پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰

برخی از تسخیرکنندگان سفارت آمریکا رستگار نشده‌اند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: احوال امروز برخی تسخیر کنندگان سفارت آمریکا بفهمیم که برخی از آن‌ها رستگار نشدند این پشیمان شدگان امروز می‌گویند باید فرش قرمز زیر پای آمریکا انداخت.
کد خبر : ۳۸۷۰۸۹

صراط: محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش « بررسی اهمیت انقلاب دوم» که به مناسبت 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی در دانشگاه علوم قضایی برگزار شد، گفت: تاریخ سیاسی معاصر را در یک تقسیم بندی می‌توان به قبل و بعد از تسخیر لانه جاسوسی تقسیم کرد، زیرا این موضوع سرآغازی بود بر ایجاد قطب سوم و بعدها در اصل به قطب اصلی مخالف جریان امپریالیسم جهانی که ایالات متحده آمریکا سردمدار آن بود، تبدیل شد.

به گزارش فارس وی افزود: از جمله مستندات این قضیه می‌توان به اجتماع ضد امپریالیستی آزادی خواهان جهان در لانه جاسوسی اشاره کرد که بعد از تسخیر توسط ایران برگزار شد.

صفارهرندی تاکید کرد: با وجود بعضی مخالفت‌ها و تردیدها در داخل نسبت به تسخیر سفارت آمریکا، امام(ره) صراحتا از این اقدام حمایت کردند که نتیجه این حمایت را می‌توان امروزه در ابرقدرت منطقه شدن و پرورش قهرمانان ملی چون سردار سلیمانی مشاهده کرد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی اولین افشاگری‌های دانشجویان انقلابی از اسناد لانه جاسوسی انجام شد مردم بسیار استقبال کردند و با شعارهای مختلف از دانشجویان می‌خواستند تا به افشاگری خود ادامه دهند.

صفارهرندی یادآور شد: پیدا شدن جاسوس در کشور و اتفاقاتی که رخ داد چشم مردم را به مسائل باز کرد و مردم به بینشی دست یافتند که در حالت عادی یک دهه نیاز بود تا به آن دست یابند.

وی گفت: تسخیر لانه جاسوسی روی روابط ملت‌ها با دولت‌های قدرتمند تاثیر گذاشت، طوری که یک گردهمایی در لانه جاسوسی بین همه آزاداندیشان جهان که ضد امپریالیسم بودند، برگزار شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکا رو به افول است، گفت: قبل از تسخیر لانه جاسوسی جهان یک چیزی بود و بعد از آن هم جهان یک چیز دیگر است، در جهان قبل از تسخیر لانه جاسوسی شاهد رقابت بین ابرقدرت غربی و شرقی بودیم که بعد از انقلاب و تسخیر لانه جاسوسی ابهت جبهه شرقی شکست و بعد از آن آمریکا نوید دنیایی را داد که در آن آمریکا حکمران است ولی بعد از تسخیر سفارتخانه‌اش در ایران اوضاع تغییر کرد و تکانه‌های این حرکت آنقدر بزرگ بود که نگذاشت آب خوش فروپاشی شوروی از گلوی آمریکا پائین برود.

وی گفت: آمریکائی‌ها در یادداشت‌هایشان می‌گویند با یک پدیده جدید و قدرت محلی روبرو هستیم که آنچنان شناختی از آن نداریم و امروز ایران آنچنان قدرتمند شده که در منطقه تمام معادلات آنها را به هم ریخته است.

صفار هرندی افزود: آمریکا میلیاردها دلار در عراق و افغانستان هزینه کرد و کشته داد ولی امروز می‌گویند با همه این مسائل یک سردار ایرانی در عراق تاثیرگذار است. ترامپ اعتراف می‌کند که ایران در منطقه همه کاره شده و می‌گوید ما در مقابله با داعش شعار دادیم اما ایران دارد کار داعش را تمام می‌کند.

وزیر اسبق ارشاد اظهار داشت: وقتی سفارت آمریکا توسط دانشجویان تسخیر شد خیلی‌ها حیرت زده بودند که آیا این کار درست است یا خیر. برخی از کسانی که لانه جاسوسی را تسخیر کردند شیطنت‌هایی علیه شهید بهشتی انجام دادند در واقع آن‌ها هیچ وقت بهشتی را خودی فرض نمی‌کردند در هر حال وقتی که شهید بهشتی فهمید که نظر امام خمینی در خصوص تسخیر سفارت آمریکا او در جلسه خبرگان دفاع بلند بالایی از این کار دانشجویان کرد. 

صفارهرندی تصریح کرد: شاید از روی احوال امروز برخی تسخیر کنندگان سفارت آمریکا بفهمیم که برخی از آن‌ها رستگار نشدند. برخی از کسانی که این موضوع را سامان دادند جزو پشیمان شدگان هستند و امروز می‌گویند باید فرش قرمز زیر پای آمریکا انداخت و به سراغ آن‌ها رفت. 

