پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶

گله نعمت‌زاده از بانک‌ها

وزیر صنعت، معدن و تجارت به برخی آمار بانک مرکزی در طول ۱۱ماهه سال ۱۳۹۳ اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۴۰ درصد بخش صنعت و معدن بیشتر نتوانستند تسهیلات بگیرند که ۵۰ درصد این میزان متعلق به استمهالات بوده و در واقع پول جدیدی نبوده است.
کد خبر : ۲۳۶۶۰۳
صراط: وزیر صنعت، معدن و تجارت به برخی آمار بانک مرکزی در طول ۱۱ماهه سال ۱۳۹۳ اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۴۰ درصد بخش صنعت و معدن بیشتر نتوانستند تسهیلات بگیرند که ۵۰ درصد این میزان متعلق به استمهالات بوده و در واقع پول جدیدی نبوده است.

محمدرضا نعمت زاده در دیدار با رییس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی اقدامات و تلاش هایی که در طول سال گذشته در بخش های مختلف صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است ابراز امیدواری کرد: طی سال 94 شاهد رشد 20 تا 25 درصدی صادرات غیرنفتی خواهیم بود ضمن اینکه اگر فضا بازتر از قبل باشد امید بیشتری را می توان تصور کرد.
 
وی با بیان اینکه برنامه ریزیهای لازم برای رسیدن به اهداف تدوین شده است افزود: در حال حاضر تعیین تکلیف در همه زمینه ها در بخش صنعت،معدن و تجارت به تفکیک مشخص و سهم هر یک در رشد و توسعه نیز  تعیین شده است .

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال گذشته، موضوع تکمیل زنجیره تولید برای جلوگیری از صدور موار خام  و مزایده عمومی معادن در کشور پیگیری شد.

نعمت زاده یادآور شد: متاسفانه طرح های ما تکمیل نشده و این زنجیره باقی مانده بود که طی سال گذشته دراین رابطه تلاشها مضاعف شد.

به گفته وی؛ در سال 1393 برای 7 طرح فولادی ،ال سی علی رغم تمام محدودیهایی که کشور با آن مواجه بود گشایش اعتبار شد.

نعمت زاده ادامه داد: همچنین دربخش آلومنیوم نیز تا آخر فروردین ماه گشایش اعتبار خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود به برخی آمار بانک مرکزی در طول 11ماهه سال 1393 اشاره کرد و افزود: در سال گذشته 40 درصد بخش صنعت و معدن بیشتر نتوانستند تسهیلات بگیرند که 50 درصد این میزان متعلق به استمهالات بوده و در واقع پول جدیدی نبوده است.

وی درادامه با تاکید بر نقش و حضور بانکها و حمایتی که بخش صنعت، معدن و تجارت نیازمند آن است خاطرنشان کرد؛ با توجه بیشتر دراین خصوص علاوه بر توسعه صادرات غیرنفتی بتوانیم در تکمیل و جلوگیری از صدور مواد خام بیش از پیش  موثر باشیم.

نعمت زاده همچنین ساماندهی نظام توزیع را از دیگر اقداماتی ذکر کرد که طی سالجاری بیشتر به آن پرداخته خواهد شد.

وی اظهار کرد: در کشورهای صنعتی بیش از 50 درصد توزیع کالا از طریق فروشگاههای بزرگ زنجیره ای صورت می گیرد که این رقم در کشور ما 5درصد است که به دنبال آن هستیم تا دراین رابطه نیز بتوانیم  به جایگاه مناسب دست یابیم.

منبع: تسنیم