چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵

ادعاهای ضدایرانی ترکی الفیصل در بحرین

ترکی الفیصل با طرح ادعاهایی علیه کشورمان، گفت: انتقادات ما علیه سیاست‌های ایران است و ما با مردم این کشور روابط خوبی داریم.
کد خبر : ۳۳۷۵۴۴
صراط: ترکی الفیصل با طرح ادعاهایی علیه کشورمان، گفت: انتقادات ما علیه سیاست‌های ایران است و ما با مردم این کشور روابط خوبی داریم.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی بحرین ترکی الفیصل، رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان در سخنان خود در نشست اندیشکده بین‌المللی مطالعات استراتژیک با موضوع «سیاست آمریکا در خاورمیانه» در منامه پایتخت بحرین با طرح ادعاهای بی‌اساس علیه کشورمان از اعضای شورای همکاری خلیج (فارس) خواست تا برای یافتن راه‌حلی برای مواجهه با مسأله ایران پس از آن‌که توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 پس از 15 سال پایان می‌یابد با یکدیگر همکاری کنند.

این شاهزاده سعودی در ادامه اظهارات خصمانه خود با ادعای این‌که «ایران در امور دیگر کشورهای منطقه دخالت می‌کند»، گفت: بسیار سخت است بتوان دخالت‌های منطقه‌ای ایران را نادیده گرفت اما ما باید برای تمرکز روی مشترکات تلاش کنیم. وقتی ما ایران را مورد انتقاد قرار می‌دهیم از سیاست‌های کشور انتقاد می‌کنیم و منظور ما مردم ایران نیست. ما در سطح مردم با مردم روابط خوبی داریم.

وی همچنین مدعی شد: در این نقطه از جهان همه خواهان روابط خوب با ایران هستند اما هیچ کس تخریب و ارسال سلاح به دیگر کشورها را نمی‌پذیرد.

در ادامه این نشست ایاد علوی، معاون رئیس جمهور عراق نیز که از مخالفان دولت این کشور محسوب می‌شود به طرح ادعاهایی علیه ایران پرداخت و گفت: ما دلایل سیاست‌های مداخله‌جویانه ایران در منطقه را نمی‌فهمیم و برای یافتن راه‌حلی پایدار برای رفع این مشکل نیازمند مذاکرات جامع با ایران هستیم.

وی ادامه داد: ما از آمریکا می‌خواهیم که به طور کامل به امنیت خاورمیانه از طریق حمایت راه‌حل‌های سیاسی و نظامی برای از بین بردن تروریسم در منطقه متعهد باشد.

به گزارش ایسنا، این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران همواره تأکید می‌کنند هیچ‌گونه دخالتی در امور دیگر کشورها ندارند و این ملت‌ها هستند که باید به حل مسائل داخلی خود بپردازند. این در حالی است که حقایق نشان می‌دهد سیاست‌های مداخله‌جویانه و جنگ‌طلبانه برخی کشورهای عرب منطقه به رهبری عربستان در خاورمیانه عامل اصلی بروز ناآرامی و بی‌ثباتی در این منطقه است.