شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۳
عسگری:

برجام در جاهایی ذلت‌بار بود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان به‌ مناسبت 12 مرداد‌ ماه سالروز تاسیس این نهاد در گفت‌و‌گوی تفصیلی با فارس به بیان خاطراتی از فتنه 88، علت فشارهای جناحی بر شورا و برخی موضوعات مرتبط با وظایف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را تشریح کرد.
کد خبر : ۳۱۴۴۷۶

صراط:   12 مرداد ماه سالروز تشکیل نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به دستور امام خمینی (ره) است.

به گزارش فارس، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از نهادهای انقلابی کشورمان است که به هماهنگی و انسجام فعالیت‌های تبلیغی بین دستگاه‌ها و مراکز تبلیغی نظام می‌پردازد و هم‌اکنون آیت‌الله احمد جنتی ریاست آن را بر عهده دارد.

به همین مناسبت فرصتی شد تا گفت‌وگویی داغ و جذاب با جعفر عسگری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان داشته باشیم.

وی که از پیشگامان انقلاب اسلامی در اصفهان نیز به شمار می‌رود، در متن قضایای انقلاب در اصفهان بوده و به گفته خودش به همراه جمعی از دوستانش چون سردار صفوی، شمشیری و بروجردی برای مقابله با غائله‌های کردستان عازم این منطقه می‌شود و مدتی را در این منطقه به‌ عنوان مسؤول تبلیغات فعالیت کرده است.

عسگری در دوران دفاع مقدس در عملیات‌های متعدد حضور داشته و در عملیات خیبر برادرش در کنار او به خیل شهدا می‌پیوندد و یکی از خواهرزاده‌هایش در جبهه جنوب و دیگری نیز در پاوه به شهادت رسیده‌اند.

وی پس‌ از آن در مسؤولیت‌ تبلیغات و روابط عمومی بسیج و سپاه منطقه اصفهان مشغول بوده و در سال 74 به‌ عنوان معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان منصوب می‌شود.

عسگری از سال 83 تاکنون ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان برعهده دارد که البته می‌گفت با عنوان رئیس میانه خوبی ندارد ولی چارت تشکیلاتی این عنوان را دارد و به همین دلیل خودش اصرار داشت تا از عنوان مسؤول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان استفاده کنیم.

در این گفت‌و‌گوی 2 ساعته که عسگری با حوصله و در کمال صداقت و بی‌پرده در محل دفتر کارش در ساختمان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان به سؤالات پاسخ داد؛ درباره وظایف این شورا، مطالبات و فشار جناح‌های سیاسی، فتنه 88، برجام و سایر موضوعات مرتبط با مسئولیت خود توضیحاتی مفصلی ارائه شد.

آنچه در ادامه می‌آید مشروح گفت‌و‌گوی جعفر عسگری با فارس در استان اصفهان است:‌

ابتدا در خصوص نحوه و علت شکل‌گیری این نهاد توضیح دهید؟

جعفر عسگری: در 12 مردادماه سال 59 با فرمان امام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تشکیل شد و ضرورت زمان تشکیل این نهاد برای ایجاد هماهنگی در امور تبلیغ و برگزاری مناسبت‌های انقلاب بود و همان‌طور که قرآن کریم می‌فرماید فذکر هم به ایام‌الله باید ایم خدا را تذکر داده و یادآوری کنیم که این یادآوری ثمرات زیادی را برای ما به ارمغان داشته که یکی از آن‌ها عبرت گرفتن از گذشته است.

دوم اینکه رخدادهای انقلاب به چه بهایی به ثبت رسیده و به‌ عنوان یک واقعه به‌ عنوان میراث برای آیندگان است. برای مثال 22 بهمن این پیروی به‌ آسانی به دست نیامده است چراکه ثمره جان‌فشانی و مجاهدت‌های علما و شهداست و بالاتر از آن ثمره مجاهدت اهل‌بیت است و این رخداد عظیم نه‌ تنها در ایران اسلامی که در سایر کشورهای اسلامی نیز مؤثر بوده است. معتقدم اگر ارزش این مناسبت شناخته شود آن‌وقت در بزرگداشت آن نیز سنگ تمام گذاشته می‌شود که الحمدالله مردم با نقش‌آفرینی که از ابتدا داشتند این آثار و برکات را به همراه داشته است.

