جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲

۳۱ وعده جدید زنگنه برای اجرا ابلاغ شد

وزیر نفت جزئیات ۳۱ برنامه و پروژه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را برای اجرا در سال ۹۶ و تا سال ۱۴۰۰ به ۷ معاون و مدیر خود ابلاغ کرد.
کد خبر : ۳۶۵۸۲۲
صراط: وزیر نفت جزئیات ۳۱ برنامه و پروژه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را برای اجرا در سال ۹۶ و تا سال ۱۴۰۰ به ۷ معاون و مدیر خود ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وزیر نفت طی هفت حکم جداگانه مجریان پروژه‌های اولویت دار صنعت نفت در سال 1396 را منصوب کرد.در حکم بیژن زنگنه، وزیر نفت به علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، عباس کاظمی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، مرضیه شاهدایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، حمیدرضا عراقی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، امیرحسین زمانی نیا، معاون امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت، حبیب الله بیطرف، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری و علی وکیلی، مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت آمده است:

با عنایت به ابلاغ «بسته های رونق تولید و اشتغال» و «اولویت اقدامات صنعت نفت در سال 1396» از سوی ستاد محترم فرماندهی اقتصاد مقاومتی (نامه های شماره 8799 مورخ 1396.01.30 و شماره 15786 مورخ 1396.02.13 معاون اول محترم رئیس جمهور، تصاویر پیوست) ضمن ابلاغ برنامه‎ها و پروژه‌های زیر به عنوان اولویت‌های سال 1396 شرکت ....  در برنامه ملی اقتصاد مقاومتی، بدین وسیله جنابعالی .....  به‎عنوان مجری این برنامه ها و پروژه‎ها، منصوب می شوید.

با توجه به ضرورت تدوین برنامه اجرایی و ارایه عملکرد برنامه‎ها و پروژه‌های مصوب مزبور به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مطابق دستورالعمل صادر شده، مقتضی است ترتیبی اتخاذ نمایید تا برنامه اجرایی و عملکرد اقدامات مربوطه مطابق زمانبندی ارایه شده در سامانه «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» درج و گزارش خلاصه عملکرد پروژه های زیر به معاونت برنامه ریزی ارسال گردد:

پروژه‌های اولویت دار شرکت ملی نفت ایران در حکم وزیر نفت به علی کاردر به شرح زیر تعیین شده است:
1- برنامه «افزایش ظرفیت تولید نفت خام تا میزان چهار میلیون و 700 هزار بشکه در روز در افق 1400 با تمرکز بر میادین مشترک و تاکید بر برداشت صیانتی و تولید چهار میلیون بشکه در پایان سال 1396».
2- برنامه «افزایش ظرفیت تولید میعانات گازی تا میزان یک میلیون بشکه در روز در افق 1400 با تمرکز بر میادین مشترک و تولید 683 هزار بشکه در پایان سال 1396».
3- برنامه «ارتقای جایگاه بین المللی شرکت ملی نفت ایران در فعالیت‌های بالادستی نفت و گاز جهان».
4- برنامه «انعقاد و اجرای 10 قرارداد نفتی و گازی (بر اساس الگوی جدید قراردادهای نفتی و گازی» با تاکید بر امکان جذب فناوری و ارتقای فناوری ملی با هدف افزایش ظریب بازیافت».
5- پروژه «افزایش ظرفیت تولید نفت خام میادین مشترک غرب کارون (آزادگان شمالی، آزادگان جنوبی، یادآوران، یاران شمالی و یاران جنوبی» به 350 هزار در پایان سال 1396».
6- پروژه « تکمیل ظرفیت و راه اندازی فازهای 13، 14، 22، 23، 24 و تولید روزانه 620 میلیون مترمکعب گاز غنی در پایان سال 1396».
7- پروژه « 3500 میلیارد ریال کمک به پروژه‌های عام المنفعه در مناطق نفت‌خیز و گازخیز و مناطق محروم کشور».

