جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۷

ماجرای غذای نامطلوب جاده هراز

مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در واکنش به انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور به ویژه مسیر جاده هراز توضیحاتی داد.
کد خبر : ۳۳۴۷۴۳
صراط: مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در واکنش به انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور به ویژه مسیر جاده هراز توضیحاتی داد.

به گزارش تسنیم، ولی تیموری - مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در واکنش به انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور به ویژه مسیر جاده هراز، اظهار داشت: شکل گیری موجی از شایعات مبتنی بر اهداف مختلف، اقدامی ناشایست در راستای تخریب زحمات و کوشش یکی از موثر ترین نوع تاسیسات گردشگری کشور به شمار می‌آید و سردرگمی و در نهایت نارضایتی هموطنان و گردشگران را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه واحدهای پذیرایی بین راهی کشور اغلب با توجه به قرار گرفتن در مسیرهای دور از شهر، جغرافیای سخت و فعالیت تحت شرایط آب و هوایی متغیر همواره علاوه بر ارائه خدمات متنوع اقامتی و پذیرایی به گردشگران یکی از حامیان و تکیه گاه‌های اصلی تاسیسات گردشگری کشور به شمار می‌آیند؛ افزود: تلاش جهت ارائه خدمات مطلوب توسط هر یک از واحدهای مذکور با توجه به نظارت‌های گسترده و متوالی بازرسین از اصلی ترین اهداف سازمان و ادارات کل استانی به شمار می‌آید و همواره در سطحی شایسته نیز تحقق یافته است.

تیموری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی این فعالیت فقدان تشکل‌های حرفه ای در سطح استان‌ها است؛ تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از برنامه‌های در دست اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ساماندهی تشکل های حرفه ای در سطح کشور به شمار می‌آید؛ لذا با تحقق این امر علاوه بر نظارت‌های قوی و حمایت‌های تخصصی، بدون شک شاهد شکل گیری چنین شایعاتی نبوده و پاسخگویی به‌موقع و حرفه ای از سوی آنان آنجا خواهد شد.

خدمات مطلوب واحدهای پذیرایی بین راهی در پی نظارت‌های متوالی

همچنین در پی انتشار اخبار کذب درباره ارائه گوشت نامتعارف و نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی مسیر جاده هراز، «مهران حسنی» معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این رابطه گفت: در حال حاضر طبق روال روزانه و نتیجه گزارش بازرسین کمیته تلفیقی نظارت بر تاسیسات گردشگری استان، اخبار کذب انتشار یافته به طور قطع رد می‌شود و مورد تایید نیست.

وی با بیان اینکه نظارت بر تمام تاسیسات گردشگری به ویژه واحدهای پذیرایی بین راهی یکی از اصلی ترین اقدامات و برنامه‌های دائمی این اداره کل به شمار می‌آید؛ اظهار کرد: کمیته تلفیقی مشترک نظارت بر تاسیسات گردشگری متشکل از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و نیز سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت مستمر خدمات ارائه شده به گردشگران را ارزیابی و نظارت می‌کنند تا همواره رضایتمندی و احقاق حقوق هموطنان در سطحی شایسته محقق شود.

وی افزود: علاوه بر نظارت‌های مذکور، بازدید روسا و کارشناسان معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و نیز شهرستان‌ها نیز تکمیل کننده روند مورد اشاره به شمار می‌آیند تا هدف غایی رضایتمندی گردشگران محقق شود.

به گزارش میراث فرهنگی - در پایان این مقام مسئول از کلیه هموطنان خواست بدون توجه به اخبار کذب و شایعات اخیر در این زمینه، برای سفرهای خود برنامه ریزی کنند.
برچسب ها: غذا جاده هراز صراط