جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
نظرات شورایی ها درباره پروژه شهید هرندی

طلایی: 30 درصد ساکنین هرندی بیکارند

طلایی با اشاره به اینکه 54 درصد ساکنان هرندی مستاجر هستند گفت: اگر بخواهیم برای هرندی اقدامی انجام دهیم باید معابر بازگشایی شود و اگر ساخت و ساز در محله هرندی آغاز شود به خودی خود آسیب‌ها جمع می‌شود.
کد خبر : ۲۶۴۰۰۷
صراط: در یکصد و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران پروژه شهید هرندی در دستور کار اعضای شورای شهر قرار گرفت.

در یکصد و نود و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران،‌توضیحات پروژه شهید هرندی در منطقه 12 برای ارتقای کیفیت زندگی در مرکز تاریخی تهران توسط پژمان پشمچی زاده معاون شهرسازی شهرداری عنوان شد و پس از آن اعضای شورای شهر نظرات خود را در این خصوص اعلام کردند.

علیرضا دبیر عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره این پروژه اظهار داشت: شهرداری در خصوص پروژه شهید هرندی برنامه جامعی ندارد و کمیته اقدام این پروژه هنوز مشخص نیست و نباید بعد از دو سال تازه طرح مسئله کنند.

رحمت‌الله حافظی رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای اسلامی شهر تهران درباره این پروژه گفت: باید 4 معاون شهردار تهران در حوزه‌های تخصصی نسبت به پروژه شهید هرندی در منطقه 12 توضیحات لازم را ارائه دهند و پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن اعلام شود.

در ادامه محمد سالاری عضو دیگر شورای اسلامی نیز درباره پروژه شهید هرندی اظهار داشت: موضوعات مهم شهری باید در دیده‌بان‌های شهر مورد بحث قرار گیرد. شهرداری تهران برای اولین بار در یک عرصه گسترده اقدام کرده است.

وی گفت: موضوعات مختلف در حوزه‌های شهرسازی، بافت فرسوده، توسعه شهری و طرح تفصیلی باید در این پروژه لحاظ شود.

سالاری افزود: شهرداری در دو سال گذشته مجموعه نشست‌های تخصصی در رابطه پروژه شهید هرندی گذاشته است و الان به یک شناخت نسبی از وضعیت رسیده لذا شورا باید از این پروژه حمایت کند.

عضو اسلامی شورای شهر تهران گفت: پروژه شهید هرندی از ساخت اتوبان امام علی (ع)، بزرگراه صدر، نیایش و توسعه بوستان‌ها مهمتر است و می‌توانیم این موضوع را تامین به کلانشهرها بدهیم.

در ادامه فاطمه دانشور عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما برای هر کاری نیاز به سند اقدام داریم مداخله‌ای که صورت گرفته شاید ضرورتی نداشته باشد.

وی ادامه داد: مطالعاتی که منجر به سند اقدام نشود موجب مداخله می‌شود.

در ادامه این بررسی اسماعیل دوستی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران امروز در یک منطقه پرمساله و مهم از کالبد تاریخی وارد شده است و ما پس از 35 سال از انقلاب منطقه‌ای با این مشکلات داریم که در این سال‌ها اتفاق خاصی برای این منطقه نیفتاده است.

دوستی گفت: شهردار و معاونین شهرداری در حال معرفی این طرح هستند و چه اشکالی دارد که این منطقه معرفی و و معضلات آن حل شود.

وی گفت: حل معضلات منطقه 12 که می‌توان منطقه پایلوت باشد عزم ملی می‌خواهد و تنها از سوی شورا و شهرداری قابل حل نیست لذا سازمان‌های اجتماعی و اقتصادی نیز باید کمک کنند.

عضو اسلامی شورای شهر تهران نیز گفت: باید در بودجه امسال نیز اعتبار لازم به دست آید و کمک کنیم در این دو سال این کار حداقل شروع شود.

در ادامه احمد حکیمی‌ پور به معضلات منطقه 12 اشاره کرد و گفت: مسائل و معضلات شهر تهران صرفا مسائل یک کلانشهر نیست و در یک مقیاس ملی باید به آن پرداخته شود.

وی ادامه داد: در تمامی امور شهرداری وسط میدان است مابقی نهادها و سازمان‌ها کجا هستند.

وی با اشاره به اینکه تهران دچار یک پارادوکس شده است گفت: در صورتی که معضلات حل شود جاذبه شهر زیاد و تعداد زیادی از وارد شهر می‌شوند و در صورتی که این معضلات حل نشود نیز تهران به مثابه یک بمب ساعتی است.

حکیمی‌پور گفت: هزاران روستا در کشور تخلیه شده است و ساکنان آن به شهر تهران روی آوردند.

در ادامه عبدالحسین مختاباد نیز اظهار داشت: گزارشی که آقای پمشچی‌زاده ارائه داده است بودجه هزار میلیاردی می‌خواهد ما باید بدانیم وارد چه گودی می‌شویم. نباید حرف‌های شعارگونه زده شود.

مختاباد گفت: در حال حاضر جمعیت عظیمی در تهران و جود دارد که 80 تا 90 درصد آن مهاجرین از شهرهای دیگر هستند.

وی گفت: طرح پروژه شهید هرندی قابل اجرا نیست و معلوم نیست که از چه تاریخی شروع می‌شود.

عضو اسلامی شهر تهران گفت: 6 سال برای این طرح مطالعه کردند و نتیجه آن باید 600 جلد کتاب شود ولی تا کنون نتیجه آن به اعضای شورای شهر داده نشده است.

وی گفت: باید اقدامی شود و چهره شهر از کودکان کار و متکدیان پاک شود و در 6 سال گذشته در کدام شورا صحبت کردند که چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

در ادامه محسن سرخو عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: باید از اقدامات احساسی و شتابزده، شهرداری خودداری کند برنامه 5 ساله تابلوی راه ما است و نباید از آن گذر کنیم.

وی گفت: در برنامه پنج ساله، 26 پیاده‌راه تعریف شده است که تاکنون یکی از این پیاده‌راه‌ها نیز به بهره‌برداری نرسیده است.

در ادامه مرتضی طلایی نایب رئیس شورای شهر تهران درباره پروژه شهید هرندی گفت: محله هرندی از قدیمی‌ترین و پرمشکل‌ترین محلات شهر تهران است.

وی افزود: در حال حاضر از صد درصد جمعیت ساکن 76 درصد از ساکنان در معرض خطرات و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی هستند، 24 درصد از آسیب‌های محل اتباع افغانستانی هستند، 30 درصد از ساکنان محل بیکار،‌85 درصد مردان، 15 درصد خانم‌ها که خانه‌دار هستند و 25 درصد از خانوارها فرزندان زیر 18 سال دارند.

طلایی با اشاره به اینکه 54 درصد ساکنان هرندی مستاجر هستند گفت: اگر بخواهیم برای هرندی اقدامی انجام دهیم باید معابر بازگشایی شود و اگر ساخت و ساز در محله هرندی آغاز شود به خودی خود آسیب‌ها جمع می‌شود.

در ادامه معصومه آباد نیز اظهار داشت: خارج از انصاف است که با تمامی فعالیت‌ها در چند سال اخیر درباره حل معضل هرندی عنوان شود چرا کارت حمام، تن‌پوش، پاپوش و غذا به این افراد داده می‌شود اینکه برنامه جامع شهید هرندی مطالعه نداشته است به دور از انصاف است.
منبع: فارس
برچسب ها: صراط هرندی طلایی