پروژه‌های اولویت دار شرکت ملی گاز ایران اولویت در حکم وزیر نفت به حمیدرضا عراقی به شرح زیر تعیین شده است:
1- پروژه «شروع پروژه صادرات گاز به عراق تا میزان 14 میلیون مترمکعب در روز در پایان سال 1396».
2- پروژه« احداث خط لوله و صادرات گاز به پاکستان (ادامه خط لوله هفتم سراسری).
3- پروژه «بیع متقابل گاز رسانی به 900000مشترک جدید روستایی و شهرهای کوچک و مرزی».
4- پروژه« کاهش نیم واحد درصد هدر رفت گاز طبیعی از گاز فرآورش شده».
5- پروژه «پیاده سازی طرح‌های ذخیره سازی زیرزمینی گاز طبیعی با هدف کاهش مصرف سوخت های مایع در فصول سرد سال در محدوده شبکه گاز و بالابردن پایداری شبکه با تاکید بر نقش بخش خصوصی».
6- پروژه«تکمیل گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان و نقاط صنعتی و نیروگاهی آن استان»
7- برنامه«گاز رسانی به صنایع مختلف در سطح کشور(به نحوی که مصرف سوخت مایع برای کلیه صنایعی که دسترسی به شبکه گاز دارند، 40 درصد نسبت به سال 1395 کاهش یابد».
8- برنامه«اصلاح بازارهای انرژی با هدف تقویت حضور بخش غیردولتی».

پروژه‌های اولویت دار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی  در حکم وزیر نفت به عباس کاظمی به شرح زیر تعیین شده است:

1-  پروژه «تکمیل فازهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس و پالایشگاه سیراف».
2- پروژه «اجرای عملیات طرحهای توسعه نوسازی پالایشگاه آبادان و تکمیل و بهسازی پالایشگاه بندرعباس».
3- برنامه «کاهش قاچاق سوخت و انواع فرآورده‌های نفتی با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز».

پروژه‌های اولویت دار شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حکم وزیر نفت به مرضیه شاهدایی به شرح زیر تعیین شده است:
1- پروژه «تکمیل و راه اندازی پروژه‌های بخش خصوصی شامل فاز سوم پتروشیمی پردیس، متانول کاوه، پتروشیمی مرجان، پتروشیمی بوشهر و فاز اول پتروکیمیای ابن سینا(ماهشهر).
2- پروژه «ایجاد بستر لازم برای اجرای به موقع طرح‌های تامین خوراک پتروشیمی‌های جدید (از جمله طرح‌های NGL) با سرمایه گذاری بخش خصوصی».
3- برنامه «تامین خوراک پتروشیمی(به منظور اطمینان سرمایه گذاران بخش خصوصی و خارجی از تامین پایدار خوراک با قیمت منصفانه با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت)».

پروژه‌های اولویت دار شرکت بهینه سازی مصرف سوخت  در حکم وزیر نفت به علی وکیلی به شرح زیر تعیین شده است:
1- پروژه «بیع متقابل جایگزینی 3000 دستگاه اتوبوس فرسوده با اتوبوس پایه گازسوز موضوع ماده (12) قانون رفع موانع تولید».
2- پروژه «بیع متقابل نوسازی 5000 دستگاه کامیون و کشنده فرسوده بالای 10 تن موضوع ماده (12) قانون رفع موانع تولید».
3- پروژه «بیع متقابل جایگزینی 20000تاکسی و ون فرسوده با تاکسی پایه گازسوز با پیمایش بالا موضوع ماده (12) قانون رفع موانع تولید».
4- پروژه «بیع متقابل افزایش کارایی30000 موتورخانه و سامانه گرمایشی ساختمان‌های کشور موضوع ماده (12) قانون رفع موانع تولید».
5- پروژه «بیع متقابل برق دار کردن 10000 حلقه چاه و تلمبه آب کشاورزی موضوع ماده (12 قانون رفع موانع تولید».
6- برنامه «کنترل نرخ رشد مصرف حامل های انرژی با همکاری وزارت نیرو».

برنامه اولویت دار معاونت امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت در حکم وزیر نفت به امیرحسین زمانی نیا به شرح زیر تعیین شده است:

1- برنامه« ارتقای دیپلماسی انرژی جهت توسعه مبادلات منطقه ای و بین المللی انرژی».

برنامه اولویت دار معاونت امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت در حکم وزیر نفت به حبیب الله بیطرف به شرح زیر تعیین شده است:

1- پروژه «انتقال و توسعه فناوری بخش بالادست شامل بهبود تولید و ازدیاد برداشت (EOR/IOR) در 20 میدان نفتی و گازی شامل 52 مخزن با 9 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی باهدف ایجاد بستر دانش بنیادی فناوری از طریق ارتباط با شرکت‎های E&P در راستای انتقال و توسعه فناوری».
2- پروژه «تجاری سازی ساخت و تولید 10 قلم کالای پر مصرف صنعت نفت در داخل کشور با محدودیت بخش خصوصی».
3- زیر پروژه از پروژه اصلی «طراحی و پیاده سازی نظام صیانت از بازار ملی در حوزه دانش بنیان از طریق تهیه پیوست فناوری بخشی در دو دستگاه اجرایی (وزارت نفت و وزارت راه و شهرسازی)».
برچسب ها: زنگنه نفت وزیر صراط