شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵

قیمت حلیم و آش رمضان هم اعلام شد

رئیس اتحادیه فروشندگان آش و حلیم از تعیین قیمت ۱۲ هزار تومانی برای هر کیلوگرم حلیم معجون با مخلفات و ۱۰ هزار تومان برای آش رشته در ماه مبارک رمضان خبر داد.
کد خبر : ۳۰۳۳۵۰
صراط: رئیس اتحادیه فروشندگان آش و حلیم از تعیین قیمت ۱۲ هزار تومانی برای هر کیلوگرم حلیم معجون با مخلفات و ۱۰ هزار تومان برای آش رشته در ماه مبارک رمضان خبر داد.

حسین محمدی در گفتگو با مهر با اعلام جزئیات قیمت‌های مصوب حلیم و انواع آش برای ماه مبارک رمضان، گفت: براساس مصوبه امروز یکشنبه کمیسیون قیمت‌گذاری دولت، قیمت هر کیلوگرم حلیم معجون با مخلفات ۱۲ هزار تومان، حلیم بدون مخلفات ۱۱ هزار تومان، آش رشته ۱۰ هزار تومان و آش شله‌قلمکار ۱۲ هزار تومان تعیین شد.

رئیس اتحادیه فروشندگان آش و حلیم افزود: هر پُرس آش شله‌قلمکار و حلیم ۷۰۰۰ تومان و هر پرس آش رشته ۶۵۰۰ تومان قیمت‌گذاری شده، همچنین هر کیلوگرم شله‌زرد و حلوا نیز ۱۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده که هر پرس آن، ۷۰۰۰ تومان است.

وی تصریح کرد: هر واحد صنفی که ارزان‌تر از قیمت مصوب اقدام به توزیع کالاهای پرمصرف آش و حلیم در ایام ماه مبارک رمضان کند، باید حتما قیمت خود را به تائید اتحادیه برساند تا بازرسی‌های لازم بر روی صحت پخت این مواد و کیفیت مواد اولیه آش و حلیم صورت گیرد.

محمدی به مردم توصیه کرد تا آش و حلیم را در ماه مبارک رمضان تنها از عاملان مجاز دارای پروانه که با بنرهای متحدالشکلی در سطح شهر مشخص شده و کد عاملیت فروش دارند، خریداری و از خرید آش و حلیم از واحدهای اغذیه‌فروشی یا واحدهای صنفی بدون پروانه و یا عاملیت مجاز خودداری کنند.

رئیس اتحادیه آش و حلیم گفت: در ماه مبارک رمضان متاسفانه عده‌ای سودجو آش و حلیم را در حاشیه تهران و حتی کنار گاوداری‌ها و مرغداری‌ها پخش کرده و علاوه بر اینکه مواد نامرغوبی استفاده می‌کنند، سلامت مردم را نیز به خطر می‌اندازند که البته در صورت مشاهده، بازرسان اتحادیه با آنها برخورد خواهند کرد ولی مهمتر از این برخورد، خود مردم هستند که باید برای حفظ سلامت خود، از واحدهای صنفی مجاز خرید نمایند.

وی اظهار داشت: بازرسان اتحادیه به صورت گسترده در سطح شهر تهران واحدهای توزیع‌کننده آش و حلیم را مورد نظارت قرار می‌دهند اما مردم هم در صورت مشاهده تخلف می‌توانند با شماره‌تلفن ۷۷۶۳۹۶۵۸ مراتب تخلف را گزارش دهند.