صراط: این روزها تب خرید اجناس لاکچری در جوامع بسیار شدت گرفته و همه درگیر تجملات وهمچنین کالاهای زرق و برق دار شده اند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران یک روستوراندار که با لهجه آمریکایی صحبت می کند، در لواسان اقدام به سرو همبرگری به گفته خودش لاکچری نموده که 250 هزار تومان قیمت دارد و جایی هم برای تخفیف نداشته، نکته جالتر اینکه برای خوردن این همبرگر، مشتریان باید از یک روز قبل وقت بگیرند و سفارش بدهند.
این رستوراندار درباره ویژگی های خاص این همبرگر به محتویات داخل آن که شامل خردل دیژان(مخلوط با خامه و ادویه)، شوید خشک شده، 12 گرم خاویار بلوگا (مخصوص فیل ماهی)، 4 تخم بلدرچین،پنیر بلوچیز (پرورده شده با کپک آبی)، پنیر شیرین برولون (محصول لهستان)، جوانه شبدر، نان نمکی، کره آب شده،فلفل سیاه و نمک بوده، اشاره نمود و در ادامه صحبتهایش گفت: دلیل گرانی آن لاکچری بودنش است و اینکه ایرانی ها چیزهای لاکچری را دوست دارند.
وی همچنین گفت: ضرورت وقت گرفتن از یک روز قبل برای سفارش این همبرگر، بررسی میزان رشد جوانه های شبدر و برش های خاصی که روی پنیر می خورد و تازه بودن خاویار و تخم بلدرچین است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران یک روستوراندار که با لهجه آمریکایی صحبت می کند، در لواسان اقدام به سرو همبرگری به گفته خودش لاکچری نموده که 250 هزار تومان قیمت دارد و جایی هم برای تخفیف نداشته، نکته جالتر اینکه برای خوردن این همبرگر، مشتریان باید از یک روز قبل وقت بگیرند و سفارش بدهند.
این رستوراندار درباره ویژگی های خاص این همبرگر به محتویات داخل آن که شامل خردل دیژان(مخلوط با خامه و ادویه)، شوید خشک شده، 12 گرم خاویار بلوگا (مخصوص فیل ماهی)، 4 تخم بلدرچین،پنیر بلوچیز (پرورده شده با کپک آبی)، پنیر شیرین برولون (محصول لهستان)، جوانه شبدر، نان نمکی، کره آب شده،فلفل سیاه و نمک بوده، اشاره نمود و در ادامه صحبتهایش گفت: دلیل گرانی آن لاکچری بودنش است و اینکه ایرانی ها چیزهای لاکچری را دوست دارند.
وی همچنین گفت: ضرورت وقت گرفتن از یک روز قبل برای سفارش این همبرگر، بررسی میزان رشد جوانه های شبدر و برش های خاصی که روی پنیر می خورد و تازه بودن خاویار و تخم بلدرچین است.