صراط: مسلم نجفی ضمن اشاره به تشدید بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی استان از جمله آبلیموهای تولیدی در استان، از معدوم کردن بیش از 11 تن آبلیمو در سه ماهه اخیر دادند.
وی معرفی چندین واحد تولید آبلیمو به تعزیرات حکومتی به دلیل تولید آبلیموی فاقد اسانس طبیعی، کشف و پلمب اتاقک مخصوص میکس و فرمولاسیون و همچنین ضبط تعداد 43 گالن 20 کیلویی امولسیون پرتقال، 18 بشکه 50 عددی شربت گلوکز، یک کیسه 20 کیلویی بتاکاروتن و یک عدد گالن 3 لیتری کلروفیل در یکی از واحدهای تولیدی استان از عملکرد معاونت غذا و دارو تبریز در سه ماهه اخیر اعلام کرد.
نجفی امحای مقدار 405 لیتر آبلیمو بدلیل داشتن آلودگی میکروبی، امحای حدود 10 تن آبلیموی انبار شده در مخازن (بدلیل کپکزدگی، رنگ و ظاهر نامناسب و...) به همراه محصولات بستهبندی شده به دلیل مغایرت از نظر میزان پلیفنل، پائین بودن میزان عصاره خشک و بریکس و دارا بودن رنگ مصنوعی تارترازین (طبق نتایج آزمایشگاهی) در واحدهای تولیدی استان و امحای مقدار 340 لیتر آبلیموی تاریخ گذشته، 360 لیتر بدون تاریخ تولید و انقضاء، 125 لیتر آبلیمو به دلیل کپکزدگی و 360 لیتر آبلیموی مغایر با استاندارد مربوطه در یکی دیگر از واحدهای تولیدی آبلیمو را از دیگر عملکردهای این معاونت است.