پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۰
اجتماع مردمی روز حجاب و عفاف در اصفهان

صدای حامد زمانی؛ فریاد دختران بر روی سِن اجرا

کد خبر : ۳۷۱۶۶۶
صراط: دیار نصف جهان برای دومین بار به بهانه روز ملی حجاب و عفاف در ورق‌های تقویم شاهد حضور پرشور بسیاری از بانوان محجبه در میدان امام(ره) بود.

به گزارش تسنیم، اجتماع مردمی مدافعان حریم خانواده که به بهانه روز حجاب و عفاف و شهادت جمعی از مسلمانان در مسجد گوهرشاد برپا شده بود، برای دومین بار پای بسیاری از خانواده‌ها را به میدان عمل کشاند تا با حضور خود ثابت کنند حجاب به هیچ عنوان محدود کننده نیست.

هرچند در جامعه امروز بسیاری از غرب‌گرایان و برخی افراد سرکرده داخلی قصد دارند با ایجاد شبهه برای جوانان مسلمان آنان را از عفت و حیایی که همواره در دین و روایات مختلف به آن اشاره شده، دور کنند اما نباید این نکته را از قلم انداخت که جوانان و به خصوص دختران این مرز و بوم عفت خود را رایگان به دست نیاوردند که اکنون بخواهند به‌راحتی آن را از دست بدهند.

ماحصل هشت سال جنگ تحمیلی و چندین سال ایستادگی در برابر جور و ظلم نظام شاهنشاهی حجابی است که امروزه با چادر به عنوان پوشش برتر بر سر و تن دختران نشان داده می‌شود، حجابی که نه تنها برای دختران بلکه برای مردان این سرزمین نیز حد و مرزهایی را بیان کرده است.

تعریف حجاب در دین مبین اسلام مشخص است و همگان بر آن اتفاق نظر دارند اما چیزی که امروزه مانع و سدی بزرگ سر راه حفظ آن در جوامع است، تفسیرهای متعددی است که توسط رسانه‌های بیگانه و ماهواره و فضای مجازی به گوش جوانان رسیده و آن را در مسیر حفظ و انتخاب حجاب برتر دچار تردید می‌کند.

اما در چند سال اخیر و با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با مدیریت جهادی و مقابله با ولنگاری فرهنگی، از حجاب نیز به عنوان یکی از بارزترین مفاهیم فرهنگی کشور یاد شده که در کنار نقش دینی و اجتماعی آن برای دستیابی به حجاب برتر در جوامع باید اقدامات فرهنگی در این زمینه را گسترش داد و گام‌های موثری برداشت.

میدان امام(ره) مملو از جمعیت مدافعان حریم خانواده

اگر نگاهی تاریخی به مقوله حجاب داشته باشیم قطعاً دوران سرکردگی رضا شاه را به خاطر خواهیم آورد آن هم زمانی که دستور داد حجاب را از سر بانوان کشیده و پوشش غربی را جایگزین لباس‌های سنتی ایرانی کنند، اما با این وجود زنانی که همواره دین برایشان نسبت به هرچیزی در اولویت قرار داشت سال‌ها عزلت نشینی کنج خانه را به بی‌حجابی ترجیح دادند و تن به فرمان استبدادی شاه مزدور ندادند.

در کنار این بانوان، تعدادی هم وجود داشتند که به نشانه اعتراض همراه با مردان خود در مشهد، مسجد گوهرشاد که معروف به مسجد بانوان ایران است را انتخاب کردند تا با تحصن در آن، شاه را مجبور به پس گرفتن فرمان کنند اما با هجوم نیروهای ژاندارم مواجه شدند و در این راستا جان خود را از دست دادند.

اکنون از این وقایع تاریخی سال‌های بسیاری می‌گذرد و تاریخ ایران روزهای پر فراز و نشیب بسیاری را به چشم دیده تا اینکه امروزه با پدیده شومی به نام بدحجابی مواجه شده و درصدد رسیدگی به حل این معضل اجتماعی، فردی برآمده است.

