پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۰

جزئیات کیفیت و قیمت غذاهای دانشجویی در سال 96

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: به پیشنهاد معاونان دانشجویی و موافقت سرپرست وزارت علوم، قیمت غذای دانشجویی ده درصد افزایش یافت.
کد خبر : ۳۸۲۴۹۷
صراط:  ذولفقار یزدان‌مهر از ابلاغ بخشنامه‌ای جهت ارتقاء کیفیت غذای دانشجویی خبرداد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: این بخشنامه شامل پیوست‌های استانداردها و شاخص‌های الزامی مواد غذایی، آیین‌نامه بهداشتی غذای دانشجویی، فهرست تخلفات و جرایم شیوه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی جهت بالارفتن کیفیت پخت و حفظ ارزش غذایی مواد می‌باشند که با هدف صرفه جویی اقتصادی، بالابردن کیفیت غذای دانشجویی، افزایش ضریب بهداشت، یکنواختی در شیوه اجرا و بالابردن سطح اطلاعات پیمانکاران غذا و در نهایت رضایت‌مندی دانشجویان عزیز تدوین و ابلاغ شده است.

یزدان مهر در خصوص افزایش قیمت غذای دانشجویی ادامه داد: قیمت غذای دانشجویی نیز با پیشنهاد معاونان دانشجویی در اجلاس شهریور ماه 1396 دردانشگاه کردستان و نیز پیشنهاد دبیران مناطق ده‌گانه و همچنین موافقت کمیسیون دائمی هیات امنا و سرپرست محترم وزارت علوم، ده درصد افزایش یافت و به شرح زیر در سال تحصیلی جدید اعمال خواهد شد:

غذای کم هزینه(ناهار - شام) 8600 ریال
غذای متوسط هزینه(ناهار - شام) 12500 ریال
غذای پرهزینه(ناهار - شام) 14000 ریال