*حفظ روحیه و نشاط انقلابی رویکرد شورا است/سعی در دخیل کردن ظرفیت‌های مردمی در اجرای برنامه‌ها

شورای هماهنگی فضای تبیینی در مناسبت‌ها را چگونه انجام داده است؟

جعفر عسگری: یکی از وظایف شورای هماهنگی برنامه‌ریزی، بسترسازی، هماهنگی، نظارت و اجرای مراسمات انقلاب است که بالطبع اگر این مراسم‌ها آن آگاهی و بصیرت لازم را در جامعه ایجاد نکند آن‌وقت دیگر اثرگذاری لازم را نخواهد داشت و برنامه قابل تعمق نیست و سطحی‌نگری مراسم باعث می‌شود به‌ مرور زمان از کیفیت و کمیت آن کاسته شود اگر رویکرد برنامه برای بصیرت افزایی و حضور به‌ موقع در صحنه‌های مختلف را دنبال کند با این دید و رویکرد شورای هماهنگی می‌تواند مؤثر واقع شود و هویت آن در اینجا قابل‌تعریف است.

ما دو رویکرد را در تمام برنامه‌ها داریم که یکی از آن‌ها این بوده که در تمام برنامه‌ها سعی شورا بر این بوده است که این تریبون برای بیان دیدگاه‌های ولایت و اصول و آرمان‌های امام باشد و به‌ صورت کلی این تریبون، به‌ عنوان روابط عمومی انقلاب و نظام بوده و استقلال خود را حفظ کند؛ تا به تریبون جناح‌ها و احزاب سیاسی مبدل نشود که البته شورای هماهنگی برای حفظ این استقلال خسارت زیاد تشکیلاتی داده است. که یکی از دلایل بی‌توجهی همه دولت‌ها به این نهاد منتسب به ولایت همین روحیه حفظ استقلال و در اختیار کامل نظام و ولایت بودن است.

وظیفه و رویکرد دوم که بر اساس فرمایشات مقام ولایت بوده است حفظ روحیه و نشاط انقلابی را در جامعه حفظ کند که به گفته افراد بیرونی تا حد زیادی موفق بوده ولی البته کار بدون اشکال نیست که خوب سعی کردیم با بهره بردن از ظرفیت‌های مردمی همچون کانون‌ها، مجموعه‌های فرهنگی ضعف‌ها را برطرف کنیم.

 ساختار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در کشور و استان‌ها چگونه است؟

جعفر عسگری: شورای هماهنگی در مرکز دارای ساختار خاص خود است که معاونت‌های مختلفی نیز برای انجام مأموریت‌ها وجود دارد. در استان‌ها نیز شورای هماهنگی استانی فعال است که مسؤولیت آن در اصفهان به عهده حقیر هست و چارت تشکیلاتی استانی داریم. به همین ترتیب در شهرستان‌ها نیز با نظر ائمه جمعه و فرمانداران و مجموعه‌های انقلابی و بعد از ارزیابی فردی به‌عنوان مسؤول دفتر شورای هماهنگی شهرستان انتخاب می‌شود.

برای جابه‌جایی بنده هم‌فشارهای زیادی وجود داشته که البته با نظر آیت‌الله جنتی ماندیم و دلیل ماندگاری نیز همین مادی نبودن و دولتی نبودن است چرا که این نهاد هیچ امکانات مادی را ندارد و همین محرومیت‌ها باعث صداقت در کار است و این نداری‌ها باعث می‌شود اعضای این نهاد با اخلاص کار کنند.

*فشارهای جناحی به شورای هماهنگی در همه دولت‌ها وجود داشته است/ جزئیات تیراندازی در نماز جمعه اصفهان

در نشست خبری خود از فشارهای سیاسی جناح‌ها صحبت کردید؛ آیا علت خاصی داشت و اصلا چرا احزاب و جناح‌های سیاسی سعی بر فشار آوردن به شورای هماهنگی را دارند. رویکرد شورا در قبال این فشارها چیست؟

جعفر عسگری: شورای هماهنگی وقتی می‌تواند تریبون و روابط عمومی نظام باشد که فراجناحی عمل کند ولی وقتی جناح‌ها و دولت‌ها این تریبون را یک تریبون قوی می‌بینند سعی دارند که آن را در اختیار اهداف سیاسی خود قرار دهند. برای مثال خاطرم هست قبل از سال 74 در اصفهان فردی که اداره‌کننده شورا بود مهره یک جناح خاص سیاسی بود که خوب حرکت‌هایی صورت گرفته بود که نمونه آن سخنرانی مرحوم ابایی در مسجد سید اصفهان بود که تنش در اصفهان و کل کشور درست کرد.

