صراط: طبیعتاً هر گوشتی تاریخ انقضا دارد اما به لطف یک قصاب فرانسوی به نام
اَلکساندر پُلمارد میتوان گوشت گاوهایی را که دههها پیش ذبحشدهاند، نوش
جان کرد!
این گوشتها که با روش خاص پُلمارد فراوریشدهاند مطمئناً ارزان هم نیستند. برای مثال «2000 vintage cote de boeuf» که همان استیک دنده است 3200 دلار قیمت دارد. البته بخشی از قیمت بالای این محصول به خاطر هزینه نگهداری و پرورش نژاد خاصی از گاو به نام «Blonde Aquitaine’» است.
آقای پُلمارد و خانوادهاش در خارج شهر «سنت میهیل» (واقع در شمال فرانسه) این نژاد خاص گاو را پرورش میدهند. گله آن ها در فضای باز و جنگل زندگی میکند و البته چند پناهگاه برای مواقع ضروری مثل بارش باران و برف برایشان ساخته شده است.
او هرروز با این حیوانات حرف میزند تا مطمئن شود از زمان پرورش تا مرحلهی ذبح اصلاً اضطراب نداشته و راحت باشند. او میگوید در دامهای مضطرب سطح گلوکژن و اسیدلاکتیک بالاتر است که هر دو ماده باعث بیمزه شدن و سفتتر شدن گوشت میشوند؛ بنابراین پُلمارد میلیونها دلار برای نگهداری از گله خود هزینه میکند و کنترل میکند که هر هفته فقط 4 گاو به قصابی فرستاده شوند. ازاینرو حجم گوشت تولیدی بسیار کم و متقاضیان آن بسیار زیاد هستند و مشتریان از ماهها قبل برای برشهای خاص و ویژهای از این گوشت نامنویسی میکنند.
این گوشتها که با روش خاص پُلمارد فراوریشدهاند مطمئناً ارزان هم نیستند. برای مثال «2000 vintage cote de boeuf» که همان استیک دنده است 3200 دلار قیمت دارد. البته بخشی از قیمت بالای این محصول به خاطر هزینه نگهداری و پرورش نژاد خاصی از گاو به نام «Blonde Aquitaine’» است.
آقای پُلمارد و خانوادهاش در خارج شهر «سنت میهیل» (واقع در شمال فرانسه) این نژاد خاص گاو را پرورش میدهند. گله آن ها در فضای باز و جنگل زندگی میکند و البته چند پناهگاه برای مواقع ضروری مثل بارش باران و برف برایشان ساخته شده است.
او هرروز با این حیوانات حرف میزند تا مطمئن شود از زمان پرورش تا مرحلهی ذبح اصلاً اضطراب نداشته و راحت باشند. او میگوید در دامهای مضطرب سطح گلوکژن و اسیدلاکتیک بالاتر است که هر دو ماده باعث بیمزه شدن و سفتتر شدن گوشت میشوند؛ بنابراین پُلمارد میلیونها دلار برای نگهداری از گله خود هزینه میکند و کنترل میکند که هر هفته فقط 4 گاو به قصابی فرستاده شوند. ازاینرو حجم گوشت تولیدی بسیار کم و متقاضیان آن بسیار زیاد هستند و مشتریان از ماهها قبل برای برشهای خاص و ویژهای از این گوشت نامنویسی میکنند.