جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴

واکنش قاسمی به بیانیه اتحادیه اروپا

سخنگوی وزارت امور خارجه از ابراز علاقمندی و عزم اتحاديه اروپا برای توسعه هرچه بيش‌تر روابط با ايران و از تاکید بر تعهد مجدد اتحاديه اروپا در اجرای كامل برجام از سوی همه طرف‌ها استقبال كرد.
کد خبر : ۳۳۳۲۳۴
صراط: سخنگوی وزارت امور خارجه از ابراز علاقمندی و عزم اتحاديه اروپا برای توسعه هرچه بيش‌تر روابط با ايران و از تاکید بر تعهد مجدد اتحاديه اروپا در اجرای كامل برجام از سوی همه طرف‌ها استقبال كرد.

به گزارش ایسنا، بهرام قاسمی اظهار کرد: برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای سطح بالا میان ایران و اروپا با عزم‌ و اراده دو طرف برای توسعه همكاری‌های دوجانبه در موضوعات مختلف محقق شد.‌ در این گفت‌وگوها طيف وسيعی از همكاری‌های دوجانبه از جمله در بخش‌های انرژی، هسته‌ای صلح‌آميز، محيط زيست، حمل و نقل، علوم، تحقيقات و فن‌آوری و آموزش مورد بررسی و پيگيری دو طرف قرار گرفت.

او خاطرنشان کرد: با وجود پيشرفت‌های قابل توجهی كه در سطوح مختلف همكاري‌ها به‌وجود آمده است و ظرفيت‌های فراوانی كه در جهت تعميق و گسترش مناسبات وجود دارد، رفع قطعی مشكلات بانكی، عامل كليدی و تعيين كننده‌ای در توسعه همكاري‌های تجاری، اقتصادی و اجرای پروژه‌های مشترك خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: با توجه به حمايت رسمی اتحاديه اروپايی از الحاق ايران به سازمان جهانی تجارت، جمهوری اسلامی ايران خواستار اقدامات عملی اتحاديه در روند الحاق جمهوری اسلامی به سازمان مزبور است.

قاسمی ضمن مردود دانستن ادعاهای مطروحه در بيانيه شورای وزيران امور خارجه كشورهای عضو اتحاديه اروپا در موضوع حقوق بشر، بر اين نكته تاكيد كرد كه جمهوری اسلامی ايران آمادگی دارد در فضای آرام و غيرجنجالی و از طريق گفت‌وگو و تبادل نظر، ديدگاه‌هاي دين مبين اسلام را در زمينه حقوق بشر تبيين نموده و در جهت نزديك‌تر کردن نظرات دو طرف تلاش کند.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه، ايران همواره نقش تعيين كننده در ايجاد ثبات و امنيت در منطقه داشته و تلاش‌هاي فراوانی در جهت حل و فصل سياسی و مسالمت‌آميز بحران‌های منطقه‌یی از جمله در سوريه، يمن، عراق و ... داشته و سعی کرده است كه در رفع آلام و رنج‌های مردم مظلوم و بی‌دفاع اين كشورها و درچارچوب همكاری‌های بشردوستانه به‌طور سازنده و فعال اقدام کند.

وی هم‌چنين تصريح کرد: آزمايش‌هاي موشكی ايران در چارچوب سياست‌های دفاعی كشور انجام مي‌گيرد و توانايي‌های دفاعي ايران به هيچ وجه قابل مذاكره و مصالحه نیست.