به گزارش فارس، وی افزود: هندوانه به دلیل داشتن الکترولیت میتواند جایگزین مناسبی برای
آب از دست رفته بدن باشد که از طریق تعریق، این آب از بدن دفع شده و
کلیهها را تحت فشار قرار داده است.
متخصص طب گیاهی با اشاره به اینکه هندوانه دارای املاحی همچون سدیم، پتاسیم
و کلسیم است، ادامه داد: این املاح عامل مؤثری برای رقیق شدن خون به شمار
رفته و برای کلیه و کبد نیز بسیار مفید است.
دریایی با بیان اینکه مصرف هندوانه سبب جلوگیری از بروز تشنگی به ویژه در
فصل بهار و تابستان میشود، اضافه کرد: مصرف این میوه به دلیل تنظیم عملکرد
کلیهها، تعادل را در بدن حفظ میکند، همچنین فشار خون را کاهش داده و
مزایای بسیار زیادی برای فرد مصرفکننده دارد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که مزاج صفراوی و سودایی داشته باشند، میتوانند
هندوانه را با شیر مخلوط کرده تا صفرا و سودا در بدن آنها کم شود.
متخصص طب گیاهی بیان داشت: هندوانه به دلیل آنکه دارای مادهای به نام
لیکوپن است، آنتیاکسیدان به شمار رفته و میوهای ضدسرطان محسوب میشود،
همچنین قند آن برای بدن مضر نیست.
دریایی تصریح کرد: مصرف هندوانه قند خون را تنظیم میکند و مربای پوست آن
نیز ضدنفخ است، البته افرادی که با مشکل نفخ شکم مواجه هستند، میتوانند
مقداری شربت سکنجبین بر روی هندوانه ریخته و آن را استفاده کنند.
پوست هندوانه را دور نریزید!
متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص درمانی هندوانه، گفت: این میوه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون، تقویت کلیه و کبد میشود.
صراط: محمد دریایی در رابطه با خواص درمانی هندوانه، اظهار داشت: این میوه به
ویژه در فصل تابستان دارای املاح ویژهای بوده و مصرف آن برای بدن میتواند
بسیار مفید باشد.