البته این انتظارات جناحی متمرکز در قبل از سال 74 نبود بلکه بعد از آن هم که حجت‌الاسلام بهشتی‌نژاد در جایگاه شورای هماهنگی منصوب شدند و بنده هم معاون ایشان بودم همین فشارهای سیاسی وجود داشت که البته تمام سعی ایشان بر این بود که استقلال شورا حفظ شود و دلیل نداری‌های مادی نیز همین است.

خاطرم هست در یکی از راهپیمایی‌های روز جهانی قدس در بین سال 74 تا 80 ما با شناختی که از واقعیت‌های اصفهان داشتیم تشخیصمان این بود که راهپیمایی روز قدس و نماز جمعه را که به امامت آقای طاهری بود را جدا کنیم و خوب جایگاهی را هم جلوی عالی‌قاپو ایجاد کردیم ولی مسئولان و جریان حاکم گفتند باید نماز جمعه و راهپیمایی یکی بشود، حتی آقایان شبانه جایگاه ما را جمع کردند که خوب همان شب درخواست تشکیل جلسه را دادیم و آقایان را مجاب کردیم که صورت‌جلسه‌ای بنویسند. بعد دیدیم به خاطر همین اقدام مسئولان وقت در آن روز درگیری و تیراندازی‌هایی شد که درشان اصفهان نبود ولی ما استقلال شورا را حفظ کنیم.

البته در دولت دهم نیز بودجه فرهنگی کلانی برای اصفهان در نظر گرفتند که شورای هماهنگی 70 طرح مراسم ارائه کرد و نهایتاً 100 میلیون را مصوب کردند که خوب در یکی از برنامه‌ها سخنرانی را آوردیم که از طرح هدفمندی یارانه‌ها انتقاد کرد، فردای آن روز همان 100 میلیون را هم که برای شورا تصویب کرده بودند را صفر کردند؛ البته تمام تلاش ما در شورای هماهنگی بر این بوده است که با حفظ روحیه انقلابی و ایجاد نشاط و امید در جامعه همیشه سخنرانان را انقلابی انتخاب کنیم که البته معتقد به جنگ سیاسی هم نبوده‌ایم و چون معتقد به حرکت فراجناحی بوده‌ایم تلاشمان رعایت منافع نظام بوده است و آقایان چه درگذشته و چه در حال انتظار دارند این میز خطابه در اختیارشان باشد. که البته پیشنهاد‌هایی هم داشتند ولی به لطف خدا سعی کردیم این روحیه را حفظ کینم و انتظار داریم اگر مسئولان دلسوز کشور هستند کمک کنند تا ان‌شاءالله استقلال این نهاد خدشه‌دار نشود.

من همیشه مثالی می‌زنم چرا علی‌رغم اینکه ما مشکلاتی داریم ولی هیچ‌وقت تنش نداریم؟ معتقدم به این دلیل است که در مراسمات ملی نظام، حرف دل مردم و مطالبات آن‌ها از طریق تریبون نظام زده می‌شود و مردم اعتماد دارند که کسانی هم هستند تا مطالبات را بگویند و من همیشه فکر می‌کردم اگر بزرگان نظام و مسئولان دولتی ارزش این مراسم را متوجه بشوند خودبه‌خود برای مراسم‌های نظام سرمایه‌گذاری می‌کنند یکی از آن‌ها این است که دشمن حساب کار خود را بکنند و دیگری امنیت است وقتی پشتوانه مردمی در راهپیمایی 22 بهمن نشان داده می‌شود دشمن جرات هیچ اقدامی را به خود نمی‌دهد و همین حرکت‌ها و مراسمات اثرات فرهنگی بسیاری خواهد داشت و وقتی مثلاً در برنامه عفاف و حجاب مراسم نظام برگزار می‌شود جامعه هویت اصلی خود را نشان می‌دهد.

* راهپیمایی عفاف و حجاب مظلومانه برگزار شد / نظرات عجیب مسئولان در جلسه عفاف و حجاب!

