جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۲

سرنوشت سرقفلی‌های کسبه پلاسکو چه می‌شود؟

رییس اتحادیه مشاوران املاک با انتقاد از قوانین موجود در حوزه مدیریت شهری، گفت: باید قوانین تازه‌ای را در حوزه مدیریت شهری برای استانداردسازی ساخاتمان‌ها و بناها داشته باشیم که ضمانت اجرایی قوی داشته باشند و جنبه پیشگیری‌شان بالا باشد.
کد خبر : ۳۴۵۲۶۴
صراط: رییس اتحادیه مشاوران املاک با انتقاد از قوانین موجود در حوزه مدیریت شهری، گفت: باید قوانین تازه‌ای را در حوزه مدیریت شهری برای استانداردسازی ساخاتمان‌ها و بناها داشته باشیم که ضمانت اجرایی قوی داشته باشند و جنبه پیشگیری‌شان بالا باشد.

حسام عقبایی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: نیاز داریم در مجلس شورای اسلامی و نیز شورای شهر قوانینی را وضع کنیم که بتواند نظارت مستقیمی روی ساختمان‌هایی که با عمر زیاد، داشته باشند.

وی با اشاره به تاثیرگذاری سامانه آلونک در حوزه خرید و فروش مسکن ادامه داد: ساختمان‌های زیادی بدون شناسنامه فنی در تهران هستند که شرایط ایمنی و حفاظتی مناسبی را ندارند، از جمله باید به ساختمان آلومینیوم اشاره کرد که باید به این سازه‌ها نگاه ویژه‌ای داشت، چون در روزها هزاران نفر از شهروندان در این ساختمان‌ها در حال تردد هستند.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه باید با همکاری مجلس شورای اسلامی، شورای شهر و نیز قوه قضاییه، نظارتی دقیق و جدی را انجام داد و تنها به چند اخطار بسنده نکرد.

وی گفت: از روز گذشته در محل حادثه حاضر شده‌ایم و بر اساس برآوردی که داریم با محاسبه قیمت بنا در حدود 750 میلیارد تومان و کالاهای تلف شده خسارت وارده در حدود 1400 میلیارد تومان در این 30 هزار متر بنا محاسبه می‌شود.

عقبایی یادآور شد: حق سرقفلی کسانی که در این بنا دارای امتیاز بودند، ازبین نرفته و در هر شرایطی حقوق ایشان لحاظ می‌شود. در حالی که با توجه به اینکه تنها 30 درصد از کسبه آنجا بیمه بوده‌اند، لازم است تا شرکت‌های بیمه نسبت به پرداخت سریع و دور از بروکراسی اقدام کنند.

وی افزود: جبران خسارات این عزیزان نیاز به عزم ملی دارد و باید محل‌های موقتی را در نظر بگیرند تا امکان فعالیت کسبه‌ای که اموالشان را از دست داده‌اند، فراهم شود .

عقبایی گفت: لازم است از رشادت‌های آتش‌نشان‌های فداکار در این حادثه تشکر و قدردانی کنم و لازم است زحمات این عزیزان به شکل کامل جبران شود.