صراط: ژاپنی
ها از یک دستورالعمل گیاهی و طبیعی استفاده می کنند که درسلامت، زیبایی و
جوانی آن ها به خصوص در سنین پیری تاثیر خارق العاده ای دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،برنج
حاوی یک ماده قدرتمند به نام "اسکوالین و اسید لینولئیک" است. این اسید یک
آنتی اکسیدان قوی است که باعث تحریک تولید کلاژن و کاهش چین و چروک می
شود. اسکوالین پوست را از آسیب های ناشی از نور خورشید محافظت می کند.
علاوه
بر این،روغن سبوس برنج باعث کاهش سطح کلسترول و کمک به سلامت قلب شما می
شود همچنین حاوی میزان فراوانی ویتامین E است که فواید آن برای سلامتی بدن
ثابت شده است.
این دستور غذایی ژاپنی به طور قابل
توجهی و تنها در یک هفته جوانی پوست شما را جوان می کند همچنین چین و چروک
ها را ازبین برده و موجب نرمی، زیبایی و درخشش پوست شما شده و 10 سال
جوانتر به نظر می رسید.
عناصرتشکیل دهنده:
3 قاشق غذاخوری برنج
1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذاخوری شیر
دستورالعمل ها:
ابتدا
برنج را برای حدود 2 دقیقه پخته و آب برنج را برای استفاده های بعدی نگه
داری کنید،سپس برنج پخته شده را با یک قاشق غذاخوری شیر گرم و یک قاشق
غذاخوری عسل ترکیب کنید.
صورت خود را به خوبی
بشویید و این ترکیب را مانند ماسک بر روی پوست خشک خود قرار داده و اجازه
دهید تا زمانی که خشک شود بر روی پوستتان باقی بماند حال صورت خود را با
آب برنج پخته شده آبکشی کنید.
آب برنج و خواص آن:
آب برنج دارای خواص مفید زیادی برای پوست است و بهبود جریان خون و ازبین بردن چین و چروک از فواید ان است.
علاوه
بر این موارد آب برنج به کاهش التهاب، آبرسانی و مرطوب نگه داشتن پوست نیز
کمک می کند به همین دلیل توصیه می شود که شما این روش را حداقل یک باردر
هفته تکرارکرده و نتایج شگفت آور آن را ببینید.