پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
حبیبی:

اعدام منافقین مستند به فتوای منتظری بود

اقدام امام(ره) علیه منافقین سال ۶۷ اقدامی انقلابی و متضمن امنیت ملی و از نظر فقهی مستند به فتوای آقای منتظری در مجازات محاربین نظام بود.
کد خبر : ۳۱۸۴۷۴
صراط: دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به خباثت بی‌بی‌سی در انتشار برخی اظهارات آقای منتظری گفت: اقدام امام(ره) علیه منافقین سال ۶۷ اقدامی انقلابی و متضمن امنیت ملی و از نظر فقهی مستند به فتوای آقای منتظری در مجازات محاربین نظام بود.

به گزارش فارس، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی  که در پایان نشست دبیران سخن می‌گفت، افزود: منافقین هزاران نفر از ملت ایران را شهید کرده‌اند آنها علما و فقها و عارفان این سرزمین را در محراب عبادت به شهادت رساندند. آنها در سالهای دفاع مقدس ستون پنجم حزب بودند و در شهادت رزمندگان اسلام و شکنجه اسرا در اردوگاههای صدام مشارکت داشتند.

حبیبی تصریح کرد: با پذیرش قطعنامه 598 منافقین فکر کردند ملت ایران بی دفاع است با عملیات باصطلاح «فروغ جاویدان» به ایران حمله کردند که در تنگه مرصاد گرفتار رزمندگان اسلام شدند، همزمان با این حمله منافقین که در زندان بودند شورش کردند. به این امید که به آنها بپیوندند. بخشی از این منافقین به جرم «بغی» و «محاربه» اعدام شدند. حال که مابقی منافقین در لیبرتی در حال احتضار هستند بی بی سی و غرب به فکر احیای آنها افتاده‌اند.

وی در مورد اظهارات یکی از اصلاح‌طلبان به نقل از بی بی سی گفت: این نوع افراد بدانند در وصیت‌نامه شهید لاجوردی منافقین جدید و پیوند آنها با منافقین قدیم بخوبی تبیین شده است. این نوع اظهارات سندی برای صحت مطالب وصیت‌نامه شهید لاجوردی است.

حبیبی با گرامیداشت شهادت شهید باهنر و رجایی گفت: ترور رئیس جمهور و نخست وزیر وقت شهیدان رجایی و باهنر کارنامه جنایات منافقین را تکمیل کرد؛ منافقین در حقیقت همان داعشی‌های دهه 60 بودند. امروز جنایات داعش در عراق و سوریه از روی نسخه منافقین در حال تکرار است.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در مورد بررسی تصویب‌نامه دولت در مورد قراردادهای نفتی بیان داشت: به نظر مؤتلفه دولت اگر این قراردادها را که زیر سؤال رفته‌اند را برای اطلاع و اطمینان ملت منتشر کند یا حداقل در اختیار نمایندگان مجلس قرار دهد به نفع دولت است و نیز نمایندگان مجلس می‌توانند بر مبنای حق نظارت مجلس بر همه امور قراردادهای نفتی را قبل از انعقاد و پس از آن بررسی کنند و به ملت گزارش دهند گفته می‌شود مطالبی مصوبه دولت هست که حاکمیت ملی ما لطمه می‌زند.

حبیبی همچنین اظهار داشت: 350 هیئت خارجی پس از برجام به تهران آمده‌اند. تاکنون آبی از طرف آنها گرم نشده است. در این مدت معلوم شده همه فروشنده‌اند نه خریدار و نمی‌توانند مشکل رکود را حل کنند. انبارهای ما مملو از کالاست. این کالاها یا باید در داخل فروش رود یا صادر شود دولت فکری برای به جریان افتادن کارگاه‌های تولیدی از طریق تسهیل در فروش تولیدات آنها بکند تا گام اول برای برون رفت از رکود برداشته شود.

وی با اشاره به هفته دولت تاکید کرد: هفته دولت در پیش است دولت بهتر است کارنامه‌ای از کارکرد سه ساله خود به طور شفاف به مردم ارائه دهد و بگوید این کارکرد چه تناسبی با شعارهایی که قبل از انتخابات و روزهای نخستین بعد از انتخابات مطرح کرد، دارد، زیرا هفته دولت فرصتی برای بازخوانی مطالبات مردم و رهبری از دولت است.

حبیبی با اشاره به فیش‌های نجومی گفت: قرار بود کسانی که بی‌پروا به بیت‌المال مسلمین تعرض کردند محاکمه، مجازات شوند و پول‌ها به بیت‌المال برگردد. تا کنون که بیش از سه ماه از این ماجرا می‌گذرد دولت هیچ فردی را که خود مدعی است تعداد آنها حداقل 40 نفر و حداکثر 300 نفر هستند به مردم معرفی نکرده‌اند.

وی افزود: دیوان محاسبات که وظیفه کلیدی در صیانت از بیت‌المال مسلمین دارد هنوز حکمی که مبتنی بر خروجی فرایند رسیدگی حقوقی به این موضوع باشد ارائه نداده است. دولت و مجلس باید خود را مخاطب اصلی خطبه‌های رهبری در روز عید فطر بدانند. دولت و مجلس باید خود را مخاطب اصلی مردمی بدانند که در نماز جمعه‌های سراسر کشور فریاد مرگ بر غارتگران بیت‌المال سردادند.

حبیبی در پاسخ به سؤالی در مورد وحشت غرب از همکاری‌های ایران و روسیه در مبارزه با تروریسم گفت: همکاری‌های ایران و روسیه در منطقه یک همکاری راهبردی است؛ روسیه امروز با روسیه گورباچف و یلتسین متفاوت است. با سفر پوتین به تهران و ملاقات با رهبری ایران و روسیه وارد یک دوران تازه‌ای از روابط راهبردی شدند که آثار و نتایج آنها بخصوص در مبارزه با تروریسم را در منطقه شاهدیم. غرب از این روابط راهبردی وحشت دارد. آمریکا دیگر در منطقه کانون اصلی قدرت نیست. متغیرهای قدرت به سرعت خود را نشان می‌دهد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان اظهار داشت: دولت باید در برابر منتقدان صبوری کند و پاسخگو باشد من شنیدم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نامه مشفقانه‌ای به رئیس جمهور داده‌اند و نقد دلسوزانه خود را در مورد کارکرد دولت مطرح کرده‌اند. متأسفانه تاکنون دولت پاسخی به آنها نداده است. این سکوت و بی اعتنایی به روابط دولت به علما و مراجع آسیب می‌زند.