پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶
هاشمی:

مردم دیگر فرش نمی فروشند دارو بخرند

وزیر بهداشت با اشاره برنامه های این وزارتخانه برای خروج از بحران دارویی کشور در آغازین روزهای شروع بکار دولت یازدهم، تاکید کرد: دیگر مردم فرش نمی فروشند دارو بخرند.
کد خبر : ۲۹۹۲۰۴
مردم دیگر فرش نمی فروشند دارو بخرند
صراط: وزیر بهداشت با اشاره برنامه های این وزارتخانه برای خروج از بحران دارویی کشور در آغازین روزهای شروع بکار دولت یازدهم، تاکید کرد: دیگر مردم فرش نمی فروشند دارو بخرند.

به گزارش مهر، دکتر سید حسن هاشمی در برنامه «نگاه یک» که شب گذشته از شبکه یک سیما روی آنتن رفت، به موضوعات مختلف حوزه سلامت اشاره کرد.

وی در ارتباط با برگزاری اولین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه سلامت، گفت: معمولا سرمایه گذار ریسک و امنیت را حساب می کند. ثبات بازار و پایداری قوانین را رصد می کند. سرمایه اش را به جایی می برد که امنیت و برگشت داشته باشد. لذا ظرف ۴ ماه آینده می شود نتیجه را دید.

هاشمی ادامه داد: برخی کمپانی ها هم در زمینه ساخت دارو و انتقال فناوری و ساخت بیمارستان کار را شروع کردند.

وزیر بهداشت افزود: سال های پیش ما تنها با برخی از همسایه ها می توانستیم مذاکره کنیم اما الان خیلی ها تمایل برای ملاقات دارند.

وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت، گفت: در این ارتباط هر سه ماه یک نظرسنجی انجام می شود که صدا و سیما، وزارت اطلاعات و خبرگزاری جمهوری اسلامی و همچنین مرکز ملی آمار ایران این نظرسنجی را انجام می دهند.

هاشمی ادامه داد: در هیچ نظرسنجی رضایتمندی کمتر از ۷۰ درصد نبود.

وزیر بهداشت با اشاره به مشکلاتی که مردم در حوزه سلامت داشته اند، گفت: شرایطی ایجاد شده بود که مردم حتی با فروش فرش زیرپایشان دارو گیرشان نمی آمد.

وی افزود: ما اعتقادی به بودجه نفتی نداریم. اگر اجازه بدهند به کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت مردم عوارض ببندیم نیازی به بودجه عمومی نداریم. از جمله شیرین کننده ها، شور کننده ها و دخانیات را عوارض ببندیم. ما سالانه می توانیم ۱۱ هزار میلیارد تومان از طریق عوارض سیگار بودجه وارد کنیم. از نوشابه ها، شیرینی و شکلات و حتی سموم که وارد هوا می شود می توان عوارض گرفت. برخی نیز جوسازی درباره تعرفه ها می کنند که من خیلی مخالفم.

هاشمی گفت: برخی دوستان می گویند تورم به حساب افزایش هزینه هاست. قیمت ثابت سال ۹۰ و ۹۳ را بگیرید، کل هزینه های ما برای سلامت مردم کاهش یافته است. بخشی از این مربوط به مبارزه با فساد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی بوده است. در برخی موارد ما ۱۰۰ درصد کاهش قیمت دارو داشتیم. فرض کنید دارویی ۳۰۰ میلیارد در سال مصرف داشته و قیمت هر آمپول ۱۰۰ یورو بوده الان ۴۸ یورو می خریم. این را با مناقصه خریدیم و گفتیم صرف داشتن نمایندگی ملاک نیست. هر کسی قیمت پایین تری با اصالت دارو دارد، از او می خریم. اگر کاهش هزینه داریم به این دلیل است. با آمار ما می شود گفت تقاضای القایی نداریم. هزینه ها کمتر از این نیز می شود و البته کلیدش دست بیمه است. بیمه می تواند از آزمایش و اقدامات تشخیصی بیجا و عمل جراحی بدون دلیل و اجحاف به بیمار جلوگیری کند. بیمه کارشناس دارد و هر پرونده ای را کنکاش می کند.

نظرات بینندگان
ابراهیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
۴
۲
درود بر شرفت.خیلی مردی به مولا
مقدم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
۳
۲
اقای هاشمی ازت متشکریم تو این همه وزریر که هست تو واقعا کار میکنی و اصلت پزشکیتو رعایت میکنی
جاهد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
۰
۰
اره ..... تو که تیلیادری از در مردم بدبخت خبر نداری