جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۶
مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی سواری بین شهری کشور:

13هزار تاکسی از رده خارج می شوند

مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور گفت: از 44 هزار خودروی این اتحادیه در سراسر کشور 13 هزار دستگاه آن باید از رده خارج شوند.
کد خبر : ۲۸۹۸۷۰
صراط: میزان نوشت: رحمت الله حاجی محمدعلی مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی سواری بین شهری کشور افزود: این 13 هزار دستگاه بیش از 10 سال عمر متوسط دارند و از رده خارج کردن آنها بسیار ضروری است.
 
وی اظهار داشت: از سال 89 تا 94 بیش از چهار هزار سواری کرایه بین شهری از رده خارج شده است و هم اکنون با ورود 200 دستگاه سواری جدید به ناوگان این اتحادیه در سراسر کشور عمر متوسط این خودروها به هشت سال کاهش یافته است.

مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور با بیان این که برای تعطیلات ایام نوروز 38 هزار دستگاه سواری در سراسر کشور آماده شده است، گفت: 200 دستگاه از این خودروها که ساخت خارج هستند اخیرا وارد ناوگان این اتحادیه شده است.

وی گفت: رانندگان این خودروها تسهیلات بانکی 70 درصد قیمت خودروی خود را با کمک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای دریافت کرده اند که سود این تسهیلات 6 درصد تعیین شده اما به ازای هر خودرو باید یک خودروی اسقاطی نیز از رده خارج شود.

حاجی محمدعلی افزود: در آستانه ایام نوروز اتحادیه شرکت های تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور 15 درصد قیمت خود را افزایش دادند تا مسافران بتوانند از این سواری ها در مسیرهای مورد نظر خود استفاده کنند.

وی با بیان این که انتظار داریم که نرخ های این سواری ها نیز به صورت شناور شود ، افزود: در این صورت این خودروها می توانند در زمان شلوغی با قیمت مناسب مردم را جابه جا کنند و در روزهای عادی قیمت آن کمتر می شود.

مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور اظهار داشت: 98 درصد این خودروها خود راننده هستند و به طور متوسط در طول سال بین 50 تا 55 درصد از ظرفیت این سواری ها در کشور استفاده می شود.

وی در استفاده از سواری کرایه های هیبریدی در ناوگان این اتحادیه تاکید کرد و گفت: اتحادیه شرکت های تعاونی سواری کرایه بین شهری طوری برنامه ریزی کرده است که در سال 95 بتوانیم تعدادی از خودروهای هیبریدی را وارد ناوگان خود بکنیم.

خودرو هیبریدی خودرویی است که برای حرکت کردن از ترکیب دو یا چند منبع مجزای قدرت استفاده می کند.

در بیشتر موارد از این نام در اشاره به خودرو برقی دوگانه استفاده می شود که در سیستم پیشرانه آنها یک موتور احتراق داخلی (معمولاً بنزینی) در کنار یک یا چند موتور الکتریکی قرار دارد و خودرو این قابلیت را دارد که فقط از یکی از این منابع انرژی یا هر دو آن ها در کنار یکدیگر استفاده کند.