شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶

نقویان: فقر نوعی بی‌عدالتی است

یک کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه فقر نوعی بی‌عدالتی است، گفت: کسی به عنوان منتظر واقعی می‌تواند به پایان انتظار کمک کند که قادر باشد گامی در جهت عمل به عدالت بردارد.
کد خبر : ۳۰۰۲۷۳

صراط: حجت‌الاسلام ناصر نقویان پنجشنبه شب در همایش جوان در آینه آینده، با اشاره به ذکر روایتی از مولای متقیان به نقل از پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: در این روایت تأکید شده مبنی بر اینکه دنیا تمام نمی‌شود مگر آنکه مردی از تبار حسین(ع) قیام کند و جهان را پر از عدل و قسط گرداند چنانکه پر از ظلم و جور شود.

به گزارش فارس، وی خاطرنشان کرد: آرمان همه بزرگان و انبیا عدالت بوده است چنانکه در آموزه‌های دینی آمده که آسمان و زمین بر بنیان عدالت پابرجاست.

این استاد دانشگاه با اشاره به آمار 15 میلیون پرونده قضایی در کشور گفت: نباید به مختومه شدن این پرونده‌ها دلخوش بود بلکه کار صحیح آن است که هیچ دعوایی رخ ندهد و کسی به حقوق فرد دیگری تعرض نکند و حتی تصور ظلم را هم در سر نپروراند.

نقویان با بیان اینکه ادای عبادات نماز مقیاس نیست بلکه زمانی می‌تواند در این جایگاه مطرح شود که همراه با اصلی چون عدالت باشد گفت: البته هستی بر محور مهر می‌گردد و نماز کسی به مرتبه و بارگاه قبول نزدیک است که دلش مملو از مهر باشد.

وی با اشاره به تعریفی از عدالت با فرض جامعه بدون خدا تصریح کرد: اگر تنها عدالت را برای دنیا در نظر بگیریم برای آنکه انسان‌ها در این کره خاکی با آرامش زندگی کنند نیز به عدالت در جامعه نیاز داریم به این معنا که نباید فاصله بین غنی و فقیر آنقدر زیاد باشد که فردی از شدت فقر به گناه بیفتد چراکه در اینصورت تمام مسئولانی که در این اتفاق قصور داشته‌اند بدون شک در گناه این فرد شریک هستند.

نقویان همچنین با یادآوری سه معضل فقر، فساد و تبعیض از نگاه مقام معظم رهبری افزود: فقر نوعی بی‌عدالتی است و در جامعه آرمانی مهدوی نباید کسی فقیر باشد و نباید جوانی برای تشکیل زندگی مشترک خود با مشکل مواجه شود.

وی با بیان اینکه کسی در حکومت امام زمان(عج) جایگاه مخصوص ندارد متذکر شد: کسی به عنوان منتظر واقعی می‌تواند به پایان انتظار کمک کند که قادر باشد گامی در جهت عمل به عدالت بردارد.