پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۵
دبیر شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران تشریح کرد

۵ خسارتی که فتنه به کشور وارد کرد

دبیر شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران با تاکید بر اینکه انتظار مطرح کردن برخی سخنان از بعضی از افراد انقلابی نمی‌رود گفت: هرچه می‌کشیم از عملکرد خودی‌های بی‌بصیرت و ساده‌لوح است.
کد خبر : ۳۴۰۶۹۵
صراط: دبیر شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران با تاکید بر اینکه انتظار مطرح کردن برخی سخنان از بعضی از افراد انقلابی نمی‌رود گفت: هرچه می‌کشیم از عملکرد خودی‌های بی‌بصیرت و ساده‌لوح است.

به گزارش دانشجوخبر، نشست مطبوعاتی شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران با عنوان سالروز حماسه ۹ دی و ریشه‌های شکل گیری آن در ساختمان مرکزی خبرگزاری فارس برگزار شد که محمدحسین دهقانی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران در حضور اصحاب رسانه به بیان مسائلی پرداخت که مشروح سخنان وی به شرح زیر است:

چرا فتنه کهنه نمی‌شود؟ چرا پرداختن به آن هیچ گاه نباید از اذهان عمومی برود؟ ما با یک پدیده تاریخی روبه رو نیستیم. ما از فتنه‌ای صحبت می‌کنیم که کشور هنوز درگیر بعضی از تبعات آن است.

دومین جنایت بزرگ جریان فتنه در حق ملت ایران این بود که پروژه فشار بر مردم را دوباره احیا کرد و کشور ما از طرف آمریکایی‌ها به زیر رادیکال رفت.

آمریکایی‌ها که از امتیاز گرفتن از ایران ناامید شده بودند، با پدید آمدن فتنه ۸۸ دوباره راه خودشان به ایران را پیدا و نفوذ  کردند.

چهارمین مورد که ما هنوز تبعات آن را پرداخت می‌کنیم، احیا و زنده شدن تحریم‌ها و تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ توسط سازمان ملل بود.

کشورهای غربی وقتی که از فعالیت نیروهایشان در ایران ناامید شدند، رو به این آوردند که یک جهان را علیه ما متحد کنند. قطعنامه ۱۹۲۹ ویژگی هسته‌ای نداشت و آن‌ها به دنبال برپا کردن فتنه‌ای دیگر بودند و قصد داشتند که با فشار اقتصادی، مردم و نظام را مقابل یکدیگر قرار دهند.

مسئله فتنه یک بخش و یک پازل کوچکی از سیاست کلی مد نظر آمریکایی‌ها بود که قصد داشتند با استفاده از نفوذ و تاثیرگذاری شان در ایران، سیاست‌های کشور ما را تغییر دهند. در واقع آن‌ها بعد از فتنه متوجه شدند که با فشار آوردن در داخل ایران می‌توانند سیاست را تغییر دهند.

در زمانی که ما می‌توانستیم از آمریکا امتیاز بگیریم و راه را پیدا کرده بودیم، فتنه پدید آمد و نقشه‌های ما را برهم زد.

پنجمین مورد این بود که فتنه، انگیزه‌ای جدید برای آمریکا ایجاد کرد تا بتواند فشارهای جدیدی را علیه ما اعمال کند. به خاطر این مسائل، ما حماسه ۹ دی را همیشه زنده نگه خواهیم داشت و دلایلش را هم عرض کردم.

انقلاب‌های ما به گفته شهید مطهری دو نوع تهدید را پیش روی خودش دارد. نخستین تهدید مربوط به تمامیت ارضی است که در ایران تا حدودی منتفی است.

تهدید دوم تغییر سرشت انقلاب است که ما در معرض آن قرار داریم و باید هوشیارانه عمل کنیم. دشمنان این موضوع را بعد از فتنه خیلی جدی پیگیری کرده و می‌کنند.

