شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۲

منظور ترامپ از تقلب در انتخابات چیست؟

نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا با بیان مجدد افزایش احتمال تقلب در انتخابات و درخواست از هوادارانش برای دقت بیشتر و مراقب از فرایندهای انتخاباتی چهارچوب دموکراسی در آمریکا متزلزل کرده است.
کد خبر : ۳۲۸۹۴۴
صراط: نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا با بیان مجدد افزایش احتمال تقلب در انتخابات و درخواست از هوادارانش برای دقت بیشتر و مراقب از فرایندهای انتخاباتی چهارچوب دموکراسی در آمریکا متزلزل کرده است.

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، «دونالد ترامپ» نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا که در مورد تقلب در انتخابات خبر داده بود از هواداران خود خواست تا به نوبه خود ازدحام افراد در روز انتخابات و در اماکن انتخاباتی را به دقت مورد بازبینی و بررسی قرار دهند. ترامپ گفت هوادارانش باید در قبال تقلب شایع میان رای دهندگان و نتیجه دستکاری شده انتخابات هشیار باشند.

ترامپ در کلرادو اسپرینگ گفت: «تقلب در آرای رای دهندگان کاملا رایج است و مسئولین، ما را به دلیل گفتن این موضوع مورد انتقاد شدید قرار می دهند. اما بیایید نگاهی به فیلادلفیا بیاندازیم چه اتفاقی در آنجا دارد رخ می دهد؟ نگاهی به شیکاگو و سن لوئیس بیاندازید. نگاهی به این شهرها بیاندازید و خواهید دید که چه اتفاقات وحشتناکی در حال رخ دادن است.»

زبان گفتاری ترامپ طی روزهای اخیر به شدت ارعاب آمیز شده است. ترامپ از این موضوع می ترسد که اقلیت های درون اماکن انتخاباتی که صلاحیت رای دادن ندارند در انتخابات مهندسی غیر قانونی انجام داده و تقلب کنند.

اما همزمان که ترامپ انتخابات را زیر سوال می برد و احتمال تقلب را بالا می بیند هنوز هیچ نشانه ای از بازگشایی اماکن مربوط به مراقبین انتخاباتی وی وجود ندارد. با وجود اینکه خود ترامپ مرتبا بر این موضوع تاکید می کند که همه هوادارانش باید در محل انتخابات حاضر شده و تمام اتفاقات را زیر نظر داشته باشند اما هنوز سازماندهی در پس این صحبت ها وجود ندارد.

اوباما هم متعجب شده است

«باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا نیز در مورد اظهارات ترامپ در مورد تقلب در انتخابات گفته بود تلاش ترامپ برای نامشروع جلوه دادن انتخابات و نتایج آن قبل از اینکه انتخاباتی صورت بگیرد کاملا بی سابقه است. اوباما به نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا گفت از غر زدن و ناله کردن دست بکشد و برای جمع آوری آرای بیشتر تلاش کند.

اوباما گفت: «هرگز در طول تمام عمرم و در طول تاریخ سیاسی مدرن جهان هیچ نامزد انتخاباتی را ندیده بودم که در تلاش برای بی اعتبار کردن انتخابات و فرایند آن قبل از اینکه رای گیری انجام شود باشد.»

آن طور که ترامپ تقلب در انتخابات را تشریح می کند باید حجم بالایی از آمریکایی ها در این تقلب دست داشته باشند و همکاری وسیعی میان برخی افراد صورت گیرد تا چنین نتیجه ای بدست آید. چنین تقلبی توسط کارشناسان و متخصصین کاملا رد شده است.

39 ایالت تعیین کننده

«وندی ویزر» مدیر برنامه دموکراسی در مرکز عدالت «برنان» بر این باور است در 39 ایالت آمریکا با قوانین خاص آن ها، مراقبین انتخاباتی می توانند صلاحیت رای دهندگان برای شرکت در انتخابات را به چالش بکشند.

مراقبین انتخاباتی در پنسیلوانیا می توانند تصویر هویتی رای دهنگان و محل اقامت آن ها را به چالش بکشند البته این ایالت ها اعلام کرده اند که در انتخابات جاری نژاد و قومیت افراد را به چالش نخواهند کشید.

بسیاری از کارشناسان نیز بر این باورند همانطور که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 تعداد زیادی از بی نظمی ها و موارد غیر قانونی روی داد در این انتخابات نیز این اتفاقات روی خواهد داد. اما چیزی که ترامپ از تقلب می گوید بسیار گسترده تر از انتخابات گذشته است و تلاشی هماهنگ شده برای تغییر نتیجه انتخابات است.

نامزدی برای تخریب انتخابات/ هرکس پیروز شود آمریکا بازنده خواهد بود

ترامپ چند روزی است با زیر سوال بردن فرایند انتخابات آمریکا و ادعای تقلب در انتخابات آن هم پیش از اینکه انتخاباتی صورت گرفته باشد در حال ضربه زدن به دموکراسی آمریکایی هاست.

نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا با بیان تقلب در انتخابات، به این اصل قدیمی در آمریکا را که بازندگان انتخابات برندگان آن را به رسمیت خواهند شناخت و برندگان نیز از برخی از بازندگان در عرصه سیاسی بهره خواهند گرفت یورش برد.

این بدان معنی است که در صورتی که دموکرات ها پیروز انتخابات شوند جمهوریخواهان به بهانه تقلب آن ها را به رسمیت نخواهند شناخت و دموکرات ها نیز از افراد کلیدی جمهوریخواه در سپهر سیاسی آمریکا استفاده نخواهند کرد.

ترامپ بارها گفته است که شکست وی به معنی تقلب در انتخابات است و در صورت پیروزی کلینتون را به زندان خواهند انداخت.

بازنده این رفتار ترامپ نه خود او و یا رقیبش هیلاری کلینتون بلکه دموکراسی آمریکایی است که طعمه تئوری های توطئه نامزد جمهوریخواه و هواداران وی قرار گرفته است.