چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۹
پورمحمدی:

پرونده پارک کوهسار پیگیری می شود

وزیردادگستری گفت: وقتی فردی می‌تواند 2800 میلیارد تومان از منابع کشور را ببرد و با دروغ و چیزهای دیگر وقت مردم را بگیرد، حالا هم می‌تواند مدعی حقوق شهروندی شود.
کد خبر : ۳۰۵۱۷۴
صراط: حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره اجرا نشدن قوانین باغات و مصادره نشدن زمین قطع کنندگان درختان به نفع مردم افزود: قوانین اجرا نشده زیادی وجود دارد و قوه قضائیه نیز قبول دارد که حسابرسی به پرونده‌ها کند شده است؛ این اشکال را قبول داریم و باید در رسیدگی به پرونده‌ها سرعت بیشتری داشته باشیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر، وی با بیان اینکه وضعیت محیط زیست کشور آسیب‌های زیادی دیده و متجاوزان و قانون شکنان سوء استفاده‌های زیادی داشته‌اند گفت: پیشنهاد دادم دادستان شهر تهران و رئیس دادگستری پایتخت به شورا دعوت شوند تا به صورت موردی موضوعات بررسی شود.

پورمحمدی با بیان اینکه دولت سعی کرده با قدرت و شدت جلوی تخریب باغات، تخریب فضای سبز و تغییر کاربری و ... را بگیرد، گفت: پرونده‌ها نسبت به گذشته بسیار کمتر شده و این نشان می‌دهد که به صورت جدی توانسته‌ایم جلوی این تخلفات را بگیریم هر چند که به اعضای شورا قول داده‌ام که با مسئولان عالی قضایی در خصوص این موضوعات صحبت کنم.

وی در پاسخ به سئوالی درباره بابک زنجانی گفت: وقتی فردی می‌تواند 2800 میلیارد تومان از منابع کشور را ببرد و با دروغ و ... وقت مردم را بگیرد حالا هم می‌تواند مدعی حقوق شهروندی شود.

وزیر دادگستری با بیان اینکه بابک زنجانی باید سرمایه‌های مردم را به آنها بازگرداند، گفت:‌ فضا باید به گونه‌ای شود که دزدها و ... نتوانند هر حرفی را بزنند.
 
پورمحمدی در خصوص حادثه پارک کوهسار و جان باختن دخترک پنج ساله گفت: پرونده‌های بسیار زیادی در خصوص حوادث شهری به خصوص اتفاق‌هایی که در پارکها رخ می‌دهد در دادگستری مفتوح است و دادستانی و دادگستری به طور جدی این موضوع را دنبال می‌کنند و سالیانه صدها مورد دیه و خسارت پرداخت می‌شود.

وی در خصوص حواشی حقوق چند ده میلیونی مدیران ارشد گفت: رئیس جمهور ، رئیس قوه قضاییه و رییس مجلس دستور رسیدگی فوری صادر کردند اما باید عنوان کنم که حقوق چند ده میلیونی در حوزه مدیران دولتی نیست و این حرف‌ها در دولت جایی ندارد و این اتفاق در حوزه نهادهای اقتصادی که در تملک دولت هستند از جمله بانک، بیمه و ... رخ داده است.

وزیر دادگستری با بیان اینکه دولت ضد فساد است و خوشبختانه در  ماه‌های اخیر پرونده بزرگی نداشته ایم، گفت: بی انضباطی در پرداخت‌ها را ساماندهی می کنیم هر چند که معتقدیم راه اصلی این ساماندهی جدا شدن راه این نهادهای اقتصادی از دولت است.

وی با بیان اینکه مربی یک تیم ورزشی سه میلیارد دستمزد می گیرد اما کسی به آن اعتراض نمی‌کند، گفت: ضوابط هر بخش متفاوت است و دولت مصمم و جدی است که جلوی فساد را بگیرد و دقت داشته باشید که شعار جدی دولت مبارزه با فساد بوده است و گزارش رضایت بخشی از جلوگیری از بی نظمی آن و فسادها انجام داده که اعلام می‌کنیم اما برخی به جای دفاع از دولت، نقاط ضعف را به بلوای اجتماعی و رسانه‌ای تبدیل کرده و موضوع حقوق‌های چند ده میلیونی را تعمیم می‌دهند.

 این در حالی است که دولت جلوی تخلف سه هزار میلیاردی و بیشتر را گرفته و ساماندهی حقوق‌ها را نیز انجام می‌دهد و امیدواریم با هشدار مردم و پیگیری رسانه‌ها فساد تخلف و بی‌نظمی در جامعه کنترل شود.

وزیر دادگستری در خصوص گلایه‌های اعضای شورای شهر در خصوص رسیدگی نشدن سریع به پرونده‌ها گفت: در مسابقه بین جرم و رسیدگی، جرم همیشه مقدم است و باید بگویم که این مشکلات قوه قضائیه را گرفتار کرده است.

پورمحمدی با بیان اینکه پیگیر مشکلات محله شهرری و معادن شن و ماسه هستم ، گفت: در خصوص اجرانشدن احکام کمیسیون ماده 7 و 100 گلایه‌هایی داشته‌ایم و باید بگویم اجرای قانون دغدغه قوه قضائیه است و به شدت درگیر آن هستیم و اگر فرصتی است پیشنهاد می‌کنم دادستان تهران را دعوت و به صورت موردی پرونده‌ها را پیگیری کنید.

وی درباره قانون مالیات بر ارزش افزوده و تجمیع این مالیات در برنامه ششم توسعه گفت: مالیات بر ارزش افزوده موضوع مهمی در تحقق درآمدهای پایدار است. اما دقت کنید که به خاطر نظام غلط اداری شاهد تکثر ثروت در برخی مراکز و در تهران با بیش از 40 درصد گردش مالی و دریافت عوارض شاهد ثروت بزرگی هستیم.

پورمحمدی افزود ما برای تحقق نظام عادلانه پرداخت، تجمیع مالیات بر ارزش افزوده را پیشنهاد دادیم تا شاهد افزایش رفاه، ثروت و امکانات در یک شهر نباشیم و عموم مردم رضایت‌شان کسب شود اما بیایید منطقی فکر کنیم پول تهران تنها در حریم این شهر خرج می‌شود و حتی نمی‌توانیم برای ورامین و ... خرج کنیم. در حالی که همین کارگرانی که تهران را آباد کرده‌اند بخش زیادی از آنها از حومه تهران می‌آیند و تنها با پیگیری‌های انجام شده مترو پیرامونی سامان یافته است.