جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۱

حاشیه های سخنرانی زیبا کلام در مازندران/ حمایت از دزد و هیز و مفسد اقتصادی برای کاندیداتوری!

برگزاری همایش «انتخابات؛ مشارکت یا تحریم» در دانشگاه مازندران، حاشیه هایی به همراه داشت که صدای دانشجویان را درآورد.
کد خبر : ۲۸۶۹۲۲
حاشیه های سخنرانی زیبا کلام در مازندران/ حمایت از دزد و هیز و مفسد اقتصادی برای کاندیداتوری!
 صراط: خبرنامه دانشجویان ایران نوشت: برگزاری همایش «انتخابات؛ مشارکت یا تحریم» در دانشگاه مازندران، حاشیه هایی به همراه داشت که صدای دانشجویان را درآورد.

این برنامه در حالی به میزبانی تشکل انجمن ایران اسلامی دانشگاه مازندران برگزار شد، که طبق بیانیه یکی از تشکل های دانشجویی، مسئولین این دانشگاه پیشتر مجوز برگزاری برنامه های انتخاباتی به تشکل های دانشجویی نداده بودند.

در این برنامه که با حضور صادق زیباکلام  و دو نفر از کاندیداهای شهرستان بابلسر که یکی از این کاندیداها خود را نماینده اصلاح‌طلبان معرفی کرد، با حاشیه هایی همراه شد.

این همایش بیش از همه به چشم آمد، سخنان، شعارهایی بود که توسط اصلاح طلبان و طرفداران آنها بیان می شد. رفع حصر، حمله به شورای نگهبان، زیر سوال بردن تصمیمات نظام، پخش تصاویر سران فتنه  از جمله حاشیه های  این نشست بود و کار تا جایی پیش رفت که زیباکلام گفت، شورای نگهبان باید اجازه دهد، هر دزد، هیز و مفسد اقتصادی بتواند کاندیدا شود و اگر رای آورد به مجلس برود!

از حاشیه های دیگر این برنامه سخنرانی، علی کریمی‌مله عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران بود، وی اظهار کرد: از باب فهم اصلاح‌طلبانه‌ای که از انتخابات دارم در این مراسم شرکت کردم، نه به‌عنوان یک کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب. انتخابات مکانیزمی است برای گردش قدرت و جابه‌جا شدن نخبگان و کارگزاران سیاسی کشور که اگر تمام شرایط آن فراهم شود می‌تواند ما را به نتیجه برساند.

همین ماجرا باعث شد که  انجمن اسلامی دانشجویلان دانشگاه مازندران، در نامه‌ای به ریاست دانشگاه، اعتراض خود را به این برنامه و حاشیه های آن اعلام کند:

جناب آقای دکتر خلاق میرنیا

سلام علیکم همانطور که مستحضرید در روز گذشته برنامه ای انتخاباتی در دانشگاه مازندران و توسط انجمن ایران اسلامی برگزار شد که در این برنامه، تشکل دانشجویی برگزار کننده به طور کاملا مشخص در حمایت از جناح اصلاح طلب سنگ تمام گذاشته و از حمله به سایر احزاب و اشخاص انقلابی نیز هیچ گونه ابایی نداشته اند. حال با توجه به این موضوع چند سوال از شما داریم که حتما منتظر پاسخ رسمی و کتبی شما خواهیم بود:

در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه هم توسط حضرت عالی و هم توسط مسئول محترم نهاد نمایندگی تاکید اکید گردید که هرگونه تبلیغات انتخاباتی در داخل دانشگاه ممنوع بوده و تشکل های دانشجویی نمی توانند چنین برنامه هایی در داخل دانشگاه برگزار کنند لذا برگزاری برنامه های انتخاباتی توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران با محوریت مناظره بین نامزدها با مانع روبه رو گردید اما سوال اینجاست که چطور برنامه ای اینچنینی در دانشگاه برگزار می گردد و در آن علاوه بر حمایت مشخص صریح از جریان اصلاحات و تبلیغ برای آنها و تخریب سایر احزاب و چهره های انتخاباتی، فیلم نطق تبلیغاتی آقای هاشمی رفسنجانی پخش می شود و صحبت های انتخاباتی آقای عارف به نمایش گذاشته می شود؟

آیا برگزاری مناظره بین نامزدهای انتخابات از طیف های مختلف یا دعوت از نامزدهای جناح های مختلف برای پرسش و پاسخ، برنامه ی تبلیغاتی ممنوعه محسوب می گردد اما میتینگ سیاسی جریان اصلاحات و اعتدال گرا در دانشگاه برنامه ی تبلیغاتی نبوده و به راحتی می تواند از هیئت نظارت دانشگاه که دو نفر از سه عضو آن شما مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری هستید، مجوز بگیرد؟ این تبعیض بین تشکل های دانشجویی چگونه توجیه می گردد؟

متاسفانه با قصور مسئولین دانشگاه شاهد آن هستیم که دو نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی یعنی آقایان سید رضوان هاشم ورزی و آقای باقرزاده، به راحتی وارد دانشگاه شده و در همایش فوق الذکر شرکت می نمایند و پوسترهای یکی از این دو توسط برخی حامیان آنها بالا می رود و تراکت های تبلیغاتی آنها نیز در فضای دانشگاه پخش می شود. و جالب تر از همه آنکه مجری برنامه علاوه بر ذکر نام این افراد، حتی به این امر نیز اشاره می کنند که آقای هاشم ورزی تنها نماینده ی مورد تایید شورای هماهنگی اصلاح طلبان در بابلسر هستند!! حال آیا قصور دانشگاه در اجازه دادن به ورود نامزدهای انتخاباتی اصلاح طلب به دانشگاه و حضور در چنین برنامه ای بخشودنی است؟ آیا این امر باعث خدشه به اعتبار دانشگاه مازندران و رئیس دانشگاه نیست که با چنین قصورهایی اعتبار خود را قربانی مطامع حزبی جریان اصلاح طلب یا اعتدال گرا نمایند؟

جناب آقای دکتر میرنیا!

مستند به مواد قانونی توضیح بفرمایید که آیا ورود نامزدهای انتخاباتی به دانشگاه و برگزاری برنامه های انتخاباتی در حمایت از یک جریان سیاسی در فضای دانشگاه ممنوع هست یا خیر؟ اگر ممنوع است پس چرا تدبیر لازم برای جلوگیری از شکل گیری چنین برنامه ها و اتفاقاتی اندیشیده نمی شود؟ و اگر ممنوع نیست، چنین رفتارهای تبعیض آمیز، چگونه توجیه می شود؟

سوال آخر اینکه ریاست محترم دانشگاه در برخورد با تخلفات صورت گرفته چه اقدامی را اتخاذ خواهند کرد تا دیگر شاهد تکرار اتفاقاتی از این دست نباشیم؟

در پایان، ضمن ابراز تاسف شدید از فضای انتخاباتی ناسالم حاکم بر دانشگاه، انجمن اسلامی دانشجویان اعلام می دارد در صورت عدم پاسخ گویی و اقدام جدی از طرف ریاست محترم دانشگاه در برخورد با تخلفات فوق تا پایان روز سه شنبه، برخوردهای شدیدتری در مواجهه با این سیاست ها خواهد داشت.