جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۵
برخی مسئولان از امر به معروف وحشت دارند

تقوی:قانون امر به معروف مهجور مانده

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: قانون امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مهجور مانده است و برخی مسئولان از این قانون وحشت دارند.
کد خبر : ۲۸۳۹۱۹
صراط: رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: قانون امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مهجور مانده است و برخی مسئولان از این قانون وحشت دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدرضا تقوی ظهر امروز در نشست ائمه جمعه استان سمنان در شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه این استان، با اشاره به اینکه قانون امر به معروف و نهی از منکر در جامعه متأسفانه مهجور مانده است، افزود: چرا باید در نظام اسلامی و ولایی، این لایحه یا طرح در مجلس یا از طریق دولت سال‌های سال پشت در بماند؛ در حالی که عده‌ای از مسئولان و دردمندان تلاش می‌کردند و متأسفانه تلاششان به سرانجام نرسید.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه اظهار داشت: برخی مسئولان از امر به معروف و نهی از منکر وحشت دارند که باید دو دوره گذشته، یعنی 16 سال و دولت فعلی و دولت‌های قبل این طرح پشت در بماند.

تقوی با بیان اینکه این ذهنیت و سئوال پیش می‌آید که آیا آن‌ها متدین و معتقد به قرآن و فرهنگ دینی و اسلامی نبوده‌اند، گفت: احساس می‌کنم وحشتشان از تصویب طرح این بوده است که با اجرای این قانون، به نوعی دخالت در کارهای اجتماعی و خدماتی دولت و دولتمردان باشد؛ در حالی که این تفکری اشتباه است و در پاسخ به اینکه آیا آن‌ها متدین نبوده‌اند، نیز باید گفت مدیران قانون را قبول داشتند؛ اما نوع تفکرشان غلط بوده است.

وی با بیان اینکه این قانون کمک به همه مدیران است و قرار نیست همه ساختارها را با این قانون بشکنیم و حیثیت‌ها را از بین ببریم، تصریح کرد: باید بدانیم قانون امر به معروف و نهی از منکر حامی همه مسئولان در دستگاه‌های اجرایی است و از این جهت، مسئولان نباید وحشت و تردیدی داشته باشند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با تأکید بر اینکه آنچه حائز اهمیت بوده ابعاد مردمی قانون است که باید این کار مردمی باشد و یکی از وظایف ستاد احیای امر به معروف نیز مردمی کردن این فریضه واجب الهی است، افزود: بسیاری از مردم، این امر را مانند نماز واجب نمی‌دانند؛ در صورتی که وجوب این‌گونه احکام تفاوتی بین حکم نماز، روزه و حج با امر به معروف ندارد.

تقوی عنوان کرد: همان‌گونه که موقع نماز هر کاری را رها می‌کنیم، باید برای امر به معروف و نهی از منکر نیز همین اهمیت را قائل شویم؛ اما امر به معروف وجوبش ضعیف‌تر از بقیه واجبات است؛ اگر فهرستی از تأکیدهای پیشوایان معصوم و آیات قرآنی موجود تهیه کنیم، درمی‌یابیم که سایر حیات و زنده بودن، تبلور و آثار و برکات سایر احکام در پرتو قانون امر به معروف تحقق می‌یابد.
منبع: فارس