وی تاکید کرد: وقتی که سفارت آمریکا تسخیر شد بازرگان با این اقدام مخالفت کرد به همین دلیل استعفای خود را نوشت و امام نیز استعفایش را پذیرفت و البته این در حالی بود که قبلا بازرگان چندین بار استعفا داده بود، اما امام(ره) با آن موافقت نمی‌کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تکمیل سخنانش افزود: مثلا یکی از دلایل استعفای بازرگان در گذشته گلایه نسبت به دستگاه قضائی به خاطر اعدام طاغوتی‌ها بود در واقع او با عمل انقلابی کمیته و یا سپاه مخالف بود و این چیز‌ها را تحمل نمی‌کرد و می‌خواست همه چیز در اختیار دولت باشد.

وی تصریح کرد: پس از تسخیر لانه جاسوسی دانشجویان پیرو خط امام(ره) اسناد به دست آمده را که توسط آمریکایی‌ها رشته رشته شده بودند با مشقت در کنار هم قرار دادند با این وجود وقتی که این اسناد آماده شدند اعلام کردند که می‌خواهیم افشاگری کنیم که در این راستا می‌آمدند و اسناد به دست آمده را در سر در سفارت آمریکا قرائت می‌کردند.

صفارهرندی ادامه داد: دانشجویان پیرو خط امام(ره) در جریان بازسازی اسناد رشته رشته شده به دست آمده در سفارت آمریکا به جاسوسی برخی افراد پی بردند. یک سند هم به دست آمد که نشان می‌داد بنی صدر ارتباطاتی با سفارت آمریکا در فرانسه داشته است و مسائل فنی و ارتباطات خاص با محافل را لو می‌داده البته آمریکایی‌ها هزار دلار را نیز برای او به عنوان مقرری ماهیانه تعیین کرده بودند اگرچه خود بنی صدر گفته است که هیچ وقت این پول را نگرفته ام. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: والر اشتاین جامعه شناس آمریکایی، پیش بینی کرده که افول آمریکا اتفاق می‌افتد البته پیش بینی او مربوط به 50 سال قبل بوده که الان بیشتر از 30 از این پیش بینی گذشته است در هر حال امروز قدرت آمریکا تحلیل رفته است و حتی خودشان هم می‌گویند که چیزی نمانده که این کشور به قدرت دوم جهان تبدیل شود اگرچه برخی‌ها نیز می‌گویند که الان نیز به قدرت دوم تبدیل شده است. 

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی واقعا امروز از پیاده روی اربعین که با حضور ده‌ها میلیون نفر از عاشقان امام حسین (ع) برگزار می‌شود متحیرند، در واقع آمریکا امروز با یک پدیده جدید در دنیا مواجه شده که قبلا شناختی از آن نداشته است و این پدیده جدید به نقطه‌ای رسیده که معادلات منطقه‌ای آن‌ها را به هم زده است. 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکا آمده بود که ظرف چهل روز بساط حکومت سوریه را با سرنگون کردن بشار اسد جمع کند و در این راستا رئیس سیا به نوری المالکی نخست وزیر وقت عراق گفته بود که بروید برای سوریه جدید فکری کنید، چون کار بشار اسد تمام است.

وی افزود: با این وجود نوری مالکی به او می‌گوید که اطلاعاتی که ما از سوریه داریم چیز دیگری را نشان می‌دهد و وضعیت این گونه نیست و بشار جایگاه محکمی دارد. الان شش سال و سه ماه از حمله به سوریه می‌گذرد و نه تن‌ها حکومت بشار پابرجاست بلکه قدرت امروز آن‌ها بیشتر شده است به گونه‌ای که در گذشته با هر تشر عربستان سوریه مجبور بود به آن‌ها باج بدهد، اما امروز این سوریه است که به عربستان، امارات و قطر تشر می‌زند و می‌گویند گوش نوچه هایتان را بریدیم و برای خودتان پس فرستادیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز آمریکایی‌ها به خاطر تصویر شکست خورده‌ای که از این کشور در اذهان پدید آمده عزا گرفته اند در واقع آن‌ها می‌گویند که ایران حوزه‌های نفوذ سابق ما را گرفته است با این وجود دیگر بحث شان مسائلی مانند هسته‌ای نیست. 

وی ادامه داد: امروز به واسطه انقلاب اسلامی نگاه فلسفی در دنیا تغییر یافته و شریعت گرایی جایگزین سکولاریسم شده است با این وجود دشمنان ما هم شریعت‌گرا شدند به گونه‌ای که القاعده، داعش و النصره را در مقابل نسخه انقلاب اسلامی به وجود آورده اند. 

صفارهرندی با بیان اینکه قاسم سلیمانی شاگرد نمونه مکتب امام خمینی، ولی فقیه است ،گفت: ما باید قدر خود را بدانیم ولی متاسفانه برخی‌ها غافل هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: مراقبه در صدر توصیه‌های بزرگان است و این مراقبه از مسیر تعبد حاصل می‌شود، در دیداری که فرماندهان سپاه با رهبر معظم انقلاب داشتند معظم له فرمودند که شما از لحاظ شخصی در معرض خطرات بزرگی قرار دارید و باید در مسیر بندگی مایه بگذارید در هر حال شما دانشجویان که در رشته قضاوت تحصیل می‌کنید نیز در معرض این دام‌ها هستید و باید مراقب باشید. 

وی افزود: خیلی‌ها را علم‌شان به زمین زده و امام خمینی(ره) می‌گفتند که شاید علم بنی صدر از رجایی بیشتر باشد، ولی رجایی عقلش بیشتر است.