پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵

واکنش ایران به تروریستی نامیدن سپاه

سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست هفتگی با خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد.
کد خبر : ۳۸۳۸۲۴
صراط: سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست هفتگی با خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد.

به گزارش تسنیم، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست هفتگی خود با خبرنگاران در خصوص اظهارات سردار جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص احتمال تروریستی نامیدن سپاه گفت امیدوارم هیات حاکمه آمریکا در ادامه خطاهای خود این خطای استراتژیک و مهم را نداشته باشد اما اگر این کار را بکند پاسخ ایران سخت، قاطع و کوبنده خواهد بود که آمریکا باید تبعات آن را بپذیرد. امیدروام عقلای قوم برای مقابله با این اقدام گامهای لازم را بردارند.

وی در خصوص عملیات ترکیه در ادلب و موضع ایران گفت: این کار در دستور کار مذاکرات آستانه است و مذاکرات کارشناسی پیرامون همین نوع مسایل تخصصی بررسی می‌شود. امیدوارم در نشست بعدی به نتایجی برسیم. درباره سوریه مشورتها و هماهنگی های لازم و به هنگام صورت می‌گیرد و یکدیگر را در جریان آخرین اخبار قرار می‌دهیم.

سخنگو درباره شایعه ارتباط برنامه هسته ای کره شمالی و ایران در غرب گفت این حرف بی جا و غلط است که در راستای ایران هراسی است که تکذیب می‌شود.

وی درباره  کم کاری سفارتخانه های ایران در حوزه اقتصادی اظهار داشت: من مخالف این موضوع هستم. در هر حوزه ای همیشه جای تکامل هست و می‌توانیم در گام‌های بعدی فعالتر کنیم اما در شرایط کنونی هم سفارتخانه های ایران فعال هستند اما هنوز وضعیت مطلوب نشده که برای آن برنامه ریزی شده که طی ماه‌های آینده بهتر خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه در خصوص محکومیت دری اصفهانی از اعضای تیم هسته ای اظهار داشت: آنچه توسط سخنگوی قوه قضاییه مطرح شده متین است و در این باره اظهار نظری ندارم اما این فرد چندین دهه است براس ارگانهای جمهوری اسلامی تلاشهای بسیاری داشته و همکاری های زیادی داشته و در برخی نشستهای کارشناسی برجام ایشان بوده و تلاشهای مثبتی داشته و گفته می‌شود بازگشت 1.7 میلیارد دلار کار ایشان بوده ولی بررسی روابط پنهان افراد کار وزارت خارجه نیست و ارگانهای دیگر باید این کار را بکنند. ایشان را یکی از ارگانها معرفی کرده بودند و به عنوان مشاور در مقاطعی حضور داشتند در برجام و با بخش اقتصادی برجام همکاری داشتند و عضو هیات برجام نبودند.

سخنگو در خصوص سفر ابراهیم رحیم پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه به قم و انتقادات مطرح شده به ایشان در عدم استفاده از حوزه های علمیه از سوی علما گفت: در بحث میانمار وزارت خارجه فعالیتهای گسترده ای در حوزه تصمیم گیری و نشست نیویورک داشت و اقدامات انساندوستانه داشته که امروز هم بخش دیگری از محموله اعزام خواهد شد. هدف از پیگیری ها فشار به دولت میانمار بود تا اقلام به این کشور برود. در این چارچوب وزارت خارجه از سفیر آکریدته که داشت خواستیم به ایران بیاید تا وضعیت بررسی شود و ایشان به همراه رحیم پور به قم رفت که اقدامات صورت گرفته مورد تایید علما قرار گرفت و پیشنهاداتی نیز داشتند. ما ارتباط خوبی را با مراجع محترم داریم و از طریق دفتر قم این ارتباط روزانه با بیوت وجود دارد.