جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴

واکنش متقاضیان مسکن مهر به اظهارات مقام وزارت راه

تعدادی از متقاضیان مسکن مهر پردیس با اشاره به آمار اشتباه اعلام شده مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران خواستار به روز‌رسانی اطلاعات از سوی وی شده و تاکید کردند: «با هر فرمولی که حساب می کنیم برای آماده سازی به رقم مدعای جنابتان نمی رسیم.»
کد خبر : ۳۳۹۹۰۴
صراط: تعدادی از متقاضیان مسکن مهر پردیس با اشاره به آمار اشتباه اعلام شده مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران خواستار به روز‌رسانی اطلاعات از سوی وی شده و تاکید کردند: «با هر فرمولی که حساب می کنیم برای آماده سازی به رقم مدعای جنابتان نمی رسیم.»

به گزارش تسنیم، در مطلب تعدادی از متقاضیان مسکن مهر گروه‌های وحدت پردیس خطاب به محمدزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران آمده است؛  با احترام در خصوص نشست خبری جنابعالی در نمایشگاه راهسازی و موارد مطروحه از سوی شما در خصوص مسکن مهر شهر پردیس ، نکات و شبهاتی وجود دارد که ضمن یادآوری خواهشمند است اصلاح فرمایید.

در ابتدا آمار واحدهای مسکن مهر در شهر پردیس از سوی شما 74 هزار واحد اعلام گردیده که به استحضار می رساند آمار صحیح 82485 واحد می باشد که در صورت تمایل می توانید از تار نمای شرکت عمران پردیس
اطلاعات را بازیابی فرمایید.

اما نکته عجیب در فرمایشات جنابعالی بیان هزینه آماده سازی 40 میلیونی برای هر واحد در شهر پردیس است که با توجه به آمار واحدها هزینه کل آماده سازی مسکن مهر در شهر پردیس بالغ بر سه هزار و دویست و نود ونه میلیارد تومان خواهد شد، مبلغی که از یارانه واریزی دولت به حساب مردم در هر ماه ، بیشتر است.

با هر فرمولی که حساب می کنیم برای آماده سازی به رقم مدعای جنابتان نمی رسیم برای روشن شدن مسئله کافی است یادآوری شود که آزاد راه تهران- پردیس برای افتتاح، تنها رقمی در حدود دویست میلیارد تومان هزینه برداشته است.

و عجیب تر اینکه آزاد راه در همان موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی ساخته شده که واحدهای مسکن مهر پردیس قرار دارند و البته با توپو گرافی یکسان. این اختلاف فاحش در رقم آماده سازی چگونه قابل توجیه است؟
از طرف دیگر عنوان کرده اید که طبق قانون، هزینه آماده سازی با متقاضیان است. جناب مدیر کل ، طبق کدام قانون؟!

متقاضیان مسکن مهر یک قانون بیشتر نمی شناسند و آن بسته ابلاغی مسکن مهر به شماره 89/400/365 مورخ 7/7/1389 است که در آن ، تفاهمنامه سه جانبه به انضمام پیوست‌ها، ظرفیت تعیین شده برای پیمانکاران و شیوه نامه مهر ملکی درج شده است.

بند4 ماده 2 در شیوه نامه فوق الذکر تعیین تکلیف آماده سازی زمین و اعمال نظارت بر آن را به پیوست شماره یک منوط کرده است و در پیوست شماره یک مطابق جزء ب بند 3 چنانچه آماده سازی زمین بر عهده سازنده باشد بانک ملزم به تامین تسهیلات بوده و الباقی مطابق بند 4 پیوست 3 توسط متقاضی ، پرداخت می گردد.

در بند 4 پیوست شماره 3 تنها هزینه موارد" اجرای پیاده روی بتونی پیرامون هر بلوک به عرض یک متر" و تسطیح زمین زیر ساختمان تا حداکثر یک متر(عملیات خاکی،خاکبرداری و یا خاکریزی) از کد طبیعی زمین بر عهده متقاضی قرار داده شده است . جناب مدیر کل به نظر شما این موارد هزینه چهل میلیونی نیاز دارد که منت یارانه های عمران و غیره را بر سر متقاضی می گذارند؟!

معتقدیم هزینه 10 یا 15 میلیونی که با صدقه برای متقاضیان برآورد شده نیز اشتباه می باشد و آنچه سهم متقاضی می شود با یک حساب سر انگشتی به مراتب کمتر از هزینه هایی است که جنابعالی اعلام کرده اید.مستدعی است پیگیری و بررسی بیشتری در آمار و منابع داده های ورودیتان به عمل آورید شاید بخشی دیگر از موارد مالی در شرکت عمران پردیس و شهرهای جدید، شفاف سازی گردد.»