جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲
عباسی:

برجام کور می‌کند ولی شفا نمی‌دهد

استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه برجام کور می‌کند ولی شفا نمی‌دهد، گفت: مردم کشورمان باید در زمینه برجام تصمیم بگیرند نه مجلس، زیرا باید مردم در جریان واقعیت‌ها قرار گیرند و نباید دولت جامعه را سرکار بگذارد
کد خبر : ۲۹۸۲۵۷

صراط: حسن عباسی دوشنبه‌شب در جشنواره برترین‌های حلقه طیبه صالحین در سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی نوشیروانی این شهرستان، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در چند ماه اخیر در کشور ایجاد شد این است که هر چه مقام معظم رهبری می‌فرمایند بلافاصله تفسیر شده و به حاشیه می‌رود.

وی افزود: در 30 سال گذشته اسرائیل در صحبت‌هایش اعلام کرده که باید به دل رهبر انقلاب حمله کرد و شاید امروز این اصل را امروزه هم برای رهبری انقلاب پیاده می‌کنند.

استاد دانشگاه تهران با اعلام اینکه شاید عده‌ای سعی دارند با حاشیه‌سازی روی عدم تحقق برجام سرپوش بگذارند، تصریح کرد: آمریکا مبادله چرخه دلار یا DIME را برنداشته است و معاون خزانه‌دار آمریکا در این مورد گفت که ما در این مورد قولی به ایران ندادیم.

عباسی با اشاره به اینکه برجام کور می‌کند اما شفا نمی‌دهد، خاطرنشان کرد: تا زمانی که این اتفاق نیافتد بود یا نبود برجام فایده‌ای ندارد.

وی با اعلام اینکه هنوز 190 کشور قادر به معامله به خاطر مبادله چرخه دلار نیستند، ادامه داد: اما کارخانه سیگارسازی در کشور بسیار فعال شده است.

این استاد دانشگاه تهران یادآور شد: مردم کشورمان هستند که باید در زمینه برجام تصمیم بگیرند نه مجلس شورای اسلامی، زیرا باید مردم در جریان واقعیت‌ها قرار گیرند و نباید دولت، مردم را سرکار گذاشته تا فرصت‌سوزی شود.

این مسؤول با اعلام اینکه ملت بداند تا یک‌سال دیگر در مورد مراودات کشور با دنیا اتفاقی نمی‌افتد، بیان کرد: بر همین اساس رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل را به‌عنوان شعار سال مطرح کردند.

عباسی با اشاره به اینکه اخیرا افرادی هستند که سخنان رهبری را به حاشیه می‌برند و تعبیر نادرست می‌کنند، گفت: در دو قطبی کردن جامعه بین رهبر و رئیس جمهور کسی که ضرر می‎‌کند رهبر نیست همان‌گونه که در زمان امام راحل دیدیم که بازرگان و بنی‌صدر ضرر دیدند.

وی با اعلام نقش تربیتی در افراد، گفت: امروزه در محیط و خانواده با کودکی مواجه هستیم که ذهن پربار هنری دارد پس نمی‌توان در امور تربیتی این افراد از فرمول 50 سال قبل استفاده کرد.

استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه نسل دهه 60 کسانی هستند که سالانه یک‌هزار و 200 سریال و 200 فیلم سینمایی می‌بینند، افزود: بررسی در خوابگاه‌های دانشجویی نشان داده است افراد دهه 60 به میزان 2 هزار و 500 قسمت سریال خارجی در طول سال می‌بینند زیرا با نوعی بیماری در روانشناسی به نام حرص و طمع اطلاعاتی مواجه هستند.

این مسؤول با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم کودکان و نوجوان تمدن آینده را شکل دهند نباید ذهن آنها با انیمیشن و بازی کامپیوتری اشغال شود، اضافه کرد: امروز انیمیشن و سینما انسان را مشوش می‎کند به‌جای اینکه سبب فوائد درونی شود.

عباسی با اشاره به عدم وجود هنر فواد در افراد، گفت: در 7 هزار سال قبل برای یاد گرفتن باید نوشتن یا گفتن در نظر گرفته می‌شد ولی هم‌اکنون باید نشنیدن و نخواندن را با تصویر به کودکان و نوجوانان نشان دهیم زیرا امروزه اصل تصور جای خود را به تصویر داده است.

وی با اشاره به اینکه مطالعه کتاب و پرداختن به رسانه‌های مکتوب رو به تعدیل است، اظهار کرد: امروزه تصویرسازی مهم است، آموزش به سمت تربیت تفریحی می‌رود و این طرح پنج سال در ایران شروع شده و آموزش در مدارس با انیمیشن و موارد سینمایی است.

استاد دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه تا 10 سال آینده دنیا کلاس‌ها به سمت امور تصویری می‌روند، گفت: تمدن آینده تمدن بصری است و زمان آموزش مدارس از 12 سال به 6 سال کاهش می‌یابد.

وی از وجود بیماری تفریط در بین خانواده‌ها خبر داد و افزود: امروزه تک‌فرزندی سبب شده اصالت فردیت حاکم باشد پس کسی حوصله دیگری را ندارد و همه مشغول ماهواره و تبلت هستند.

عباسی با اعلام اینکه دانشگاه از آموزش‌محور بودن به سمت پژوهش‌محوری و کارآفرینی رفته است، بیان کرد: باید دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های حکمت‌بنیان گام بردارند در حالی که رسیدن به دانشگاه حکمت‌بنیان در سایه داشتن مدارس حکمت‌بنیان محقق می‌شود.

وی گفت: باید جامعه تا سال 1414 با تمام ارکان تمدن نوین اسلامی آشنا شود هر چند پشتوانه تمدن نوین اسلامی قرآن و روایات است.