راهپیمایی عفاف و حجاب در اصفهان با حضور هزاران نفر از مردم برگزار شد که مردمی بود، به نظرتان پیام این راهپیمایی چه بود؟

جعفر عسگری:  توضیحی بدهم که قبل از راهپیمایی جلسه‌ای با حضور آقای استاندار در استانداری برگزار شد و در آن جلسه من گفتنم راهپیمایی اگر دو شرط را نداشته باشد ناقص می‌ماند که یکی از آن‌ها این است که اگر مسئولان امر با این پدیده شوم بی‌حجابی و بعضاً کشف حجاب برخورد نکنند و یا یک کار فرهنگی مؤثر و مستمر برای برخورد با این پدیده زشت وجود نداشته باشد این حرکت اثرگذاری لازم را نخواهد داشت که متأسفانه در آن جلسه دیدگاه‌هایی مطرح شد که خیلی تعجب‌برانگیز بود.

یکی از آن‌ها این بود که اسلام برای این پدیده نوظهور تدبیری نداشته و یک سری هم می‌گفتند جسم زن و مرد مالکیت فردی است و به هر طریقی که خواستند می‌توانند آن را عرضه کننند. به‌ هر حال راهپیمایی علیرغم حضور گسترده مردم، مظلومانه برگزار شد و البته یک سری حرکت‌های خودجوش مردمی از ستاد احیا و بسیج شروع شد ولی خوب مطالبات مردمی ناقص ماند و البته باید هر دستگاه و سیستمی کار خودش را بکند. نکته دیگر آنکه متأسفانه برخی رسانه‌های مکتوب و غیر مکتوب خوب به این راهپیمایی نپرداختند.

خوب یکی از لازمه‌های ساختارهای انقلابی، و مبلغین و سیستم‌های فرهنگی شجاعت انقلابی عمل کردن است ولی اگر این مجموعه‌ها و افراد اهل معامله و سازش باشند قطعاً کوتاه می‌آیند و می‌گویند اگر به سراغ مبارزه با بدحجابی برویم آرای ما کم می‌شود ولی یکی از محاسن شورای هماهنگی این است که سعی می‌کند با مدیریت جهادی و روحیه انقلابی اداره شود.

* انقلابی پیرو ولایت است و غیرانقلابی نه/ از امثال آیت‌الله جنتی در کشور کم داریم

به انقلابی‌گری بسیار تأکید می‌کنید که البته درست است و در برنامه‌های شهر این روحیه را دیده‌ایم؛ تعریفتان از انقلابی و غیرانقلابی و یا اصولگرا و اصلاح‌طلب چیست؟

جعفر عسگری: آقا فرمودند دسته‌بندی‌های سیاسی را من قبول ندارم. هر که در طریق ولایت است انقلابی است و هر که در مسیر ولایت حرکت نکند اعم از چپ و راست غیرانقلابی هستند و معیارهای ما فرمایشان آقا و اصول انقلاب است. خوب متأسفانه در زمان حضرت امام هم با صحبت‌های ایشان به‌صورت گزینشی و جاروجنجال برخورد می‌کردند ولی به آن عمل نمی‌کردند.

درباره آقا نیز همین‌طور است؛ شما ببینید در همین قضیه شعار سال چه کردند. فقط زیاد اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل را به زیان آوردند و صرفاً تمجید کردند ولی در عمل چیزی ندیده‌ایم که همین اقدام و عمل در بقیه حوزه‌ها هم هست. از دیگر ویژگی‌های شورا وجود  آقای جنتی در رأس شورا است که باعث انقلاب بودن است که شجاعانه از آقا و ولایت دفاع می‌کنند که خوب ما کم داریم چنین افرادی را در حوزه روحانیت کم داری. در همان قضیه فتنه 88 خیلی از مدعیان سکوت کردند.

در زمان فتنه وقتی قضیه اتفاق افتاد درخواست جلسه دادیم و پیشنهاد راهپیمایی دادم و بعد گفتیم روز 8 دی راهپیمایی برگزار شود. دیدیم مردم اصفهان چه حماسه‌ای آفریدند و نشان دادند همیشه در صحنه هستند. ویژگی‌های اصفهان کم نیست ولی متأسفانه به اصفهان ظلم شده و فقط بعد اقتصادی و گردشگری و تاریخی اصفهان پررنگ شده در حالی‌ که این شهر افتخار هزاران شهید و چندین هزار جانباز را دارد که پشتوانه قوی برای نظام است.

