جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱

سوالاتی درباره سند 2030

کد خبر : ۳۶۴۳۴۳
رونوشت: حسین صفدری در کانال تلگرامی @eslahehoseini نوشت:

1⃣ زمانی که برجام اجرا شد، برخی صحبت ها مطرح شد که بیانگر وجود اسناد محرمانه در کنار برجام بود. در صورت وجود چنین اسنادی، آیا میتوان گفت یکی از این موارد محرمانه، وجود اسنادی همچون 2030 به بهانه رفع سایر تحریمها و یا دریافت اشانتیون های اقتصادی بوده است؟

2⃣ چرا با وجود آنکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جمهوری اسلامی وجود دارد، سند 2030 یونسکو امضا شده است و موارد نقض و یا اختلافات این دو برنامه چگونه قرار است برطرف شود؟ و اینکه سند تحول آموزش و پرورش الان در چه مرحله ای از اجرا است و چه مقدار به آن اهتمام شده است و با وجود این سند چه ضرورتی برای وجود 2030 بوده است؟

3⃣ سند 2030 یونسکو برای اولین بار کجا مطرح شده است و چگونه و توسط چه کسانی در داخل کشور بررسی شده است؟

4⃣ آیا نهادهای ذیربط از وجود و جزئیات این سند خبر داشتند؟ منظور رهبر انقلاب از اجرای "بی سر و صدا" این سند چیست؟ و اگر سند قابل دفاعی است چرا بی سر و صدا اجرا شده است؟

5⃣ آقای روحانی در مناظره آخر عنوان کرد که در چهار سال دوم خود تلاش میکند تا تحریمهای غیر هسته ای لغو شود!؛ برای لغو تحریمهای غیر هسته ای قرار است چه امتیازاتی بدهیم و بر سر چه چیزهایی به توافق برسیم؟ آیا سند 2030 هم جزئی از آن است و خسارت برجام فرهنگی نیز به کشور تحمیل شده است؟

6⃣ چرا با وجود مخالفت صریح رهبر انقلاب با اجرای این سند(که مسلما پس از بررسی های فراوان آن را در پشت بلندگو اعلام کردند) این مقدار شاهد اصرار بر اجرای آن هستیم؟ آیا لغو این سند باعث لغو مسائل دیگری خواهد شد که دولت این مقدار به اجرای آن اصرار می ورزد؟

7⃣ در صورتی که سند 2030 را بدون ضرر و شفاف حساب کنیم، سوال این است که با اجرای آن قرار است در نهایت به چه اهدافی برسیم و تا کنون چه اقدامات عملی برای آن انجام شده است و توسط چه کسانی؟ چه ارتباطی بین کاهش کیفیت و کمیت دروسی مثل دینی و قرآن و یا هشدار رهبر انقلاب مبنی بر حذف فرهنگ جهاد و شهادت با سند 2030 وجود دارد؟ و...
برچسب ها: صراط سند 2030