اگر انقلاب در ایران پیروز شد در واقع عوامل داخلی موثر بودند و هم‌چنین وقتی انقلاب رو به انحطاط می‌رود، باز هم رد پای عوامل داخلی دیده می‌شود.

ما نیروهای داخلی را به ۳ دسته تقسیم می‌کنیم. ما غیرخودی‌هایی داریم که قرآن از آن‌ها با عنوان «کافر» یاد کرده و مواضعشان هم مشخص است.  دومین دسته هم افراد ظاهر الصلاحی هستند که جزو مخالفان به حساب می‌آیند و در اسم نیز منافق نامیده می‌شوند. سومین گروه نیز خودی‌های ساده لوح و بی‌بصیرت هستند که قصدشان خیر است اما اشتباه عمل می‌کنند.

در فتنه ۸۸ غیرخودی‌های ساده لوح زیادی داشتیم. در طول تاریخ هر چه ضربه خوردیم از خودی‌های بی‌بصیرت بوده است. این افراد امروزه مسائلی را مطرح می‌کنند که ما توقع شنیدن آن‌ها از زبان غیرانقلاب را داریم.

ما باید تمام تلاشمان را برای جلوگیری از تغییر سیرت انقلاب به کار بگیریم. ما باید ماهیت انقلاب را بشناسیم. ماهیت انقلاب از اسلام ناب محمدی است. ما باید این موضوع را بشناسیم و در اختیار دیگران قرار دهیم و این کار ما بصیرت نام دارد. بصیرت مردم باید از بصیرت مسئولان پیشی بگیرد و در ۹ دی نیز این موضوع ثابت شد.

دومین مورد تجزیه ناپذیری انقلاب است. انقلاب ما ماهیتی یک پارچه و واحد دارد. عده‌ای تصور می‌کردند انقلاب یک تب تندی بود که باید کم کم فروکش کند و ما اجزای آن را تغییر دهیم اما انقلاب ما به واسطه دارا بودن اسلام انقلابی و انسان انقلابی از این موضوع در امان است.

موقعی انقلاب ما برگشت پذیر خواهد بود که در ابتدا اصل انقلاب تغییر کند و آرمان‌ها دگرگون شود. هم چنین مسئولانی روی کار بیایند که حرکتشان به سوی کشورهای معاند باشد. خیلی‌ها تلاش کردند که اسلام انقلابی و انسان انقلابی را تغییر بدهند اما ناکام بودند و به سوی کشورهای غربی رفتند.

#پویش_غیرت_انقلابی_در_برابر_نفوذ

جنبشی به نام پویش غیرت انقلابی در برابر نفوذ راه افتاده است که آن را به طور اجمالی توضیح می‌دهم. بعضی‌ها تصور می‌کنند که مفهوم انقلابی‌گری چند وجهی است. اگر ما شاخص‌ها را بشناسیم هیچ گاه دچار تشکیک انقلابی نمی‌شویم. ما اگر به شاخصه‌های مطرح شده از طرف رهبری توجه کنیم مطمئن باشید که به مشکل نمی‌خوریم.

کسی که ضدانقلاب است تکلیف مشخصی دارد اما روی صحبت ما با نیروهای ضدانقلابی است. وقتی استکبار جهانی از مهار ایران ناامید شد، سعی کرد که در نیروهای داخلی انفعال به وجود آورده و باورهای مردم را تغییر بدهد.

در این پویش قرار است دانشجویان دانشگاه‌های مختلف با تابلوی «غیرت انقلابی در برابر نفوذ» در مقابل سردر دانشگاه خود بایستند و عکس بگیرند و در این پویش قرار دهند. این پویش تا انتخابات ادامه دارد و هدف ما از ایجاد این پویش ابتدا بیدار کردن غیرت انقلابی دانشجویان و اقشار مردم در جهت آگاهی و برخورد با جریان نفوذ و همچنین تلاش برای انتخاب فرد اصلح در انتخابات ۹۶ است.
برچسب ها: صراط فتنه 9 دی