ولی نکته مهم این است که ما برای بیمه کردن نسل آینده و فرهنگ‌سازی چرا از این ظرفیت‌ها استفاده نکرده‌ایم؟ چرا با وجود شهدای بزرگ مثل آیت‌الله بهشتی، ردانی‌پور و خرازی و کاظمی و... هنوز نتوانستیم یک سریال فاخر بسازیم و در همین قضیه متأسفانه کار به‌جایی رسیده که آقا می‌گویند چرا برای شهید بهشتی زنجیره ساخته نشده است. و سؤال اینجاست آیا بودجه فرهنگی نداریم، شورای هماهنگی از افتخاراتش این است که با بودجه ناچیز، کارهای بزرگ انجام می‌دهد و با صداقت و کار برای خدا که برگرفته از روحیه شهدا است در همه فعالیت‌ها قدم می‌گذارد.

در تمام برنامه‌ها و مراسم‌های مختلف نقش اول را مردم داشته‌اند و این در حالی است که شورای هماهنگی محدودیت‌های مادی زیادی دارد و فقط یک اساسنامه دارد ولی به لطف خدا و معجزه‌آسا برنامه‌های شورا با حضور خوب و گسترده مردم همراه است.

از دیگر تدابیر شورای هماهنگی این است که باروحیه همدلی که در مسئولان ایجاد می‌کند، همه ظرفیت‌ها به میدان می‌آیند.

نکته دیگر که درد ما است این است که بستر مراسم و این مراسم‌ها خودش یک سند تاریخی است و چرا از آن‌ها برای ثبت و ضبط و برداشت برای اثرات ماندگار استفاده نکردیم و خوب ما گفتیم دستگاه‌هایی که توانمندی دارند جشنواره فیلم مستند ایام‌الله را برگزار کنند تا جوانان انقلابی سوژه‌های خوب و نابی که در این مراسمات وجود دارد را به تصویر بکشند و این‌ها برای نظام باقی بماند.

*ملت ایران ظلم و خیانت فتنه و فتنه‌گران را فراموش نمی‌کنند/انقلاب اسلامی خار چشم ضدانقلاب

شورای هماهنگی نقش مستقیم در مقابله با فتنه سال 88 داشت و نهایتا نقش این شورا در برگزاری حماسه 8 دی در اصفهان و 9 دی در کشور به نظر بسیار حائز اهمیت است، کمی درباره آن توضیح دهید.

جعفر عسگری: نکته اول آنکه فتنه 88 کودتای طراحی‌شده دشمن برای ضربه به انقلاب سلامی و ولایت بود. و متأسفانه 8 ماه کشور را در بحران قرارداد ولی با حضور مردم و تدبیر و رهبری هوشمندانه و حکیمانه حضرت آقا تمام توطئه‌ها و نقشه‌های شوم دشمن نقش بر آب شد و همین باعث شد تا انقلاب اسلامی از جهات مختلف قوی‌تر شود.

نکته دیگر آنکه همه باید در برابر جریاناتی که ضدانقلاب هستند قاطعانه برخورد کنیم چراکه تکلیف را آقا روشن کردند و فرمودند انقلابی و غیرانقلابی ولی برخی ضدانقلاب هستند که دیدید در روز عاشورا آن‌گونه نسبت به حضرت اباعبدالله بی‌حرمتی کردند و علیه فرهنگ عاشورا قیام کردند و ما باید در مقابل چنین جریاناتی انقلابی بایستیم چراکه برخورد قاطع بعث خواهد شد دیگر فتنه‌ای نباشد.

در همین فتنه 88 می‌بینیم متأسفانه بعد از گذشت یک مقطع زمانی برخی جریانات آن‌قدر گستاخ می‌شوند که برای کسی که کشور را به‌هم‌ریخته و به امنیت ملی خدشه وارد کرده و خون چندین نفر به زمین ریخته شده را درخواست آزادی می‌کنند و می‌گویند باید از حصر بیرون بیایند و این‌ها به دنبال تطهیر جریان فتنه هستند. به نظرم دلیلش این است که مطالبات مردم به‌خوبی در خصوص سران فتنه پاسخ داده نشده است.

البته طبیعی است که انقلاب بزرگی مثل ایران خار چشم دشمنان و ضدانقلاب است و آن‌ها هرروز برای زمین زدن انقلاب توطئه می‌کنند که خوب می‌بینیم داعش را برای ناامن کردن منطقه به وجود آوردند و به نظر همه این اقدامات برای تقابل است و این جریانات به دنبال فتنه سازی هستند ولی ما باید دو کار را انجام دهیم که اولاً سعی کنیم همان‌طور که رهبر عزیز انقلاب فرمودند روحیه انقلابی و امید و نشاط را در بین مردم حفظ کنیم و دوم وقتی مطمئن شدیم کسانی ضدانقلاب هستند قاطعانه برخورد که همین جلو فتنه را می‌گیرد.

