت‌هایی همه تلاش کنند.
کد خبر : ۳۹۱۲۴۱
صراط:  پیروز حناچی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در نشست مشترک با صدرالدین علی پور، رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار اظهار کرد: باید با ایجاد یک ساختار مناسب و مشخص کردن فرایندها، روش ارزیابی محیط زیستی پروژه‌های شهری بهبود یابد.
 
به گزارش میزان حناچی گفت: در بحث محیط زیست باید دیدگاه و نگرش اصلاح شود تا هر اقدام و فعالیتی در شهر کمترین عارضه به محیط زیست و بیشترین بهره وری را داشته باشد.
 
وی ادامه داد: در تعریف طرح‌های جدید لزوم استفاده از نظرات کارشناسان محیط زیست در دستور کار قرار گیرد تا ضمن بیشترین انطباق با ملاحظات و استاندارد‌های محیط زیستی منجر به پایداری شهری و در نتیجه ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان شود.
 
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه اگر شهری با کیفیت برای زندگی شهروندان می‌خواهیم باید نگاه پایدار به محیط زیست داشته باشیم، گفت: هر اقدام که در سطح شهر انجام می‌شود باید پیام آن به شهروندان اطلاع رسانی شود تا منجر به هم افزایی و افزایش مشارکت شود.
 
وی گفت: در حال حاضر بعضی از فعالیت‌ها در سطح شهر نه تنها صرفه اقتصادی نداشته بلکه منجر به بروز آلودگی‌های محیط زیستی و کاهش کیفیت زندگی شهروندان شده که باید برای حذف چنین فعالیت‌هایی همه تلاش کنند تا موضوع تبدیل به یک خواسته از طرف مردم شود.
 
صدرالدین علی پور در ادامه با اشاره به حساسیت و اهمیت پرداختن به موضوع محیط زیست در تمام حوزه‌های مختلف شهرداری تهران گفت: امیدوارم با حمایت‌های لازم معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران شاهد کاهش معضلات و مشکلات محیط زیستی ناشی از عدم انجام مطالعات و ارزیابی اثرات محیط زیستی در پروژه‌ها باشیم.
 
وی افزود: قطعا بعد از انجام مطالعات و ارزیابی محیط زیستی پروژه‌ها نیاز به اجرایی کردن نتیجه مطالعات است که این جز با فراهم کردن یک ساز و کار مناسب مبنی بر الزام اجرایی شدن اسناد بالادستی امکان پذیر نخواهد شد.
 
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست تاکید کرد: نمی‌خواهیم روند اجرای پروژه‌ها و خدمات کند شود بلکه بنا داریم در کنار اجرای پروژه‌ها با رعایت ملاحظات محیط زیستی روند خدمات رسانی و در نهایت کیفیت زندگی شهروندان ارتقاء یابد.
 
علی پور گفت: در بعضی اوقات مشاهده شده به لحاظ اقتصادی اجرای یک پروژه بزرگ مقیاس به صرفه نیست، اما می‌توان با جایگزین کردن طرح‌های مشابه نه تنها منجر به کاهش اثرات منفی محیط زیستی شد که از تحمیل بار مالی اضافی جلوگیری کرد.
 
وی بیان کرد: اجرای طرح‌هایی مانند احداث تصفیه خانه، تجهیز مبلمان شهری به انرژی‌های تجدید پذیر، استفاده از سیستم زباله گیر و ... که همگی جنس عمرانی دارند تنها با در برداشتن نگاه محیط زیستی می‌تواند منجربه کاهش اثرات منفی و ارتقاء کیفیت زندگی شود.
 
لازم به ذکر است، در این نشست مقرر شد کمیته محیط زیست معانت فنی و عمرانی شهرداری تهران در مراحل مطالعات، ارزیابی و نظارت قبل و بعد از اجرای پروژه‌ها فعال‌تر شود.