جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۴

اختیار فرزند "ترامپ" برای ادای شهادت در مجلس سنا

مأمور تحقیق در پرونده مداخله ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا گفت: پسر ارشد رئیس جمهور آمریکا و رئیس سابق تیم انتخاباتی وی برای ادای شهادت علنی در برابر کمیته های مجلس سنا مختار هستند.
کد خبر : ۳۷۲۴۱۷
صراط: مأمور تحقیق در پرونده مداخله ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا گفت که پسر ارشد رئیس جمهور آمریکا و رئیس سابق تیم انتخاباتی وی برای ادای شهادت علنی در برابر کمیته های مجلس سنا مختار هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «دایان فین اشتاین» سناتور دموکرات آمریکا روز سه شنبه به خبرگزاری سی اِن اِن اعلام کرد که «دونالد ترامپ پسر» فرزند ارشد رئیس جمهور آمریکا و «پل مانافورت» رئیس کمپین انتخاباتی وی می توانند بطور علنی در برابر کمیته های مجلس سنا شهادت دهند.

سناتور فین اشتاین در ادامه گفت که «رابرت مولر» مشاور ویژه حقوقی که مسئولیت انجام تحقیقات پیرامون مداخله ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا و تبانی احتمالی میان مقامات مسکو و تیم انتخاباتی ترامپ را برعهده دارد، به دونالد ترامپ پسر و  پل مانافورت گفته است که آنها برای ادای شهادت در مجلس سنا مختار هستند.

گفتنی است که سناتور فین اشتاین یک دموکرات بلندپایه و عضو کمیته قضایی مجلس سناست؛ کمیته ای که یکی از هیأتهای کنگره آمریکا برای پیگیری تحقیقات پیرامون اتهامات وارده به روسیه بشمار می رود.

گفتنی است که روزنامه «نیویورک تایمز» یکشنبه هفته گذشته برای اولین بار گزارشی درباره ملاقات پسر ارشد ترامپ با یک وکیل روس که ظاهراً رابطه خوبی با کرملین دارد، منتشر کرد.

در این دیدار علاوه بر ترامپ جوان، «جرد کوشنر» و «پل مانافورت» که به ترتیب داماد و مدیر ستاد تبلیغاتی ترامپ هستند، نیز حضور داشتند.

 ترامپ جوان ضمن تأیید این ملاقات که به فاصله چند روز پس از انتخاب پدرش به عنوان نامزد اصلی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا انجام شد؛ گفت: «خانم وکیل گفته بود اطلاعاتی از نحوه ارتباط روس ها با هیلاری کلینتوننامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در دست دارد، به این معنی که کمیته ملی دموکرات ها از روسیه کمک مالی دریافت می کند. البته، با کمی تأمل مشخص شد که اظهارات وی مبهم و بی معنی است و اطلاعات قانع کننده ای ندارد. در واقع، هیچ جزئیات یا اطلاعات درخوری ارائه یا حتی پیشنهاد نشد».

به این ترتیب، وسلنیتسکایا فوراً موضوع بحث را عوض کرده و به امکان از سرگیری حضانت کودکان بی سرپرست روس از سوی خانواده های آمریکایی می پردازد، امری که از سوی دولت مسکو ممنوع شده است.

به هر حال آنگونه که از کل ماجرا بر می آید، تیم ترامپ تصمیم گرفته حزب دموکرات و طرفداران هیلاری کلینتون را در همان دامی بیاندازد که خودشان پهن کرده اند.

به رغم گذشت حدود ۶ ماه از دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ»، وی همچنان به اتهام تبانی احتمالی کارزار انتخاباتی اش با مقامات روسیه زیر ذره بین رسانه ها، قانونگذاران دموکرات کنگره آمریکا و همچنین مأموران «اِف بی آی» قرار دارد.

این اتهام دردسرساز که با افشای رایانامه های «هیلاری کلینتون» دموکرات در روزهای مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جرقه آن زده شد، به آتشی افروخته بدل گشت که شعله های آن دامنگیر رئیس جمهور کنونی آمریکا شده است؛ آتشی که با اِخراج «جیمز کومی» رئیس وقت اِف بی آی و مسئول پیشبرد روند تحقیقات در خصوص این پرونده بیش از پیش شعله ور شد.

برچسب ها: صراط