شرایط فتنه خیلی سخت بود. ما در اصفهان برای سخنران مشکل داشتیم که خوب عده‌ای یا مریض می‌شدند یا نبودند که خوب نهایتاً حاج‌آقا سالک آمدند و شجاعانه سخنرانی کردند در آن روز و حرکت مردمی باعث انزوای فتنه گران شد، نقش مردم خیلی پررنگ بود البته در اصفهان خسارت داشتیم ولی زیاد گسترده نبود. و در آخر اینکه هیچ‌وقت جریان فتنه و فتنه گران را فراموش نمی‌کنیم.

*برجام نه‌تنها دستاورد نداشته که درجاهایی ذلت‌بار بوده است/کسانی که به جنایات آمریکا واقف نیستند حتماً خوب مطالعه کنند

برخی سال‌هاست مطرح می‌کنند که شعارهای ما توخالی است و نباید شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر دهیم، و یا اینکه عده‌ای می‌گویند برجام برای ما عزت آورده و نباید تنش ایجاد کنیم، نظرتان چیست؟

جعفر عسگری: در خصوص برجام باید عرض کنم دقیقاً نظر ما همان دیدگاه رهبر معظم انقلاب است چراکه اگر مذاکره نمی‌کردیم، می‌گفتند این‌ها اهل مذاکره نیستند و به نظرم تنها سود مذاکرات همین است که ما اهل مذاکره هستیم به شرطی که عدالت باشد و نه قلدری و زورگویی.

ولی برجام درجاهایی نه‌تنها دستاورد نداشته که ذلت هم به بار آورده است البته عزت نظام و ذلت آن در گرو برجام نیست و الحمدالله نظام انقلاب اسلامی با اتکاء به ولایت و مردم همواره عزتمند بوده است و امروز عمق نفوذ انقلاب را در کشورهای مختلف می‌بینیم. و اساساً انقلاب ما برگرفته از خون هزاران شهید است و به این واسطه ریشه‌های انقلاب مستحکم است و رویکرد انقلاب ما توجه به مظلومان جهان بوده و هست و امروز اگر شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سرمی‌دهیم این برگرفته از یک آرمان است و دفاع از مظلوم در دستور کار انقلاب و نظام است.

ما در انقلاب به دنبال شهوت‌رانی و راحتی نبوده‌ایم چراکه اگر این‌گونه بود باید در همان ابتدای انقلاب در دولت بازرگان به سلطه آمریکا تن می‌دادیم.

در پشت هر یک از شعارهای ما دنیایی مطلب نهفته است. این شعارها گویای جنایت‌ها و خیانت‌های امریکا و استکبار است. جوانان مدافع حرم به دست چه کسانی به شهادت می‌رسند؟ جز اینکه ایادی استکبار چون داعش مأموریتشان ضربه به انقلاب اسلامی است و بی‌تردید هرکدام از این شهدا پیام‌دارند.

این دیگاه که توسط این افراد مطرح می‌شود دو حالت دارد یا اینکه متوجه نیستند که بعید است و یا واداده‌اند. هر شخصی که رئیس‌جمهور نظام می‌شود باید حق همه افراد و خواسته‌ای آن‌ها را ببینید. خواسته جانبازان، مادران شهدا و غیره را ببیند. خواسته این‌ها تقابل با ظلم و بی‌عدالتی است و شهدا هم رفتند تا آرمان‌های انقلاب مستحکم شود.

شعارهای انقلاب ما دارای یک عقبه غنی است و وقتی مرگ بر آمریکا می‌گوییم تمام جنایات آمریکا علیه ایران و مظلومان عالم در ذهن‌ها می‌آید.

حرف زیادی برای درد دل کردن داریم و توصیه می‌کنیم کسانی که به جنایات آمریکا واقف نیستند حتماً خوب مطالعه کنند.

سخن پایانی؟

جعفر عسگری: بنده از شما کمال تشکر را دارم که همین مصاحبه نشان می‌دهد که روحیه انقلابی و شجاعانه‌ای را دنبال می‌کند و از زحمات این خبرگزاری در انعکاس مراسمات و برنامه‌ها تشکر می‌کنم، از اینکه به‌صورت ویژه به 12 مرداد سالروز تشکیل نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پرداختید سپاسگزارم.