روز 21 تیرماه که به نام حجاب و عفاف نامیده شده بهانه‌ای است تا دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در استان اصفهان از جمله سپاه صاحب الزمان(عج)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، بسیج جامعه زنان و غیره مراسمی به نام «به رنگ خدا» و با هدف صیانت از حریم خانواده در میدان امام(ره) برگزار کنند که با استقبال بسیار خوبی از سوی شهروندان همراه شد.

هدیه‌هایی آغشته به عطر حجاب

هرچه ساعت به شروع مراسم نزدیک می‌شد بر تعداد جمعیت بانوان محجبه‌ای که همراه با خانواده و دوستان خود در میدان امام (ره) حاضر شده بودند، اضافه می‌گشت؛ بانوانی که هرکدام یک شاخه گل با عطر حجاب در دست داشتند و هر دختری که حجابش کمی با آن‌ها فرق داشت را با این هدیه برای حضور در مراسم دعوت می‌کردند.

همچنین در کنار گل، پرچم سه رنگ ایران و عکس رهبر معظم انقلاب هم در بین مردم پخش می‌شد و ذوق حضور آنان را دو چندان می‌کرد، بانوان محجبه،  از چادری تا مانتویی، همه آمده بودند یک شعار را به اثبات برسانند، «حجاب محدودیت نیست، مصونیت است».

دختری که یک روسری با رنگی شاد و البته ست با رنگ کیف و کفشش، سر کرده بود و دست در دست دوستش همراه با جمعیت شعار می‌داد درباره این جمله گفت: من یک دختر چادری‌ام و چادر انتخاب من بود نه اجبار خانواده‌ام برای همین من با علاقه هر رنگ و مدل مانتو و لباسی که بخواهم می‌پوشم اما چادرم را روی آن‌ها سر می‌کنم و از این بابت اصلاً ناراحتی ندارم.

وی افزود: امروزه بسیاری از خانواده =‌ها سعی می‌کنند چادر را به زور سر دختران‌شان کنند و نمی‌دانند که برخی حرف‌ها و رفتارهای اجباری می‌تواند برای همیشه دل آن‌ها را از حجاب دور کند و نتیجه‌اش می‌شود دو قطبی شدن جوانان در انتخاب نوع پوشش که یکی از بدترین معضلات اجتماعی است.

صدای حامد زمانی؛ فریاد بانوان بر روی سِن اجرا

ویژه برنامه «به رنگ خدا» با بخش‌های بسیار متنوعی چون سرودخوانی دختران محجبه در وصف حجاب و گروه سرود مولا با شعر "من انقلابی‌ام"، نواختن موسیقی، سخنرانی و غیره برای مردم همراه بود، البته در کنار تمام برنامه‌ها سر دادن شعارهایی با محتوای حجاب و عفاف از جمله «حفظ حجاب عزت است» و «هیهات من الذله» لذت بیشتری برای مخاطبان داشت.

همچنین حضور حامد زمانی یکی از خواننده‌های ارزشی و جوان ایران که همگان او را می‌شناسند، یکی از جذاب‌ترین بخش‌های برنامه بود چراکه این خواننده با حضور خود روی صحنه و خواندن آهنگ «لشکر فرشتگان» به صورت زنده صدای زنان را به گوش تمام جهانیان رساند و تشویق‌های پر سر و صدای حضار را دریافت کرد.

تمام بانوان و دختران در میدان امام (ره) جمع شده بودند تا از حجاب خود برای بدحجابان و آنانکه به مقابله با این ارمغان الهی برخاسته‌اند، بگویند و همراه با این خواننده فریاد بزنند «خون یه فرشته روی چادر پررنگ‌تر از تمام خون‌هاست، لیلای جزیره‌های مجنون سردار سپاه آسمون‌هاست/ ای ماه به خون نشسته برخیز فریاد بزن که زن شکوهه، این رود زلال زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه».

آری، این برنامه تنها بهانه‌ای بود برای اثبات حضور بانوان در اجتماع و اعلام برائت آنان از هر عاملی که بخواهد ذره‌ای آنان را از حفظ عفت، حیا و حجاب‌شان دور کند چراکه زنان ایران خوب فهمیده‌اند حجاب‌شان تنها وسیله مبارزه آنان در برابر تمام هجمه‌ها و شلیک‌های واقعی و مجازی غربی است.
برچسب ها: صراط حامد زمانی