جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۰

پیش‌بینی‌ قیمت مسکن در سال آینده

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن کشور با اشاره به این‌که دولت حجم نقدینگی خوبی را به دست آورده است، گفت: با توجه به مبادلات انجام گرفته و حجم نقدینگی که دولت دارد، برای سال 96 پیش‌بینی می‌کنیم که دولت حوزه مسکن را تقویت خواهد کرد.
کد خبر : ۳۵۳۱۵۵
صراط:دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن کشور با اشاره به این‌که دولت حجم نقدینگی خوبی را به دست آورده است، گفت: با توجه به مبادلات انجام گرفته و حجم نقدینگی که دولت دارد، برای سال 96 پیش‌بینی می‌کنیم که دولت حوزه مسکن را تقویت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا،فرشید پورحاجت  اظهارکرد: بازار مسکن کشور در سال 95 فراز و فرودهای فراوانی داشته، به شکلی که گاهی توأم با افزایش معاملات و در زمان‌هایی با رکود و حتی با رکود تورمی مواجه بوده است و در بعضی از مناطق علی‌رغم رکود، شاهد افزایش قیمت مسکن هم بوده‌ایم.
 
 وی با اشاره به این نکته که تورم داشتیم اما لجام گسیخته نبوده است، افزود: با توجه به این‌که در اواخر سال 95 هستیم و آنچه انتظار می‌رفت از بازار مسکن محقق نشد اما در سال 95 نسبت به شاخص‌های مدنظر در سال 94 شاهد روند رونق بودیم.
 
 پورحاجت تصریح کرد: در سال 95 حجم نقدینگی دولت که به واسطه مبادلات نفتی افزایش داشته است، بر روی هدفگذاری‌های اقتصادی تأثیرگذاری خواهد داشت و پیش‌بینی می‌کنیم این امر در سال 96، باعث رونق بازار مسکن شود.
 
 وی در خصوص بحث صندوق‌های پس‌انداز عنوان کرد: مردم در 2 سال اخیر به دلیل نرخ سود مناسب، به این صندوق‌ها علاقه‌مند شده‌اند و پیش بینی می کنیم با توجه به ثبت نام های صورت گرفته در صندوق ها در تابستان امسال، در سال آینده شاهد افزایش ورود افراد به بازار مسکن و به تبع آن افزایش معاملات باشیم.
 
 پورحاجت ادامه داد: سال آینده رونق در بازار مسکن را می‌توان پیش‌بینی کرد و این رونق را می‌توان در اواخر بهار و ابتدای تابستان نیز بهتر لمس کرد.
 
 وی با بیان این‌که در بهمن و اسفندماه امسال شرایط بازار مسکن شرایط خوبی نبود، عنوان کرد: این موضوع به دلیل آن است که متأسفانه دچار یک ساختار نامناسب بانکی هستیم و نظام بانکی ما اساساً دارای ایراد است.
 
 پورحاجت خاطرنشان کرد: در بهمن و اسفندماه امسال علی‌رغم مصوبات شورای پول و اعتبار، بانک‌ها نرخ سود سپرده‌ها را تمکین نکردند و مجدداً در این زمینه شاهد عقب‌گرد بانک‌ها بودیم. اکنون در شرایطی هستیم که حوزه تولید جاذبه خاصی ندارد و ریسک تولید بسیار بالا است و  به همین دلیل باید ساختار بانکی اصلاح شود.